Noua iubită a lui Bobby Păunescu, copia fidelă a fostei sale soţii. El are 45 de ani, iar ea doar 24

1 septembrie, 2020
2 bobby paunescu si claudia dumitru jpg jpeg

Se pare că celebrul regizor şi producător de film ar avea o nouă iubită! Despre Bobby Păunescu este vorba, omul de afaceri care în 2018 a divorţat de fotomodelul Alice Peneacă!

Şi-a refăcut viaţa şi este din nou fericit alături de o tânără superbă? Aşa am putea crede pe baza imaginilor făcute publice recent pre reţelele de socializare. Bobby Păunescu, celebrul om de afaceri, ar trăi o nouă poveste de iubire la cei 45 de ani ai săi. Continuă să cucerească femei superbe, cu forme de invidiat. Nu ştim cum le vrăjeşte, cât de cuceritor este, care e secretul lui, dar şi de data aceasta este vorba despre un fotomodel superb. 

Afaceristul deţine în Lugano, Elveţia, o vilă superbă. Acolo a apărut recent acesta. Culmea, în aceeaşi perioadă, în aceeaşi locaţie şi-a făcut poze şi Claudia Maria Dumitru. Este vorba despre o tânără de 24 de ani, model, cu un trup de zeiţă. Are tot viitorul în faţă, mai ales că deţine cele mai puternice arme: are trăsături fizice de invidiat. Aşadar, Bobby Păunescu a făcut o nouă cucerire? Aceeaşi poză au publicat-o amândoi în mediul online. Tindem să credem că nu e vorba de vreo concidenţă, nu?

7 bobby paunescu in elvetia cu claudia dumitru 1 jpg jpeg
6 bobby paunescu in elvetia cu claudia dumitru 2 jpg jpeg
stanga
dreapta
1 bobby paunescu si alice peneaca jpg jpeg
2 bobby paunescu si claudia dumitru jpg jpeg
4 claudia dumitru si bobby paunescu 2 jpg jpeg
5 claudia dumitru si bobby paunescu 1 jpg jpeg
6 bobby paunescu in elvetia cu claudia dumitru 2 jpg jpeg
7 bobby paunescu in elvetia cu claudia dumitru 1 jpg jpeg

În plus, apropiaţii acestora sunt de părere că povestea lor de dragoste este abia la început, scrie wowbiz.ro. Până acum, cei doi nu s-au afişat deloc împreună. 

4 claudia dumitru si bobby paunescu 2 jpg jpeg

Bobby Păunescu a fost căsătorit cu fotomodelul Alice Peneacă

În anul 2015, Alice Peneacă şi Bobby Păunescu s-au căsătorit. Aveau deja doi ani de relaţie când au decis să spună marele DA în faţa Ofiţerului Stării Civile. Din păcate, relaţia lor nu a fost una de durată, în 2017 au apărut speculaţii despre divorţul celor doi. 

În octombrie 2018, într-un interviu pentru revista perfecte.ro, Alice Peneacă a confirmat că este în plin proces de divorţ, la trei ani de când s-a cununat cu Bobby Păunescu. „Din păcate, aşa este viaţa, cu bune şi cu rele. Acum urmează să vedem ce ne rezervă viitorul. Orice spune sau ce va spune ea, eu nu o să comentez din simplul motiv că sexul frumos are întotdeauna dreptate“, declara la momentul respectiv Bobby Păunescu.

1 bobby paunescu si alice peneaca jpg jpeg

Cunoscuttul regizor şi om de afaceri a cucerit de-a lungul anilor femei superbe printre care şi pe Monica Bârlădeanu, dar şi fotomodelul Alyssa Arce.

Foto: InstagramRecente pe Ok! Magazine

Cristina Cioran primele poze cu copilul si cu Alex Dobrescu (3) jpg
3 1 sandra bullock shutterstock 108203345 jpg jpeg
292012189 604643087687535 7824427819398321270 n jpg
brad12 jpg
urban1 jpg
jen1 jpg
Valentina Pelinel propriul hotel in Olimp (18) jpg
Theo Rose in distributia filmului Clanul de la Pro TV (7) jpg
Carlos Santana profimedia 0403844476 jpg
livia43 jpg
anca serea adi sina png
David Popovici la Campionatul European de Inot pentru Juniori de la Otopeni (1) jpg
Linda Evangelista profimedia 0282765230 jpg
Amber (2) jpg
lili22 jpg
Talulah Riley și Elon Musk jpg
Shakira (4) jpg
ric3 jpg