Noua Monica Anghel, la 52 de ani și 60 kg. A devenit instructor de fitness cu acte în regulă și nota 10

22 mai, 2024

De-a lungul vieții, fiecare om suferă câte o transformare substanțială într-unul dintre palierele existenței. La 52 de ani, vedeta noastră arată fabulos, la aceeași greutate pe care o avea și la vârsta de 24 de ani!

FotoJet Monica jpg

Întâi s-a documentat, după care a aplicat ce a învățat, după care a slăbit. După ce a slăbit, și-a dorit tonifiere și atunci a făcut cunoștință cu lumea sportului. La sport, există un declic, după care odată ”contaminată cu microbul fitness-ului”, greu te mai poți desprinde. Nu, nu mai vrei s-o faci. Odată ce sportul intră în viața noastră și înțelegem cât de bine ne face să ne simțim, nu mai dorim să-l abandonăm. A fost și cazul Monicăi Anghel, care a învățat atât de bine despre grupele musculare, ce și cum e bine să antrenăm, până a ajuns instructor de fitness certificat, cu acte în regulă și nota 10, după cum declară artista.

În urmă cu câțiva ani, Monica Anghel pierduse lupta cu kilogramele.

Monica Anghel a slăbit enorm Sursa: Click!

Vedeta însă a ales viața, sănătatea, bucuria de a trăi și acum arată așa:

Artista susține că nu a slăbit tăindu-și stomacul, ci doar cu dietă și sport. Practic, și-a schimbat stilul de viață.

În prezent, Monica Anghel are aproximativ 60 de kilograme, aceeași greutate pe care o avea și la vârsta de 24 de ani. Pe lângă alimentație sănătoasă și postul intermitent, ea face și mult sport, care-i este de mare ajutor în procesul de slăbire și menținere.

Decizia de a slăbi a luat-o mai ales din motive medicale, după cum a dezvăluit recent, în emisiunea lui Dan Capatos de la Antena Stars. Cu zâmbetul pe buze, cântăreața a vorbit despre transformarea ei: „Am conștientizat că mă simt extraordinar de bine așa și până la urmă a fost o chestiune de sănătate. Eu dacă nu aveam problema aia cu coloana și nu îmi spunea domnul doctor care m-a și operat „Dacă nu slăbești o să vii la mine în fiecare an”, poate nu slăbeam. Mulțumesc pentru asta (…) Nici nu mai pot să mai mănânc lucruri care nu sunt ok”, a mărturisit Monica Anghel, la „Xtra Night Show”, conform Spynews.

După slăbirea spectaculoasă, Monica Anghel a urmat un curs de specializare, iar acum e instructor de fitness, știe exact cum să își lucreze grupele musculare. „Da, sunt instructor de fitness. Cu acte în regulă, cu nota 10!”, a spus cântăreața cu încântare.

Artista spune că nu a luat certificatul pentru a preda, ci doar pentru ea, pentru a ști cum este bine să facă sport.

”Nu, nu îmi deschid sală, am făcut pentru mine, ca să pot să merg la sală și să mă antrenez singură, să știu exact ce am de făcut astfel încât să nu mă accidentez, să știu cum să lucrez toate grupele corect”, a explicat vedeta.

Foto: Facebook



Recente pe Ok! Magazine

Bridgerton foto Getty Images jpg
Jennifer Lopez la absolvirea mezinului lui Ben, Profimedia (2) jpg
jennifer lopez si ben affleck 24 august7 jpeg
FotoJet Ben jpg
Oprah jpg
Joe Biden, captură video
Al Di Meola jpg
FotoJet Bradley jpg
Rihanna, look nou, Profimedia (4) jpg
Ben Affleck și Jennifer Lopez, profimedia 0774735387 jpg
Tudor Constin Altceva cu Adrian Artene png
gimnasta Diana Bulimar   pictorial OK, Sorin Stana (1) JPG
Bon Jovi Familie PNG
nunta gimnastei Larisa Iordache cu Cristian Chirita   Instagram  (4) jpg
Dan Negru jpg
Disney   Becoming Karl Lagerfeld   Daniel Bruhl Theodore Pellerin (3) jpg
FotoJet Feli jpg
FotoJet Năstase jpg