Nouă trupă de băieţi? Grigor Dimitrov, Roger Federer şi Novak Djokovic, aşa cum nu i-ai mai văzut!

21 martie, 2017
fed jpeg

Ne aşteptam ca iubitul lui Nicole Scherzinger, bulgarul Grigor Dimitrov, să fie familiarizat cât de cât cu muzica pop, dar cine şi-ar fi putut închipui că legendarul elveţian Roger Federer (35) ştie hiturile unei foste trupe de băieţi?

Dimitrov, Haas, Federer şi David Foster la pian

Nu numai că le ştie, dar nici vocea lui nu-i de lepădat, dacă e să ne luăm după clipul postat recent pe contul de Instagram al elveţianului, în care Federer, alături de fostul tenisman german Tommy Haas, Grigor Dimitrov şi, într-o intervenţie specială, Novak Djokovic, cântă împreună piesa Hard to Say I'm Sorry a trupei Chicago.

Acompaniaţi la pian de producătorul muzical David Foster, socrul lui Haas, cei trei jucători autointitulaţi The Backhand Boys încearcă nu doar să nimerească versurile şi melodia, ci au şi o coregrafie interesantă pentru acest moment muzical.

A fost un moment binevenit de relaxare pentru jucătorii de tenis angrenaţi în acest moment în turneul de tenis de la Indian Wells. Acelaşi trio a mai avut o încercare artistică şi în cadrul turneului de mare şlem Australian Open de la Melbourne.Recente pe Ok! Magazine

Amelia Spencer si Eliza Spencer, nepoatele gemene ale Printesei Diana, la British Fashion Awards 2002 02   Instagram jpg
octavia geamanu (5) JPG
liz -hudson
Catherine Zeta Jones si fiul4 jpg
Eva Longoria și Victoria Beckham (2) jpg
theo
afis al bano romina power jpeg
Kirstie Alley, Getty (2) jpg
Monica Anghel FOTO Instagram
cristina spatar a fost ceruta in casatorie in dubai 1 jpg
oana roman jpg
Marc Anthony și Nadia, Getty (2) jpg
1 obama jpg jpeg
Amal Clooney si George Clooney la gala Kennedy Center de la Casa Alba   profimedia 0742223553 jpg
Bennifer în căutarea bradului perfect, Profimedia (5) jpg
Kate Middleton, Prințesa Diana1 jpg
Diana Dumitrescu si Denise Rifai, duelul celor doua ladies in red jpg
traistariu