Noul look fantastic al lui Britney Spears: vezi transformarea!

26 septembrie, 2014
britney spears bob jpeg

Odată cu despărţirea de David Lucado, după 1 an şi jumătate de relaţie, blonda de 32 de ani a decis să îşi schimbe radical stilul. După o perioadă îndelungată în care ne-am obişnuit ca Brit să fie tot mai neglijentă cu imaginea ei şi să dea chix la capitolul vestimentar, este o mare surpriză s-o vedem

Odată cu despărţirea de David Lucado, după 1 an şi jumătate de relaţie, blonda de 32 de ani a decis să îşi schimbe radical stilul. După o perioadă îndelungată în care ne-am obişnuit ca Brit să fie tot mai neglijentă cu imaginea ei şi să dea chix la capitolul vestimentar, este o mare surpriză s-o vedem o femeie independentă, elegantă şi pregătită să cucerească lumea!

image

Cel puţin, aşa pare. Schimbările cele mai pregnante sunt noua tunsoare bob, care o avantajează de minune pe cântăreaţă. Machiajul mult mai discret decât înainte şi hainele simple, dar inspirate, pe care le-a purtat la lansarea colecţiei sale de piese de lenjerie intimă, The Intimate Collection, în Germania, ne-o prezintă pe o cu totul altă Britney. O ţinută complet albă, cu un body transparent, din dantelă, pe sub sacou, i-a conferit mult sex-appeal vedetei, însă fără a cădea în penibil sau vulgar. Şi ne place de noua Britney!

image

Starul pop a şi recunoscut că e pregătită să ia cu asalt lumea, nu doar cu businessul ei, dar şi cu un viitor album plin de… cântece misandre (adică cu o vădită ură faţă de bărbaţi). Răzbunarea, să sperăm, că va fi la fel de elegantă precum noua ei imagine, şi că nu se va preta la copilării răzbunătoare cu cântecele fără sens.

FOTO WENNRecente pe Ok! Magazine

garko4 jpg
2 bennifer profimedia 0673023283 jpg jpeg
Rosie Huntington Whiteley și Jason Statham vacanță Spania jpg
site DSC 8843 fl jpg
maddox jpeg
Darius Campbell Danesh jpg
Mike Tyson (1) jpg
Mădălina Ghenea (16) jpg
vitali kliciko profimedia 0307495449 jpg
joe1 jpg
Andra si Catalin Maruta in vacanta declaratie de dragoste (4) jpg
angelina jolie brad pitt jpeg
Premieră Amazon jpg
Jennifer Aniston pentru Hollywood Reporter jpg
demi9 jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck jpg
laura cosoi
Madonna îl sărbătorește pe Rocco jpg