Nu degeaba a fost aclamată pentru frumusețea ei! Și la 56 de ani, Manuela Hărăbor e sexy

25 septembrie, 2024

Actrița arată incredibil de bine și a impresionat cu prezența ei la premiera celui mai nou film al său, „Anul Nou care n-a fost”.

Manuela Hărăbor la Premiile GOPO 2024   FOTO Adrian Holerga, Gopo (91) jpg

Manuela Hărăbor este adesea celebrată pentru frumusețea ei atemporală. Chiar și pe măsură ce anii au trecut, ea a continuat să fie considerată una dintre cele mai frumoase actrițe din România. Cunoscută pentru ochii ei captivanți și prezența grațioasă, ea și-a păstrat farmecul și eleganța de-a lungul timpului.

În interviuri, actrița Manuela Hărăbor a împărtășit că își atribuie frumusețea genelor bune și unui stil de viață sănătos. Totodată, felul său blând de-a fi, credința puternică pe care o are în Dumnezeu și maniera sinceră și firească de-a primi tot ce i s-a întâmplat în viață i se citesc pe chipul său frumos și luminos.

Totodată, acest senin din ochii ei i se datorează și fiului său, Andrei, care anul acesta a împlinit 33 de ani și care, pe când avea trei ani, a fost diagnosticat cu autism. Lupta ei pentru a-i crea cele mai bune condiții pentru ca el să aibă o viață cât de cât normală și să se poată bucura de viață continuă și astăzi, la fel ca pentru toți părinții ai căror copii primesc acest diagnostic.

„Sunt mama lui Andrei. Nimic altceva din ce am făcut în toată viața mea nu mă descrie atât de complet. Mama lui Andrei. De 33 de ani, Andrei mă modelează în fiecare zi și aduce la suprafață tot ce este mai bun în mine, acele calități cu care ne-a înzestrat pe toți bunul Dumnezeu dintru început, și pe care le-am rătăcit cumva, din nebăgare de seamă, de-a lungul anilor. Pot spune cu mâna pe inimă că Andrei a fost și este șansa mea de nemurire, scara pe care Dumnezeu mi-a făurit-o să urc spre Cer. De multe ori am alunecat și am pășit alături, dar Andrei a fost mâna nevăzută care m-a salvat de fiecare dată”, a scris Manuela Hărăbor în ziua în care Andrei a împlinit 33 de ani.

Dar Manuela Hărăbor este și actrița care ne fascinează tot de-atâta timp, iar după emblematicele personaje din teatru Anna din "Familia Jeleznov", adaptarea după "Vassa Jeleznova" de Maxim Gorki la Teatrul Mic, și Regina Maria din spectacolul cu același titlu scris de Venerus Popa la Teatrul Metropolis, recent a revenit pe marele ecran în filmul românesc „Anul Nou care n-a fost”, regizat de Bogdan Mureșanu Hărăbor joacă rolul Alinei Silvestru în această tragicomedie plasată pe fundalul Revoluției Române din 1989, aclamată de critici și premiată la Festivalul de Film de la Veneția.

Iată de ce am și văzut-o mai des în spațiul public, ea fiind prezentă la evenimentele de promovare, dar și la premiera de gală a filmului. Și, încă o dată, Manuela Hărăbor ne-a impresionat cu aparițiile sale, demonstrând că și la 56 de ani este la fel de sexy, frumoasă și elegantă ca întotdeauna.

Aceste imagini vin după cele din primăvară, de la Premiile Gopo, unde a fost o revelație a covorului roșu.

FOTO: Instagram



Recente pe Ok! Magazine

FotoJet Clooneys jpg
Ben Affleck, Profimedia (2) jpg
FotoJet Paris jpg
jennifer lopez ben affleck intalnire profimedia jpg
Catherine Zeta Jones, Profimedia (2) jpg
FotoJet Bjorn jpg
FotoJet Brad jpg
Angela Gheorghiu la aniversarea de 90 de ani a legendarei Sophia Loren   Instagram (1) jpg
Jennifer Lopez Foto Profimedia (1) jpg
FotoJet Anca Dumitra jpg
lora si ionut ghenu jpg
Mirela Retegan cu fiica Maya și Cornel Sorian 6 jpg
Jessica Simpson, Katy Perry si Christina Aguilera au luat Ozempic   Getty Images jpg
sophia loren 1963 profimedia 0127530970 jpeg
Jennifer Lopez în bej, Profimedia (5) jpg
Halle Berry  sursa foto   Shutterstock jpg
Miliardarul Mohamed Al Fayed împreună cu Regina Elisabeta a II a  foto   GettyImages jpg
Colin Farrell, GettyImages (3) jpg