Noul film James Bond, Spectre, a avut premiera la Londra! Vezi cum s-au îmbrăcat invitaţii de onoare!

27 octombrie, 2015
fetele bond hepta 2186069 jpg jpeg

Cel de-al 24-lea film din seria Bond, ”Spectre”, a fost, aseară, lansat oficial pe marele ecrane. La evenimentul mult aşteptat, care a avut loc în Londra, au luat parte protagoniştii filmului, Daniel Craig şi fetele Bond, respectiv Monica Bellucci şi Lea Seydoux, dar şi invitaţi de viţă nobilă, precum Ducesa de Cambridge, Prinţul William şi fratele acestuia, Prinţul Harry.

image

Daniel Craig, cel de-al şaselea actor care a preluat ştafeta agentului 007, a păşit pe covorul roşu, aseară, alături de ”fetele Bond”, actriţele Lea Seydoux şi Monica Bellucci. Actorul a optat cu această ocazie pentru un costum negru, extrem de elegant.

image

Escortându-l pe cel mai ”îndrăgit spion din lume”, Lea Seydoux şi Monica Bellucci au fost senzaţia serii. Şi asta pentru că ambele actriţe au ales pentru acest eveniment rochii extrem de elegante şi de îndrăzneţe. Astfel, Lea Seydoux a optat pentru o rochie cu străluciri metalice, în timp ce Monica Bellucci a purtat o rochie superbă, de catifea, în culoarea smaraldului.

image

Printre invitaţii de seamă la acest eveniment s-au numărat şi Ducele şi Ducesa de Cambridge, care au fost acompaniaţi de Prinţul Harry. Pentru această ocazie, Kate a optat pentru o rochie albastru-pal, diafană, care avea încrustate diamante.

image

Cele 23 de filme "James Bond" realizate până în prezent au generat încasări de peste 4,1 miliarde de dolari în toată lumea.

Cel mai recent lungmetraj lansat din această serie, "Skyfall", a generat încasări de peste 1,1 miliarde de dolari pe plan mondial, mai mult decât oricare alt film cu agentul 007.

Sursa foto: Toby Hancock / Hepta / Getty ImagesRecente pe Ok! Magazine

FotoJetReghe jpg
Alina Kabaeva jpg
FotoJetBrit jpg
anca turcasiu
Angela Merkel si Regele Charles la dineul de la Berlin   profimedia 0766087803 jpg
Rege Jean Page (3) jpg
Dinu Maxer despre divorţ jpg
Angelina Jolie si Brad Pitt FOTO Getty Images jpg
Ana Morodan arestata cu 3 dosare penale (6) jpg
Salma Hayek și Francois Henri Pinault, soțul său jpg
Jennifer Aniston, premiera americană Murder Mystery 2 (7) jpg
Nadia El Nakla si Humza Yousaf   profimedia 0765882072 jpg
Kim Kardashian pe plajă, Profimedia (6) jpg
1 jorge masked singer romania jpg jpeg
Gisele Bundchen jpg
Tania Budi jpg
Bennifer verde neon, premiera Air, Getty (7) jpg
FotoJetMonica jpg