North West, folosită pentru un nou business de-al mamei sale

10 aprilie, 2015
kim kardashian north jpeg

Fetiţa lui Kim Kardashian şi a lui Kanye West duce o viaţă de superstar. Nu pentru că aşa a ales, ci pentru că părinţii ei ”ştiu mai bine” ce vor să ajungă fiica lor. Deocamdată, micuţa le va servi părinţilor săi într-o noua

Fetiţa lui Kim Kardashian şi a lui Kanye West duce o viaţă de superstar. Nu pentru că aşa a ales, ci pentru că părinţii ei ”ştiu mai bine” ce vor să ajungă fiica lor. Deocamdată, micuţa le va servi părinţilor săi într-o noua campanie publicitară, menită să atragă atenţia asupra noului brand de modă pe care mama ei vrea să-l lanseze.

Starleta americană Kim Kardashian va lansa luna viitoare o linie vestimentară pentru copii, având-o drept inspiraţie pe fiica sa, North West, în vârstă de un an şi zece luni.

Kim insistă cu ideea că fiica sa este pasionată de fashion. Şi cum în familia Kardashian orice ”aptitudine” este exploatată, Kim consideră că North este la vârsta ideală pentru a-şi începe o carieră în modelling.

”În fiecare zi, imediat după ce se trezeşte, spune «shoes» («pantofi»). Trebuie să negociezi mereu cu ea - înainte de a-i schimba scutecele trebuie să-i pun mai întâi în picioruşe o pereche de pantofi", a declarat Kim Kardashian.

image

North West a fost văzută alături de părinţii ei celebri la începutul acestui an la mai multe prezentări ale unor case de modă celebre, purtând creaţii vestimentare create de branduri de lux, precum Lanvin, Celine şi Alexander Wang.

Şi având în vedere că aceste prezentări i-au servit micuţei North drept ”material educativ” , aceasta va avea ocazia să pună în practică cele învăţate când va poza pentru brandul de modă al mamei sale, realizat în colaborare cu Nordstrom.com.Recente pe Ok! Magazine

Michael Schumacher si Corinna Schumacher (Getty) jpg
11 dana savuica goala la 50 de ani 10 jpg jpeg
Cameron Diaz
carmen bruma dubai 3 JPG
mame si fiice jpg
Stormy Daniels, starleta porno care a avut o relatie cu Donald Trump   Profimedia jpg
Nick Cannon și Mariah Carey, Getty (5) jpg
Fuego a reușit să piardă în greutate
Jennifer Lopez profimedia 0763727806 jpg
Kim K (1) jpg
Angela Similea1 (1) jpg
Lenny Kravitz și Ana Paula Valle, Profimedia (2) jpg
Chris Norman Smokie jpg
Bruce Willis și familia png
Elvira Deatcu (3) jpg
FotoJetGarner jpg
Jennifer Aniston  (2) jpg
FotoJetJ Lo hot jpg