Noua viaţă a lui Meghan Markle. Ce reguli stricte trebuie să respecte în calitate de Ducesă de Sussex?

24 mai, 2018
hepta 3614738 1 jpg jpeg

După ce s-a măritat cu un Prinţ în carne şi oase, fosta actriţă hollywoodiană nu are numai beneficii în calitate de membru al familiei regale britanice, ci şi un protocol bine stabilit pe care noua Ducesă de Sussex trebuie să îl respecte fără să crâcnească.

Trebuie să se încline în faţa lui Kate Middleton

image

Monarhia britanică are peste 1.200 de ani şi tradiţia este foarte importantă pentru întreaga familie regală din Marea Britanie. Iar tradiţia este cea care îi impune noii Ducese de Sussex să se încline în faţa cumnatei sale, Kate Middleton. Şi asta pentru că soţul lui Kate, Prinţul William, este mai aproape în ordinea succesorală la tronul Marii Britanii decât este soţul lui Meghan, Prinţul Harry. Cu alte cuvinte, Kate e mai mare în rang decât Meghan. Ambele, atât Meghan cât şi Kate, trebuie să se încline în faţa Reginei, ca toată lumea de altfel, însă mireasa Meghan n-a făcut asta în ziua cea mare. Să fie oare un semn că “rebela” Meghan nu ţine prea mult la tradiţie şi că va fi cea care va schimba monarhia britanică?

image

Fără machiaj strident sau ojă şi coafuri prea dramatice

image

Multă lume a comentat machiajul miresei – sau lipsa lui – la nunta lui Markle cu Prinţul Harry. Mireasa abia dacă era machiată, nu era vizibil niciun ruj, în schimb pistruii se vedeau cu ochiul liber. Iar acest lucru e o noutate chiar şi pentru fosta actriţă hollywoodiană, care adora câte un smokey eyes din când în când sau măcar un ruj intens care să-o scoată în evidenţă.

Machiaj foarte natural la nuntă

Ei bine, machiajul miresei nu a fost o întâmplare. Ea va trebui să respecte, din acea zi începând, aceste reguli – fără machiaj strident, fără coafuri sofisticate sau ojă colorată intens. Se pare că, încă de când Prinţul Harry a cerut-o de soţie, Meghan a ales numai culori neutre sau transparente pentru oja sa.

Fără social media

image

Pe vremea când făcea parte din distribuţia serialului Suits era imperativ ca actriţa să menţină online legătura cu fanii ei înfocaţi. Îi ţinea tot timpul la curent cu viaţa ei din culise. Unde lua masa, cum se distra cu căţeii ei, ce şi-a mai cumpărat recent, totul era expus pe conturile ei de social media. Însă acum acest lucru s-a schimbat.

Îşi etala toată viaţa pe social media

A fost nevoită să-şi închidă deja blogul şi nici nu mai poate posta nicio fotografie pe Instagram, Facebook sau astfel de platforme. Familia regală din care face acum parte nu îi permite să aibă conturi personale pe internet, ci prezenţa ei va fi simţită online numai pe site-ul oficial al familiei regale. Punct!

Fără selfie-uri

image

Regina a interzis, din 2014, selfie-urile, ca parte a protocolului impus membrilor familiei regale britanice şi nimeni n-a avut nimic de comentat. S-a terminat cu Snapchat-urile, cu ipostazele haioase pe care Meghan obişnuia să le posteze online. Niciun selfie făcut de Meghan, chiar şi în mod discret, nu va mai fi făcut vreodată public.

Nu mai poate purta fuste sau rochii mini

 

image

Ce păcat de toate acele ore petrecute la yoga şi de picioarele bine tonifiate ale Ducesei de Sussex! Acum nu le mai poate etala în văzul lumii, s-a zis cu fustele şi rochiile mini pe care Meghan le purta! Nu mai vorbim de pantalonaşii pe care pur şi simplu îi adora şi în care s-a prezentat în spaţiul public de atâtea ori! Toate astfel de piese vestimentare au fost donate sau oricum nu mai fac parte din garderoba ei! De fapt, s-a şi văzut, în prima ieşire a lui Meghan în calitate de Ducesă de Sussex, lungimea destul de mare a rochiei purtată de soţia Prinţului Harry.

Numai rochiile de lungime medie fac acum parte din garderoba fostei actriţe

Nu-şi mai poate arăta picioarele

image

Am stabilit că familia regală britanică nu permite etalarea excesivă a pielii, drept urmare mini-urile sunt interzise. Mai mult de-atât, atunci când poartă fuste sau rochii, adică mai tot timpul, trebuie ca piciorul să nu fie gol, atât cât este expus. Aşadar dresurile vor fi nelipsite din garderoba lui Meghan Markle de acum înainte! E adevărat că Meghan n-a purtat dresuri la şedinţa foto care celebra logodna ei cu Prinţul Harry, însă atunci nu era încă membră - cu drepturi, dar şi cu responsabilităţi depline – a familiei regale. Acum este!

Nu mai poate merge la cumpărături singură

image

După ce că nu mai poate purta tot ce-şi doreşte, nici nu mai poate merge să-şi cumpere singură hainele aprobate de eticheta britanică. Ha, şi asta tocmai acum când are buget nelimitat pentru cumpărături! Ca să nu mai spun că fosta actriţă americană adora să meargă din când în când la shopping!

image

De acum înainte, ea va mai putea merge la cumpărături numai însoţită şi, cel mai probabil, magazinele în care va intra vor fi închise pentru ea. Dar nu-i dracul atât de negru, stilistul ei personal îi va aduce chiar la palat orice piesă vestimentară îşi doreşte Ducesa! Şi care respectă, bineînţeles, protocolul regal!

A renunţat la pasiunea ei, actoria

image

Şi care e marea pierdere, nu? În viaţă nu le poţi avea oricum pe toate! Meghan şi-a găsit Prinţul, a ajuns, dintr-o actriţă mediocră ditamai regalitatea, nu mai putea rămâne la Hollywood ca să participe la castinguri, dar să fie, în acelaşi timp, şi soţia unui Prinţ adevărat. Şi a trebuit să aleagă între actorie şi viaţa deloc cunoscută de până acum şi traiul excepţional ca membru al unei familii regale europene. Adevărul e că nici n-a lăsat în urmă vreo carieră impresionantă, rolul ei din serialul Suits fiind singurul cât de cât cunoscut.

Alături de prinţul ei, în ziua cea mare

Nu mai are voie să dea autografe

image

Palatul regal a stabilit o politică anti-fraudă care impune respectarea unei reguli simple de către membrii familiei regale – nu au voie să dea autografe. Şi asta pentru ca semnătura lor să nu poată fi falsificată cu prea mare uşurinţă. Meghan a încălcat această regulă când era iubita lui Harry şi chiar când era logodită cu el, dar va trebui să respecte regula începând cu 19 mai, de când a devenit Ducesă de Sussex.

image


Recente pe Ok! Magazine

Vladimir Putin  sursa   GettyImages jpg
Violet, fiica lui Ben Affleck si a lUi Jennifer Garner, la dineul de stat de la Casa Alba   GettyImages 1446123513 jpg
Kate Middleton, Prințesa Diana1 jpg
Diana Dumitrescu si Denise Rifai, duelul celor doua ladies in red jpg
traistariu
Brigitte si Emmanuel Macron la dineul de stat oferit la Casa Alba de Jill si Joe Biden  profimedia 0741774325 jpg
garko
Ducii de Sussex  sursa   Profimedia jpg
Dana Savuica, pictorial impreuna cu sora ei, Gabriela Savuica   Sorin Stana, OK (4) jpg
Nicolae al Romaniei si sotia sa, Alina Maria, in port traditional bucovinean jpg
adela popescu
Fiica lui Kim Jong un, Ju Ae   Profimedia (1) jpg
andreea marin6 jpg
Catherine Zeta Jones
Hugh Jackman și soția sa, Deborra Lee Furness
Elizabeth Taylor 0  sursa   GettyImages jpg
denise si sotul
1 jennifer garner jpg jpeg