Noul flagship store BSB s-a deschis în vila monument istoric din Piaţa Romană nr. 3

1 octombrie, 2021
9 bds jpg jpeg

Noul flagship store BSB ocupă 300 m², pe două niveluri ale clădirii, fiind cel mai mare magazin BSB din România şi unul dintre cele mai mari din întreaga reţea globală BSB.

Odată cu deschiderea noului flagship store în inima capitalei, BSB introduce opţiunea de private shopping şi dedică o zonă generoasă din magazin serviciilor de consultanţă stilistică personalizate. Clientele vor putea opta pentru stilizarea ţinutelor de către specialiştii BSB, în funcţie de stilul de viaţă sau de evenimentul la care participă. Selecţia de produse disponibile în magazin va include şi articole pe care clientele nu le pot găsi într-un alt magazin din România.

Colecţia BSB FW2021/2022 reflectă complexitatea naturii feminine, mixând romantismul cu elementele punk rock, creativitatea cu nevoia de confort, croiuri extrem de feminine cu piese supradimentsionate, look-uri în amprente retro cu imprimeuri sofisticate.

Alături de paltoanele masculine combinate cu tricotaje confortabile, costumele deux pieces din noua colecţie BSB sunt un statement al sezonului. Parcă mai bogată decât oricând, paleta cromatică îmbracă garderoba feminină într-o aură elegantă. Culorile pământului se împletesc cu nuanţe puternice de albastru petrol, verde, roşu sau violet, iar nuanţele pudrate sunt alăturate cu scopul precis de a contura acel look romantic şi confortabil, modelând astfel starea de spirit a purtătoarei.

Pentru deschiderea oficială a magazinului, BSB organizează BSB Fashion Days în perioada 1-16 octombrie şi invită doamnele să descopere colecţia toamnă-iarnă 2021-2022, într-un cadru elegant şi relaxat, cu un pahar de şampanie, în compania unui stilist care le va consilia în alegerea ţinutei perfecte.

‘’Retailul global de fashion resimte efectele pandemiei iar distanţarea socială impusă de criza sanitară a schimbat felul în care clienţii se raportează la experienţa de shopping. Ei caută acum mai mult decât oricând să beneficieze de servicii concepute pentru a le respecta spaţiul personal, de produse de calitate care să le readucă confortul. Este motivul pentru care ne-am propus să le oferim un spaţiu mai mare, intim şi exclusivist pentru ceea ce înseamnă shopping stradal în reţeaua BSB.’’ Evangelos Poulios, coproprietar BSB 

Noul flagship store este dotat cu un sistem inovator de sterilizare a aerului,  care s-a dovedit că reduce cu 99,4% procentul de virus SARS - CoV2, conform măsurătorilor de laborator. STERIAL Air Purifier, un sistem dezvoltat în colaborare cu ALUMIL, METRICON Digital Systems, GLM, FILTREX Filter Solutions, Ringel Electronics şi cu Universitatea din Patras.

Vedetele şi influencerii care au vizitat magazinul cu ocazia inaugurării oficiale, alegand sa poarte tinute BSB cu aceasta ocazie, sunt: Monica Barladeanu, Diana Munteanu, Andreea Banica, Anca Serea, Diana Bart, Sanziana Negru, Diana Enciu, Alina Tanasa, Alexandra Ungureanu, Mirela Vaida.Recente pe Ok! Magazine

Retreat Vama Veche   afis   Laura Cosoi, Adela Popescu, Ada Condeescu jpg
Generatia de Aur colaj atunci si acum jpg
Cătălin Rizea  şi Adda  jpeg
Angelina Jolie și Vivienne Pitt Jolie, Profimedia jpg
Jennifer Garner si Ben Affleck profimedia 0880706932 jpg
2 catherine zeta jones 3 jpg jpeg
FotoJet Oana R jpg
Matt Damon și soția Luciana, Profimedia (4) jpg
Geanina Ilieș, Iuliana Pepene, Crina Abrudan, prezentatoare TV, zeițe pe catwalk   Remus Nicolaescu jpg
FotoJet Amalia jpg
Haven Garner Warren, Jessica Alba și Honor Warren participă la proiecția Netflix, GettyImages jpg
Bridgerton foto Getty Images jpg
Jennifer Lopez la absolvirea mezinului lui Ben, Profimedia (2) jpg
jennifer lopez si ben affleck 24 august7 jpeg
FotoJet Ben jpg
Oprah jpg
Joe Biden, captură video
Al Di Meola jpg