”Nu eram gras de la mâncare” Ce a eliminat definitiv din viața sa Damian Drăghici? A slăbit 70 de kg

26 ianuarie, 2023
Damian Drăghici 2 jpg

Toți fanii lui Damian Drăghici își amintesc statura sa impozantă de odinioară. Artistul ajunsese să cântărească 163 de kilograme.

Damian Drăghici a decis să-și schimbe viața total și a reușit. Îndrăgitul cântăreț la nai și deținătorul unui podcast de succes a mărturisit păcatul său major, care a contribuit la acumularea necontrolată de kilograme în plus. Artistul adora dulciurile, prăjiturile, tot ce conținea zahăr. Zahărul era combustibilul vieții sale și până nu a înțeles că simpla renunțare la acest aliment îi va aduce silueta visată și necesară, până la urmă, căci obezitatea poate deveni un pericol mortal, s-a chinuit ani buni cu lupta surdă împotriva grăsimii. Doar că a fost suficient de puternic să-și înlăture pofta de dulciuri și acela a fost momentul când viața i s-a schimbat.

Damian Draghici și Theo Rose jpg

Acum, Damian Drăghici are o siluetă armonioasă, este mult mai sănătos și mai activ.

Artistul a recunoscut că dependența de dulce l-a dus în situația la care nu ar vrea să se mai reîntoarcă niciodată. A renunțat la zahăr, dar și la gluten, carbohidrați și lactate și, iată, rezultatul spectaculos.

„Eu am avut zile la rând când puteam să trăiesc doar din zahăr, nimic altceva. Când aveam problema, când eram foarte gras, eu nu eram gras de la mâncare, eram gras de la prăjituri.

163 de kilograme am avut, și acum depinde… pe timp de iarnă am undeva la 97 – 99, iar vara am 89 – 91.

Primul moment când îți dai seama că nu mai poți și, de fapt, dacă poți să înțelegi că zahărul este ascuns, după cum bine, știm, în orice.

De obicei, cea mai mare greșeală este când facem o dietă fără grăsimi. Iaurtul fără grăsimi are zahăr mai mult, totul ce e redus de grăsimi are zahăr mai mult. În spatele zahărului se ascund carbohidrații, dar cel mai evident e zahărul pur”, a dezvăluit Damian Drăghici, în emisiunea „La Măruță”, de la PRO TV.

Din punctul lui de vedere, așa după cum a învățat pe propria piele, există o combinație ”letală” pentru corp. De aceea ne îngrășăm, crede el. Și a studiat ceva vreme subiectul, dovadă fiind forma în care a ajuns.

„Combinația celor 3 e cea mai gravă. Zahărul, glutenul și lactatele. (…)

Înainte de slăbit e mai important felul în care te simți decât slăbitul. De obicei, zahărul nu face altceva decât să îți pună o perdea pe ochi. Cade asupra capului un nor gri. (…)

În zilele în care mi-e poftă de dulce înseamnă că n-am dormit destul, că nu am mâncat grăsimile necesare – și nu am mâncat nuci sau somon, friptură – eu am fost 8 ani vegan și de acolo am început să îmi dau seama de lucrul ăsta”, a mai explicat artistul.

Damian Drăghici a dezvăluit cum arată acum pentru el un prânz sănătos.

„Nu trebuie să lipsească din dieta ta avocado, care e untul naturii, de la Dumnezeu, nucile, care sunt foarte importante, și apoi ține de tine dacă poți să ții dieta Keto, ar fi cea mai sănătoasă”, a mai dezvăluit el.

Foto: FacebookRecente pe Ok! Magazine

Prințul Harry în Marea Britanie (4) jpg
Elena Cârstea, în finala naţională Eurovision, în 2013 jpeg
Shakira, Getty jpg
Jennifer Garner în oraș cu fiica cea mare, Violet Affleck, Profimedia (1) jpg
Harry Styles, Grammy, Getty jpg
Angelina Jolie a luat prânzul cu David Mayer de Rothschild, unul dintre miliardarii lumii (2) jpg
Loredana Groza si sotul ei divorteaza Andrei Boncea a spus parerea despre pozele deocheate pe care le posteaza artista 740x419 jpg
Daniel Radcliffe și Erin Darke FOTO Profimedia
Aurelia, a treia fetita a lui Mark Zuckerberg (2) jpg
Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru au luat prima cutie JPG
Tom Cruise, Getty (1) jpg
Soții Willis 2019 (1) jpg
adela popescu jpeg
Roger Moore, Getty (1) jpg
Justin Timberlake și soția sa, Jessica Biel, Getty jpg
Colaj Kaia Austin jpg
Michael Schumacher si Corinna Schumacher (Getty) jpg
11 dana savuica goala la 50 de ani 10 jpg jpeg