Noua generaţie Beckham: cât au crescut copiii Victoriei şi-ai lui David

23 septembrie, 2015
David Beckham and Victoria Beckham spend the day with their kids at Disneyland in Anaheim, CA  **ORIGINAL DATE TAKEN 08/24/15** jpeg

 David şi Victoria au dat în mintea copiilor. La propriu şi la figurat, căci postările emoţionante de pe conturile de socializare, cât şi distracţia la Disneyland anunţă noua generaţie de staruri Beckham, în frunte cu adorabila Harper!

Brooklyn (16), Romeo (13), Cruz (10) şi chiar Harper (4) cresc văzând cu ochii. Mărturie stau pozele cu care părinţii lor ne-au răsfăţat, oferin­du-ne frânturi din povestea lor de familie, dar şi felul în care s-au schimbat David şi Victoria, de dragul acestora. Dacă fostul fotbalist îşi face tatuaje drept tributuri celor pe care îi iubeşte, pe fosta Spice Girl am avut şansa rară s-o vedem tot mai sentimentală şi zâmbitoare alături de cei patru juniori ai lor. Şi cum să fie altfel, când sunt rodul unei perechi de sex-simboluri care de­montează atât de natural mitul conform căruia cuplurile celebre sunt condamnate la nefericire?!

image

Într-adevăr, ceva s-a schimbat în imaginea de familie şi nu e vorba de o dramă sau de vreun di­vorţ iminent. Dacă de ani buni admirăm longevi­tatea unui mariaj atât de echilibrat şi de succes, într-o lume atât de supusă ispitelor şi despărţiri­lor, mai avem un motiv pentru care aproape că-i invidiem pe Becks. Şi nu ne referim la imperiile pentru care-au muncit asiduu, ci la moştenirea lor cea mai de preţ: patru copii speciali, care îm­părtăşesc tot ce-i mai bun din partea părinţilor. E lesne de înţeles de ce fiecare-şi dezvoltă propria personalitate şi împreună se pregătesc să preia cheia imperiului Beckham. Şi cuplul a preluat ceva de la ei: cheful acela copilăresc de distracţie, căci mare ne-a fost mirarea s-o vedem pe fosta Posh, pe superstarul fotbalului englez şi pe cei pa­tru copii bucurându-se de fiecare atracţie a par­cului Disneyland din Anaheim, California, pe 24 august. O zi memorabilă pentru întreaga familie. Cum s-au maturizat copiii lor şi cum s-au distrat împreună cu părinţii celebri?

image

Harper (4 ani)

Atunci, în centrul atenţiei, cum spuneam, a fost Har­per, care-a trăit visul oricărei fetiţe de vârsta ei, aceea de-a fi printre personaje de basm. Şi ce-a crescut! Într-un deux-pièces semnat de de­signerul de haine de lux Prinţesa Marie-Chan­tal a Greciei şi cu părul blond şi lung, lăsat pe spate, singura fiică a cuplului semăna izbitor cu Rapunzel, eroina ei preferată din poveşti. Că tot suntem la capitolul prinţeselor, David nu s-a pu­tut abţine să pozeze cu Elsa şi Anna din filmul animat Frozen, pe Instagram. „Am devenit un tată şi mai bun astăzi, după ce Harper m-a rugat să fac o poză cu fetele ei favorite…“, a explicat fostul jucător englez ipostaza neconvenţională.

image

Cruz (10 ani)

Răsfăţat a fost şi cel mai mic dintre băieţii Beckham, care încă e pasionat de jocurile de acţiune. Iar Disneyland i-a oferit multe astfel de provocări distractive, la care s-a dedat şi tatăl lui. Deşi câştigător a fost, bineînţeles, Cruz, şi David s-a distrat de minune, după cum a scris pe Instagram, alături de o poză cu fiul său cel mic, în timpul jocului 3D Toy Story Midway Mania: „Eu şi micuţul meu ne pregătim... să-l înving la Toy Story! O zi atât de minunată la Disneyland, e un loc foarte special pentru copii şi adulţi. Ah, da, Cruz m-a bătut“.

image

Romeo (13 ani)

Pentru Romeo, care tocmai a împlinit pe 1 sep­tembrie 13 ani, a fost un cadou binemeritat. Sentimentali din fire, David şi Vic au scris mesaje emoţionante pe Instagram, de ziua acestuia, ală­turi de fotografii cu sărbătoritul. „Micuţul meu împlineşte 13 ani astăzi. E adolescent şi încă e fan Arsenal!“, a povestit amuzat David celor 11,5 mili­oane de fani de pe Instagram, în timp ce fashion designerul a postat mai multe poze cu băieţii ei şi a scris: „La mulţi ani, dragul meu. Suntem atât de mândri de tine şi te iubim foarte, foarte mult“. Poate şi pentru că, deşi Romeo seamănă cu tatăl său, merge pe urmele mamei, fiind deja mo­del pentru Burrbery.

image

Juniorul câştigă tot mai multă independenţă după ce a fost numit în topul GQ al celor mai bine îmbrăcaţi bărbaţi, surclasându-l şi pe ta­tăl său, dar şi unul din­tre cel mai bine plătite modele din lume, după ce-a primit 142 dolari pe minut pentru cam­pania brandului.

image

Brooklyn (16 ani)

E fratele cel mai mare şi a marcat, anul acesta, mai multe praguri de „aproape-adult“. După ce a apărut singur pe covorul roşu al galei MTV VMA, îmbrăcat la patru ace, Brooklyn se bucură să fie şi pe coperta numărului de octombrie al revistei Miss Vogue, oferind pri­mul interviu despre planurile lui de viitor, ca Beckham Jr. Adolescentul de 16 ani a recu­noscut că „fură“ de la ambii părinţi câte ceva: „Mama ştie multe despre modă, dar îl ascult pe tata mai mult, pentru că are stil şi împărţim ha­inele“. Planurile lui includ „studiul artei şi foto­grafia“, de care e „foarte pasionat“.

image

Deşi pozează deja ca adult cu viitor promiţător, nici Brooklyn n-a „scăpat” de dovezile de afecţiune ale părin­ţilor. David şi-a tatuat pe gât porecla cu care-l alintă pe fiul său cel mare, cum a şi confirmat pe Instagram. „Mereu l-am numit pe Brooklyn Bus­ter, din ziua în care s-a născut... Te iubesc, Bust“. Victoria, pe de altă parte, l-a felicitat pentru faptul c-a încheiat cu brio anul şcolar: „Felicitări copilului meu pentru că a luat toate examenele, suntem foarte mândri de tine!“. La Disney s-a distrat cot la cot cu tatăl său şi fraţii lui, având grijă mai tot timpul de Harper, care e şi febleţea sa, sub privirile atente ale Victoriei. Posh a stat mai mult pe tuşă la Disneyland, aşa cum ne-am aşteptat...

image

FOTO Guliver/Splash News, Twitter, Instagram



Recente pe Ok! Magazine

Nadia Comăneci  GettyImages jpg
Klaus Iohannis si Carmen Iohannis la Palatul Elysee inaintea ceremoniei de deschidere a Jocurilor Olimpice de la Paris   Administratia Prezidentiala (1) jpg
FotoJet Theron (1) jpg
Elisabeta Lipa, Klaus Iohannis si Carmen Iohannis la Paris la Ambasada la inaugurare Casa Romaniei  Administratia Prezidentiala (22) jpg
Emmanuel și Brigitte Macron, Profimedia (2) jpg
Nadia Comaneci la Paris la dineul de la Luvru   Instagram (12) jpg
Anya Taylor Joy, GettyImages (7) jpg
jennifer aniston instagram jpg
Celine Dion iulie 2024   Instagram jpg
FotoJet J Lo jpg
FotoJet Gala Summer jpg
Familia Beckham, vacanță în Sardinia, Instagram (7) (1) jpg
Jennifer Lopez Ben Affleck, Profimedia (3) jpg
FotoJet Simona jpg
Elon Musk FOTO Profimedia
Blake Lively și Ryan Reynolds, Getty (1) jpg
Michael Douglas, Foto Getty (4) jpg
Kamala Harris, vicepreședinte SUA, Profimedia (3) jpg