Noul Jim Carrey: Şi-a schimbat lookul şi s-a împăcat cu fosta iubită mult mai tânără!

22 mai, 2015
jim carrey si iubita hepta 2031591 jpeg

OK, pe lângă faptul că ne bucurăm să-l avem din nou în peisaj pe iubitul actor de comedie, avem două surprize din partea lui. Una este că şi-a schimbat serios look-ul, expunând o barbă sură şi deasă, dar şi faptul că a fost văzut în repetate rânduri cu o “femeie misterioasă”

OK, pe lângă faptul că ne bucurăm să-l avem din nou în peisaj pe iubitul actor de comedie, avem două surprize din partea lui. Una este că şi-a schimbat serios look-ul, expunând o barbă sură şi deasă, dar şi faptul că a fost văzut în repetate rânduri cu o “femeie misterioasă”. De fapt, este vorba de Cathriona White, fosta lui iubită de care s-a despărţit oficial acum doi ani.

image

Jim Carrey a luat-o, aşadar de la capăt cu tânăra irlandeză de 28 de ani (aceeaşi vârstă ca a fiicei acestuia!), cu care a avut o relaţie scurtă, de câteva luni, din 2012 până în martie 2013. Deşi a fost scurtă idila, actorul de 53 de ani a spus atunci că fosta lui iubită, de profesie make-up artist şi editor la o revistă, “este adorabilă”. Şi mai tânără cu 25 de ani…

image

Recent, însă, starul din filme celebre precum “Dub and Dumber” sau “Eternal Sunshine of the Spotless Mind”, “Ace Ventura” etc. a fost surprins de fotografi ţinându-se de mână cu Cathrione în New York, săptămâna aceasta, în mai multe ocazii.

Jim Carrey a fost căsătorit de două ori, cu Melissa Eomer, cu care are o fiică, Jane Erin (care i-a oferit şi un nepot), şi actriţa Lauren Holly. Un cuceritor din fire, actorul a flirtat şi cu January Jones, Renee Zellweger şi chiar Jenny McCarthy. Să vedem, însă, unde duce această idilă proaspăt reaprinsă!

image

FOTO GETTY, HEPTARecente pe Ok! Magazine

Roman și Elisei PNG
vladimir putin profimedia 0691860588 jpg
Campioni români la Sportivul Anului 2022 jpg
Pamela Anderson despre placerile in 3 ale lui Jack Nicholson   Profimedia jpg
Corina Ungureanu jpg
Cindy Crawford, Getty (2) jpg
Damian Drăghici 2 jpg
Pamela Anderson, Getty (1) jpg
Angelina Jolie  sursa   Profimedia jpg
GettyImages Pique jpg
echipa gimnastelor Diana Bulimar si Larisa Iordache a fost eliminata de la America Express   Antena 1 (3) jpg
premiile oscar jpeg
Paris Hilton copil  sursa   Instagram, GettyImages jpg
Jenna Ortega GettyImages 1442142599 (3) jpg
WRS (2) jpg
Kylie Jenner si Naomi Campbell in show ul de moda Schiaparelli jpg
INNA  WHITE7799 jpg
Riley Keough și Lisa Marie GettyImages 862165928 jpg
{{#unless context.content.custom_fields.ads_disabled}} {{/unless}