Nou născuta Roxanei Hulpe și-a făcut debutul în social media. Ea este Zora

3 februarie, 2023
Roxana Hulpe

Prezentatoarea Pro TV a publicat prima imagine cu fetița.

Nou născuta Roxanei Hulpe și-a făcut debutul în social media. Ea este Zora.

Pe 1 februarie 2023 a venit pe lume Zora, primul copil al prezentatoarei Pro TV Roxana Hulpe.

Și vedeta nu a stat prea mult pe gânduri, că i-a și publicat fetiței prima poză din social media. Imaginea cu proaspăta mămică este emoționantă.

„Dragoste scăldată în Zori de Zi🤍

Cea mai mare minune a lumii, fetița răsăritului. Nu mă satur să fiu cea mai fericită! 🙏

Vă mulțumim pentru toată iubirea voastră! Rafila Zora”, a scris Roxana Hulpe pe Instagram alături de imaginea cu fetița ei.

Roxana Hulpe jpg

La scurt timp după ce a născut, vedeta de la PRO TV a făcut primele declarații. Roxana Hulpe a vorbit despre copilul ei și emoțiile pe care le trăiește în aceste clipe. Prezentatoarea de știri a dezvăluit că trăiește cu adevărat o minune și cea mai mare bucurie a vieții.

„Zora, fetița răsăritului de nota 10, ne-a făcut cea mai mare bucurie a lumii. A adus soarele odată cu ea, ieri, pe 1 februarie, și ne-a luminat inimile. Dumnezeu ne-a trimis o minune și îi multumim pentru toată dragostea aceasta nespus de mare pe care o simțim eu și soțul meu, dar și familiile noastre și prietenii. Este minunea care din primele ore ne-a trecut printr-un carusel de emoții atât, atât de intense și e doar începutul. Mi-am dorit doar să vină sănătoasă și le mulțumesc tuturor oamenilor care știu că s-au rugat alături de noi. Le mulțumesc și medicilor cu ajutorul cărora a venit pe lume micuța gălăcioasă și minunată!”.

După ce a fost cerută de soţie anul trecut chiar pe scena Festivalului UNTOLD, prezentatoarea TV şi-a promis inima alesului ei într-un cadru de poveste, în inima naturii.

Roxana Hulpe trăieşte, de mai bine de un an, o poveste de iubire alături de Bogdan Rădulescu, unul dintre managerii megaevenimentelor Untold Şi Neversea.

”Sunt cea mai fericită, trăiesc ceva ce nu-mi vine să cred!”, spunea Roxana Hulpe în urmă cu vreo lună, când a primit inelul de la iubitul ei. ”Bogdan m-a luat prin învăluire, mi-a spus că trebuie să merg lângă scena mare de la UNTOLD să văd repetiția ceremoniei de deschidere a festivalului, așa m-a scos din casă, a zis că trebuie să mergem acolo neapărat”, povestea vedeta Pro TV pentru "A-List". Bogdan Rădulescu a pregătit un moment emoționant lângă scen UNTOLD, unde a proiectat imagini cu el și cu iubita lui și apoi i-a oferit inelul cu care a cerut-o în căsătorie, aflat pe o dronă din apropiere. ”A fost minunat! Eu am îngenuncheat prima, așa e când nu te aștepți”, spunea emoţionată Roxana Hulpe.

Foto: InstagramRecente pe Ok! Magazine

Prințul Harry în Marea Britanie (4) jpg
Elena Cârstea, în finala naţională Eurovision, în 2013 jpeg
Shakira, Getty jpg
Jennifer Garner în oraș cu fiica cea mare, Violet Affleck, Profimedia (1) jpg
Harry Styles, Grammy, Getty jpg
Angelina Jolie a luat prânzul cu David Mayer de Rothschild, unul dintre miliardarii lumii (2) jpg
Loredana Groza si sotul ei divorteaza Andrei Boncea a spus parerea despre pozele deocheate pe care le posteaza artista 740x419 jpg
Daniel Radcliffe și Erin Darke FOTO Profimedia
Aurelia, a treia fetita a lui Mark Zuckerberg (2) jpg
Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru au luat prima cutie JPG
Tom Cruise, Getty (1) jpg
Soții Willis 2019 (1) jpg
adela popescu jpeg
Roger Moore, Getty (1) jpg
Justin Timberlake și soția sa, Jessica Biel, Getty jpg
Colaj Kaia Austin jpg
Michael Schumacher si Corinna Schumacher (Getty) jpg
11 dana savuica goala la 50 de ani 10 jpg jpeg