Nou născuta Roxanei Hulpe și-a făcut debutul în social media. Ea este Zora

3 februarie, 2023
Roxana Hulpe

Prezentatoarea Pro TV a publicat prima imagine cu fetița.

Nou născuta Roxanei Hulpe și-a făcut debutul în social media. Ea este Zora.

Pe 1 februarie 2023 a venit pe lume Zora, primul copil al prezentatoarei Pro TV Roxana Hulpe.

Și vedeta nu a stat prea mult pe gânduri, că i-a și publicat fetiței prima poză din social media. Imaginea cu proaspăta mămică este emoționantă.

„Dragoste scăldată în Zori de Zi🤍

Cea mai mare minune a lumii, fetița răsăritului. Nu mă satur să fiu cea mai fericită! 🙏

Vă mulțumim pentru toată iubirea voastră! Rafila Zora”, a scris Roxana Hulpe pe Instagram alături de imaginea cu fetița ei.

Roxana Hulpe jpg

La scurt timp după ce a născut, vedeta de la PRO TV a făcut primele declarații. Roxana Hulpe a vorbit despre copilul ei și emoțiile pe care le trăiește în aceste clipe. Prezentatoarea de știri a dezvăluit că trăiește cu adevărat o minune și cea mai mare bucurie a vieții.

„Zora, fetița răsăritului de nota 10, ne-a făcut cea mai mare bucurie a lumii. A adus soarele odată cu ea, ieri, pe 1 februarie, și ne-a luminat inimile. Dumnezeu ne-a trimis o minune și îi multumim pentru toată dragostea aceasta nespus de mare pe care o simțim eu și soțul meu, dar și familiile noastre și prietenii. Este minunea care din primele ore ne-a trecut printr-un carusel de emoții atât, atât de intense și e doar începutul. Mi-am dorit doar să vină sănătoasă și le mulțumesc tuturor oamenilor care știu că s-au rugat alături de noi. Le mulțumesc și medicilor cu ajutorul cărora a venit pe lume micuța gălăcioasă și minunată!”.

După ce a fost cerută de soţie anul trecut chiar pe scena Festivalului UNTOLD, prezentatoarea TV şi-a promis inima alesului ei într-un cadru de poveste, în inima naturii.

Roxana Hulpe trăieşte, de mai bine de un an, o poveste de iubire alături de Bogdan Rădulescu, unul dintre managerii megaevenimentelor Untold Şi Neversea.

”Sunt cea mai fericită, trăiesc ceva ce nu-mi vine să cred!”, spunea Roxana Hulpe în urmă cu vreo lună, când a primit inelul de la iubitul ei. ”Bogdan m-a luat prin învăluire, mi-a spus că trebuie să merg lângă scena mare de la UNTOLD să văd repetiția ceremoniei de deschidere a festivalului, așa m-a scos din casă, a zis că trebuie să mergem acolo neapărat”, povestea vedeta Pro TV pentru "A-List". Bogdan Rădulescu a pregătit un moment emoționant lângă scen UNTOLD, unde a proiectat imagini cu el și cu iubita lui și apoi i-a oferit inelul cu care a cerut-o în căsătorie, aflat pe o dronă din apropiere. ”A fost minunat! Eu am îngenuncheat prima, așa e când nu te aștepți”, spunea emoţionată Roxana Hulpe.

Foto: Instagram



Recente pe Ok! Magazine

Kim Kardashian și Emma Roberts ele, Profimedia (2) jpg
Nadia și Tarom jpg
andreea marin monia barladeanu ilinca vandici jpg
Mathilde Pinault, Francois Pinault, Salma Hayek, Profimedia (1) jpg
Haidy Cruz (2) jpg
Victoria Beckham jpg
Delfina Chaves in seria Maxima   FOTO Videoland (1) jpg
FotoJetCruise jpg
Ben și Fin Affleck, Profimedia jpg
FotoJetVedete jpg
david si victoria beckham
Celine Dion la Premiile Grammy 2024, Getty jpg
Lady Gaga și Joaquin Phoenix, Profimedia jpg
Sorin Bontea, Florin Dumitrescu si Catalin Scarlatescu   MasterChef Romania 2024 jpg
James Middleton   Instagram, Profimedia jpg
Regina Elisabeta a II a a parut fragila la intalnirea cu Liz Truss de la Castelul Balmoral (3) jpg
Richard Gere   Alejandra Silva, Profimedia jpg
Ileana Lazariuc, Insta PNG