Nu fac sex niciodată! Iată cine sunt asexualii de la Hollywood!

10 mai, 2017
Daily Instagram Posts jpeg

Nu toată lumea face sex! Există persoane - chiar şi prin showbiz-ul american! - care au preferat să nu (mai) aibă deloc relaţii intime cu altcineva. Care este motivul şi, mai ales, cine sunt cei care se mândresc cu asexualitatea lor?

Karl Lagerfeld

image

Legendarul designer a avut un motiv cât se poate de întemeiat pentru a renunţa la sex. Şi-a propus să nu se mai bucure niciodată de asemenea plăceri după ce s-a despărţit definitiv de partenerul său, Jacques de Bascher. Cel care i-a fost alături designerului o bună parte din viaţa sa şi-a pierdut viaţa în 1989, aşadar a trecut ceva timp de când Lagerfeld se consideră un asexual veritabil.

Janeane Garofalo

image

Faimoasa actriţă de comedie se identifică, în numărul ei de stand up, ca fiind asexuală. Ea susţine că nu are o teamă de intimitate, cum ar bănui unii, ci pur şi simplu nu este deloc interesată de sex: “Nu mă interesează subiectul, să mă pici cu ceară!”

Tim Gunn

Alături de Heidi Klum

Consultantul fashion, care colaborează cu numeroase staruri hollywoodiene şi şi-a făcut apariţia în diverse emisiuni televizate, precum Project Runway, este alt asexual declarat. El a ţinut să precizeze că nu a mai avut o relaţie amoroasă încă din anii ’80.

John Frusciante 

image

Fostul chitarist al trupei Red Hot Chili Peppers este mai mult decât un artist timid, care nu-şi exteriorizează sentimentele şi preferinţele sexuale. El pur şi simplu nu vorbeşte niciodată despre vreo atracţie pe care să o simtă pentru altă persoană sau despre anumite relaţii sentimentale din viaţa lui pentru că acestea nu există. Şi asta pentru că este şi el cât se poate de asexual.Recente pe Ok! Magazine

Aurelia, a treia fetita a lui Mark Zuckerberg (2) jpg
Rihanna Riri (1) jpg
cub sotia nosfe png
Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru au luat prima cutie JPG
Tom Cruise, Getty (1) jpg
Soții Willis 2019 (1) jpg
adela popescu jpeg
Roger Moore, Getty (1) jpg
Justin Timberlake și soția sa, Jessica Biel, Getty jpg
Colaj Kaia Austin jpg
Michael Schumacher si Corinna Schumacher (Getty) jpg
11 dana savuica goala la 50 de ani 10 jpg jpeg
Cameron Diaz
carmen bruma dubai 3 JPG
mame si fiice jpg
Stormy Daniels, starleta porno care a avut o relatie cu Donald Trump   Profimedia jpg
Nick Cannon și Mariah Carey, Getty (5) jpg
Fuego a reușit să piardă în greutate