North West (3), hairstylist şi manichiuristă doar pentru ea. Cât plătesc părinţii

16 iunie, 2016
north west hepta 2235538 jpg jpeg

Ce-şi poate dori un copil care tocmai a împlinit 3 ani? Ei bine, dacă copilul în cauză este North West, fetiţa lui Kim Kardashian şi-al lui Kanye West, s-ar putea ca răspunsul să nu vreunul la care vă aşteptaţi.

North a fost sărbătorită printr-o petrecere la Disney

Din ciclul ”ziua şi extravaganţele familiei Kardashian”, Kim tocmai a angajat pentru fiica sa un hairstylist care să se ocupe în permanenţă de coafura ei, o manichiuristă, dar şi un stilist, care să se asigure că apariţiile lui North să fie fără cusur.

stanga
dreapta
niorth3 png
nori png
Exclusive    Pregnant Kim Kardashian Takes Daughter North To A Birthday Party jpeg
Kim Kardashian And Daughter North Step Out In NYC jpeg
north west hepta 2188718 jpg jpeg
north west hepta 2235538 jpg jpeg
Daily Instagram Posts jpeg
north west hepta 2325341 jpg jpeg
North West Plays At The Beach In Miami jpeg
Nort West Kardashian, într o rochiță furou și geacă din piele jpeg
Kim Kardashian & North West Attend A Birthday Party In Studio City jpeg
north1 png
north2 png

Cât costă această extravaganţă? ”Doar” 5000 de dolari pe săptămână! Dar ce reprezintă această sumă ”infimă” în comparaţie cu o garderobă de 1 milion de dolari, pe care North o are, potrivit spuselor mamei ei?

”Are genţi Hermes şi chiar o rochie-bijuterie, creată de Balmain, o geantă din piele de şarpe şi mulţi pantofi de designer”, a declarat pentru Life & Style o prietenă apropiată familiei Kardashian. Mda, mai e ceva de spus?

Nort are o garderobă în valoare de 1 milion de dolari

Poate doar faptul că ieri, North a împlinit 3 ani şi că mama sa a postat pe contul ei de Instagram un video cu micuţa. Iată cât de răsfăţată e North!

She promised me she wouldn't get any bigger. I can't believe my baby girl is 3 years old today!!!! Northie I love you so much I can't even explain it! Happy Birthday to my favorite mermaid!!! A video posted by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on Jun 15, 2016 at 7:34am PDT

She promised me she wouldn't get any bigger. I can't believe my baby girl is 3 years old today!!!! Northie I love you so much I can't even explain it! Happy Birthday to my favorite mermaid!!!

A video posted by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on Jun 15, 2016 at 7:34am PDT