North West vs. Blue Ivy Carter. Duelul mini-divelor

26 iulie, 2016
mini dive jpeg

Fiica lui Kim Kardashian şi cea a lui Beyoncé se întrec deja în apariţii extravagante şi stil de viaţă plin de lux.

North West şi Blue Ivy

În celebritate să ne luptăm şi în copii trendy să ne duelăm! Asta par a spu­ne cele două dive ale Hollywoodului plin de bling-bling. Dacă până acum mamele ce­lor două mini-dive concurau cu fiecare apariţie publică, iată că North (3) şi Blue Ivy (4) nici nu merg la şcoală, dar sunt în mai toate revistele cu celebrităţi. La premiera filmului Lion King, ce a avut loc la New York, Nori a purtat o geacă bi­ker precum tatăl ei şi, după cum era de aşteptat, o pereche de adidaşi din colecţia Adidas Yeezy Boost by Kanye West. O zi mai târziu, Blue Ivy îşi făcea apariţia de mâna părinţilor la CFDA Fa­shion Awards, eveniment în cadrul căruia Bé a luat premiul la categoria Fashion Icon. Deci stilul e „trăsătură“ de familie. Din ţinuta alcătuită din­tr-o rochie cu pene şi blazer, doar tocurile mai lip­seau. Dar e vreme şi pentru asta! Gurile rele spun că rivalitatea dintre cele două mezine a început chiar de acum, căci micuţa Ivy nu a invitat-o la petrecerea de ziua ei pe fiica lui Kim, vedeta re­ality show-ului spunându-i unui apropiat că ea crede că e mâna solistei pop, care nu suportă ca ea şi Kanye să le „fure faţa“ ei şi lui Jay-Z.

Concurenţă de lux

North West

Blue Ivy

Bătălia stilurilor

Deşi Kim a angajat un stilist personal pentru North, aceasta îşi alege deja singură hainele, iar brandul preferat este Balmain. Nici Blue Ivy nu este mai prejos, etalând adesea ţinute ce poartă eticheta brandului Gucci.

„Planuri“ de carieră

La numai trei ani, fiica lui Kanye ia lecţii de pian şi balet şi are ore săptămânale de franceză. Blue Ivy participă deja la orele de coregrafie ce pregătesc spectacolele mamei Beyoncé.

North West, Penelope şi Mason Disick

Blue Ivy, alături de copiii lui Gwyneth Paltrow

Prieteni cu ştaif

Pe lângă copiii mătuşii Kourtney, cei trei verişori Mason, Penelope şi Reign Aston, North le-a avut invitate la ziua ei pe fiicele designerului Jerry Lorenzo. Pe de altă parte, Ivy este prietenă cu copiii lui Gwyneth Paltrow şi ai lui Chris Martin, Apple şi Moses.

Zile de naştere

Micuţa Nori şi-a aniversat ziua de naştere, la dorinţa părinţilor, în cadrul Disneyland Resort, iar Blue Ivy a avut parte de o petrecere cu zâne chiar în curtea „palatului“ în care trăieşte – şi asta pentru că mama ei celebră a vrut să aibă totul sub control.

foto: guliver/getty images, hepta, instagram



Recente pe Ok! Magazine

Leonardo DiCaprio și Vittoria Ceretti, Profimedia jpg
Lucien Laviscount și Shakira, Profimedia (3) jpg
FotoJetGillian jpg
Paris Prince și Blanket Jackson GettyImages 2117918841 jpg
Salma Hayek și Valentina Paloma Pinault la Oscaruri, Getty (3) jpg
4 arnold schwarzenegger jpg jpeg
Shakira, GettyImages 2103262299 jpg
cameron diaz mama 51  jpg
FotoJetKateșiCatherine jpg
Shannen Doherty Kate Middleton jpg
Ben Affleck și Jennifer Lopez, Getty Images (4) jpg
Dan Negru, Florin Piersic, Leon Dănăilă jpg
Michelle Pfeiffer, Getty jpg
Kathy Hilton Paris și Nicky (2) png
FotoJetKate Piers jpg
supermodele de altădată jpg
Andra și invitații săi în concertul Tradițional, Arhivă personală jpg
Emmanuel Macron   Soazig de la Moissonniere (2) jpg