Novak Djokovic, stelar la finala US Open! Și-a îmbrățișat fiica și a plâns de emoție

11 septembrie, 2023

Emoționatul Novak Djokovic s-a grăbit să își îmbrățișeze fiica, pe Tara, după câștigarea titlului istoric de la US Open. Sportivul sărbătorește cel mai bine momentele speciale alături de familie. Micuța este adorabilă!

Novak și Tara Djokovic, Profimedia
Novak și Tara Djokovic, Profimedia

El plânge, ea râde. Imaginile sunt fabuloase și au fost surprinse la cald, imediat după ce fabulosul Novak Djokovic a mai bifat un trofeu în registrul său glorios.

Novak Djokovic, Profimedia (2) jpg

Novak Djokovic este campion la US Open, după ce a trecut în trei seturi, scor 6-3, 7-6, 6-3 de Daniil Medvedev. Djokovic a câștigat trei turnee de Grand Slam în 2023 și ajunge astfel la 24 în carieră, egalând recordul all-time al legendarei Margaret Court, potrivit adevarul.ro.

Novak Djokovic scrie o pagină în istoria tenisului prin câștigarea celui de al 24-lea trofeu de Grand Slam al carierei! Cel mai titrat tenismen din istorie a ajuns în toate finalele majore din 2023, triumfând la Australian Open și Roland Garros. 

În ceea ce a reprezentat un moment adorabil după meci, Novak Djokovic, emoționat, s-a repezit să-și îmbrățișeze fiica, în mijlocul uralelor de pe stadionul Arthur Ashe.

„Novak Djokovic își îmbrățișează fiica, după ce a câștigat al 24-lea Grand Slam la US Open. Este o noapte emoționantă pentru o adevărată legendă”, se arată în The Tennis Letter.

În timp ce părinții săi, soția Jelena și fiul Ștefan l-au urmărit din tribună la New York, micuța Tara și-a arătat imediat entuziasmul și a zbughit-o în brațele tatălui său, unul dintre cei mai mari sportivi ai tuturor timpurilor. Nole își savurează victoriile, după perioada cruntă din pandemie, în care a avut nenumărate restricții, din cauza faptului că a refuzat sistematic să se vaccineze anti-COVID. Cu o familie frumoasă și un stil de viață vegan, Novak Djokovic pare mai în formă ca niciodată.

În iunie, sârbul deja devenise cel mai titrat jucător la masculin, după ce şi-a trecut în palmares cel de-al 23-lea titlu de Mare Şlem la Roland Garros, depăşindu-l pe Rafael Nadal (22).

Iar la cei 36 de ani ai săi, Djokovic redevine liderul clasamentului ATP luni şi va ajunge la 390 de săptămâni pe prima poziţie mondială, ducând mai departe recordul pe care îl deţinea.

Foto: ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

Generatia de aur, Instagram (5) (1) jpg
Sylvester Stallone and The Pope, Profimedia (2) jpg
Anna Nicole Smith, Getty (2) jpg
britney spears
 nunta lui Conrad Mericoffer cu Ana Odagiu   Instagram (2) jpg
Bruce Willis și Emma Heming în 2019, GettyImages 1083172626 jpg
nunta lui Edy Kovacs cu Ana Baniciu   Grabazei Photography (2) jpg
Sophia Loren, deschidere restaurant jpg
banner cristina cioran png
Simona Urzica si Marius Urzica, impreuna cu fiica lor, Yasmin   arhiva personala (1) jpg
Miley în Vogue, Instagram PNG
Ioana Ginghină s a căsătorit jpg
Madalina Ghenea si Philipp Plein impreuna la Milano   Instagram (1) jpg
Catherine Zeta Jones si Michael jpg
FotoJetCuplunou jpg
Carmen Iohannis și Jill Biden în SUA, 2022, Profimedia (2) jpg
FotoJetWitches jpg
Jada Pinkett Smith are o noua podoaba capilara   Facebook jpg