Noul flagship store BSB s-a deschis în vila monument istoric din Piaţa Romană nr. 3

1 octombrie, 2021
9 bds jpg jpeg

Noul flagship store BSB ocupă 300 m², pe două niveluri ale clădirii, fiind cel mai mare magazin BSB din România şi unul dintre cele mai mari din întreaga reţea globală BSB.

Odată cu deschiderea noului flagship store în inima capitalei, BSB introduce opţiunea de private shopping şi dedică o zonă generoasă din magazin serviciilor de consultanţă stilistică personalizate. Clientele vor putea opta pentru stilizarea ţinutelor de către specialiştii BSB, în funcţie de stilul de viaţă sau de evenimentul la care participă. Selecţia de produse disponibile în magazin va include şi articole pe care clientele nu le pot găsi într-un alt magazin din România.

Colecţia BSB FW2021/2022 reflectă complexitatea naturii feminine, mixând romantismul cu elementele punk rock, creativitatea cu nevoia de confort, croiuri extrem de feminine cu piese supradimentsionate, look-uri în amprente retro cu imprimeuri sofisticate.

stanga
dreapta
1 vaida jpg jpeg
2 munteanu8 jpg jpeg
4 banica5 jpg jpeg
5 alex11 jpg jpeg
6 serea3 jpg jpeg
7 barla jpg jpeg
8 bdb jpg jpeg

Alături de paltoanele masculine combinate cu tricotaje confortabile, costumele deux pieces din noua colecţie BSB sunt un statement al sezonului. Parcă mai bogată decât oricând, paleta cromatică îmbracă garderoba feminină într-o aură elegantă. Culorile pământului se împletesc cu nuanţe puternice de albastru petrol, verde, roşu sau violet, iar nuanţele pudrate sunt alăturate cu scopul precis de a contura acel look romantic şi confortabil, modelând astfel starea de spirit a purtătoarei.

Pentru deschiderea oficială a magazinului, BSB organizează BSB Fashion Days în perioada 1-16 octombrie şi invită doamnele să descopere colecţia toamnă-iarnă 2021-2022, într-un cadru elegant şi relaxat, cu un pahar de şampanie, în compania unui stilist care le va consilia în alegerea ţinutei perfecte.

‘’Retailul global de fashion resimte efectele pandemiei iar distanţarea socială impusă de criza sanitară a schimbat felul în care clienţii se raportează la experienţa de shopping. Ei caută acum mai mult decât oricând să beneficieze de servicii concepute pentru a le respecta spaţiul personal, de produse de calitate care să le readucă confortul. Este motivul pentru care ne-am propus să le oferim un spaţiu mai mare, intim şi exclusivist pentru ceea ce înseamnă shopping stradal în reţeaua BSB.’’ Evangelos Poulios, coproprietar BSB 

Noul flagship store este dotat cu un sistem inovator de sterilizare a aerului,  care s-a dovedit că reduce cu 99,4% procentul de virus SARS - CoV2, conform măsurătorilor de laborator. STERIAL Air Purifier, un sistem dezvoltat în colaborare cu ALUMIL, METRICON Digital Systems, GLM, FILTREX Filter Solutions, Ringel Electronics şi cu Universitatea din Patras.

Vedetele şi influencerii care au vizitat magazinul cu ocazia inaugurării oficiale, alegand sa poarte tinute BSB cu aceasta ocazie, sunt: Monica Barladeanu, Diana Munteanu, Andreea Banica, Anca Serea, Diana Bart, Sanziana Negru, Diana Enciu, Alina Tanasa, Alexandra Ungureanu, Mirela Vaida.Recente pe Ok! Magazine

Kim 80 jpg
ric3 jpg
Carmen Iohannis tinute Madrid jpg
DJ markus Schulz Untold si Adina Butar copil Miami (7) jpg
Adrian Nastase in Grecia jpg
Mihail Gorbaciov ultimul lider sovietic (5) jpg
Cristina Balan si a retras copiii cu sindrom Down de la scoala (1) jpg
mihai9 jpg
alberts30 jpg
Vera Wang jpg
perju20 jpg
1 paul de romania jpg jpeg
liot2 jpg
begona gomez profimedia 0703879614 jpg
brigitte profimedia 0703853077 jpg
allen jpg
Printesa Lia trecutul ei printul Paul Lambrino de Romania (11) jpg
ciutacu20 jpg