Nu au divorţat, dar nu mai împart aceeaşi cameră! Obiceiul care îl ţine pe Donald Trump departe de dormitorul Melaniei

5 aprilie, 2021
1 trump1 jpg jpeg

Donald Trump are un dormitor decorat după propriile doleanţe.

Potrivit cărţii The Art of Her Deal: The Untold Story of Melania Trump, fostul preşedinte american şi soţia lui, Melania, nu mai împart de ceva timp aceeaşi cameră.

Donald Trump doarme într-un dormitor unde pereţii şi covoarele au o culoare ceva mai închisă, în timp ce Melania preferă albul şi culorile deschise.

Cei doi au ales să nu îşi împartă trăirile în acelaşi spaţiu şi pentru că Donald se trezeşte mult mai devreme decât Melania, în jurul orei 05.00, şi obişnuieşte să îşi petreacă timpul în faţa televizorului. Chiar şi când se află departe de casă, se spune că Trump solicită o cameră cu un anumit tip de decor.

„Indiferent de proprietăţile pe care le vizitează, Trump doarme într-un dormitor separat, care a fost decorat pe gustul său.

Membrii familie Trump lucrează împreună şi uneori merg împreună în vacanţe, dar, dincolo de toate astea, sunt obişnuiţi să aibă propriul spaţiu. „Ivanka, soţul ei, Jared, şi cei trei copii ai lor au propriul lor conac la Bedminster, clubul de golf privat al lui Trump de peste cinci sute de acri din New Jersey.

„Donald şi Melania nu sunt obişnuiţi să îşi răsfeţe nepoţii, să îi invite în patul lor dimineaţa, aşa cum George H. W. Bush şi soţia sa, Barbara, obişnuiau să facă cu nepoţii lor”.

Cartea, care conţine interviuri cu mai mult de o sută de persoane din cinci ţări, oferă, de asemenea, un portret fără precedent al fostei doamne. Reporterul Washington Post, câştigătorul unui Premiu Pulitzer, Mary Jordan, înfăţişează o femeie care a avut mai multă influenţă la Casa Albă decât îşi dau seama majoritatea oamenilor.

În timp ce imaginea publică a lui Melania relevă o femeie izolată care plutea deasupra jocului politic din Washington, în culise ea face parte nu doar din cercul interior al preşedintelui Trump, ci era consultată şi în unele decizii cheie. „Ea a fost consilierul său cel mai influent”.

Între timp, soţii s-au mutat înapoi în staţiunea Donald's Mar-a-Lago din sudul Floridei după ce au părăsit Casa Albă pe 20 ianuarie, în aceeaşi zi în care actualul preşedinte american Joe Biden a preluat ştafeta.

Donald şi Melania care s-au căsătorit în 2005. Cei doi s-au confruntat în ultima perioadă cu numeroase zvonuri care dau ca sigură despărţirea lor.