”Nu eram gras de la mâncare” Ce a eliminat definitiv din viața sa Damian Drăghici? A slăbit 70 de kg

26 ianuarie, 2023
Damian Drăghici 2 jpg

Toți fanii lui Damian Drăghici își amintesc statura sa impozantă de odinioară. Artistul ajunsese să cântărească 163 de kilograme.

Damian Drăghici a decis să-și schimbe viața total și a reușit. Îndrăgitul cântăreț la nai și deținătorul unui podcast de succes a mărturisit păcatul său major, care a contribuit la acumularea necontrolată de kilograme în plus. Artistul adora dulciurile, prăjiturile, tot ce conținea zahăr. Zahărul era combustibilul vieții sale și până nu a înțeles că simpla renunțare la acest aliment îi va aduce silueta visată și necesară, până la urmă, căci obezitatea poate deveni un pericol mortal, s-a chinuit ani buni cu lupta surdă împotriva grăsimii. Doar că a fost suficient de puternic să-și înlăture pofta de dulciuri și acela a fost momentul când viața i s-a schimbat.

Damian Draghici și Theo Rose jpg

Acum, Damian Drăghici are o siluetă armonioasă, este mult mai sănătos și mai activ.

Artistul a recunoscut că dependența de dulce l-a dus în situația la care nu ar vrea să se mai reîntoarcă niciodată. A renunțat la zahăr, dar și la gluten, carbohidrați și lactate și, iată, rezultatul spectaculos.

„Eu am avut zile la rând când puteam să trăiesc doar din zahăr, nimic altceva. Când aveam problema, când eram foarte gras, eu nu eram gras de la mâncare, eram gras de la prăjituri.

163 de kilograme am avut, și acum depinde… pe timp de iarnă am undeva la 97 – 99, iar vara am 89 – 91.

Primul moment când îți dai seama că nu mai poți și, de fapt, dacă poți să înțelegi că zahărul este ascuns, după cum bine, știm, în orice.

De obicei, cea mai mare greșeală este când facem o dietă fără grăsimi. Iaurtul fără grăsimi are zahăr mai mult, totul ce e redus de grăsimi are zahăr mai mult. În spatele zahărului se ascund carbohidrații, dar cel mai evident e zahărul pur”, a dezvăluit Damian Drăghici, în emisiunea „La Măruță”, de la PRO TV.

Din punctul lui de vedere, așa după cum a învățat pe propria piele, există o combinație ”letală” pentru corp. De aceea ne îngrășăm, crede el. Și a studiat ceva vreme subiectul, dovadă fiind forma în care a ajuns.

„Combinația celor 3 e cea mai gravă. Zahărul, glutenul și lactatele. (…)

Înainte de slăbit e mai important felul în care te simți decât slăbitul. De obicei, zahărul nu face altceva decât să îți pună o perdea pe ochi. Cade asupra capului un nor gri. (…)

În zilele în care mi-e poftă de dulce înseamnă că n-am dormit destul, că nu am mâncat grăsimile necesare – și nu am mâncat nuci sau somon, friptură – eu am fost 8 ani vegan și de acolo am început să îmi dau seama de lucrul ăsta”, a mai explicat artistul.

Damian Drăghici a dezvăluit cum arată acum pentru el un prânz sănătos.

„Nu trebuie să lipsească din dieta ta avocado, care e untul naturii, de la Dumnezeu, nucile, care sunt foarte importante, și apoi ține de tine dacă poți să ții dieta Keto, ar fi cea mai sănătoasă”, a mai dezvăluit el.

Foto: Facebook



Recente pe Ok! Magazine

Anca Serea și fiica ei Sarah foto Ok Magazine DSC 7786 (3) jpg
FotoJetChicago jpg
FotoJetKS jpg
Miki ex K Pital jpg
Julia Roberts la lansarea colecției sale de bijuterii cu Chopard, la Chateau Marmont, Los Angeles, Getty Images (2) jpg
Olivia Munn, GettyImages jpg
FotoJetLenny și Zoe Kravitz jpg
FotoJetSofiaV jpg
Printul Frederik si presupusa amanta Genoveva Casanova   Casa Regala daneza, Instagram jpg
Jennifer Aniston  sursa   Shutterstock jpg
Nadia Ferreira și Marc Anthony, Instagram (2) (1) jpg
Charlize Theron  foto   Shutterstock jpg
Madalina Ghenea   GettyImages 2076566847 jpg
FotoJetDemi (1) jpg
Pamela Anderson  foto   Shutterstock jpg
Penelope Cruz și Brad Pitt pentru Chanel jpg
FotoJetCristea Gabriela jpg
FotoJetHurley Liz și Damian jpg