Noua Lara Croft? Mădălina Ghenea, frumoasă şi periculoasă, în uniformă

15 mai, 2023

Superba actriţă româncă a dat rochiile de gală pe uniforma militară, cu tot echipamentul de asalt.

Madalina Ghenea in uniforma militara SOD   Instagram (4) jpg

Aproape că ai vrea să te atace ea! Căci, chiar şi într-o uniformă de combat army, Mădălina Ghenea este splendidă! Nici jacheta închisă până la gât, nici pantalonii milităreşti, ghetele de teren accidentat ori întreg echipamentul de asalt nu-i ştirbesc româncei din senzualitate! Dimpotrivă!

Frumoasă şi rea sau frumoasă şi periculoasă, mai degrabă, Mădălina Ghenea are alura celebrei eroine Lara Croft din celebrul joc video ori din seria de filme de acţiune "Tomb Raider". Iar fanii actriţei Angelina Jolie chiar n-au de ce să se supere, căci actriţa noastră, mutată de ani buni în Italia, i-ar putea fi pe drept succesoare în populara franciză.

Exerciţiul de combat oferit în faţa aparatului de fotografiat de manechinul şi actriţa româncă se datorează unui contract semnat de aceasta cu firma italiană de uniforme şi echipamente militare S.O.D. (Special Operation Department), care furnizează îmbrăcăminte atât pentru trupele militare active, cât şi pentru producţii cinematografice ori pentru pasionaţii de vestimentaţie tip military.

"S.O.D. Departamentul de Operațiuni Speciale are plăcerea de a-i ura bun venit în echipă Mădălinei Ghenea. Mădălina, un icon al stilului și al frumuseții, va face parte din câteva programe speciale, pe care abia așteptăm să le împărtășim cu voi toți!", ne-au anunţat chiar reprezentanţii brandului de top.

În pictorialul realizat pentru S.O.D., Mădălina Ghenea a îmbrăcat câteva ţinute mai soft, care nu au inclus chiar tot echipamentul (fără cască, mască, ochelari de protecţie, vestă ş.a.), dar care nu doar că ne-au arătat că şi doamnele se pot integra foarte bine în acest domeniu, fără a-şi pierde din feminitate, dar şi că Mădălina ar putea oricând face şi alt gen de roluri faţă de cele cu care ne-a obişnuit deja. Ce spui, Hollywood, ar putea fi Mădălina Ghenea următoarea Lara Croft?

FOTO: Instagram



Recente pe Ok! Magazine

Leonardo DiCaprio și Vittoria Ceretti, Profimedia jpg
Lucien Laviscount și Shakira, Profimedia (3) jpg
FotoJetGillian jpg
Paris Prince și Blanket Jackson GettyImages 2117918841 jpg
Salma Hayek și Valentina Paloma Pinault la Oscaruri, Getty (3) jpg
4 arnold schwarzenegger jpg jpeg
Shakira, GettyImages 2103262299 jpg
cameron diaz mama 51  jpg
FotoJetKateșiCatherine jpg
Shannen Doherty Kate Middleton jpg
Ben Affleck și Jennifer Lopez, Getty Images (4) jpg
Dan Negru, Florin Piersic, Leon Dănăilă jpg
Michelle Pfeiffer, Getty jpg
Kathy Hilton Paris și Nicky (2) png
FotoJetKate Piers jpg
supermodele de altădată jpg
Andra și invitații săi în concertul Tradițional, Arhivă personală jpg
Emmanuel Macron   Soazig de la Moissonniere (2) jpg