„Nu-i place tot timpul!” Mărturisirea tristă a lui Novak Djokovic despre căsătoria cu Jelena

6 iulie, 2022
jen1 jpg

Novak Djokovic a vorbit sincer despre mariajul cu cea care îi este soție de opt ani, Jelena, dezvăluind că uneori consideră că este „stresant” să fie căsătorită cu el.

Novak Djokovic a făcut o mărturisire tristă despre căsătoria sa cu soția Jelena, dezvăluind că poate fi „stresant” uneori să fie căsătorită cu el. Într-un interviu tenismenul, în vârstă de 35 de ani, a vorbit despre aspectele neplăcute din mariaj, dar a continuat să își laude jumătatea pentru că este marele lui sprijin când joacă pe teren.

Novak, care a jucat la Wimbledon săptămâna aceasta, când începe competiția SW19, a fost exclus de la US Open din cauza unei dispute politice privind refuzul său de a vaccina împotriva Covid-19.

jen2 jpg

Cu toate acestea, anul trecut a jucat în turneu și a avut sprijinul soției sale, Jelena, care purta un tricou cu fața lui în siluetă de lup.  „Alerg cu lupul meu”, acesta a era sloganul de pe tricou.

„Ea aleargă cu lupul”, a explicat sportivul sârb în interviu. Poate fi foarte stresant. Știu că nu îi face plăcere tot timpul”.

Cu toate acestea, asul tenisului a adăugat apreciativ: „O iubesc, ea este marele meu sprijin”.

El a spus anterior, la un turneu de la Wimbledon, că lupul este animalul său spiritual.

„Am văzut niște lupi când eram copil cutreierând pădurile muntelui unde am copilărit.Acea întâlnire m-a speriat , dar m-a și conectat cu lupii. Există o legătură, eu personal o simt”.

El a adăugat că de atunci a încercat să evoce energia primordială a lupului atunci când are nevoie de ea pe teren. „Acea energie dinamică se transformă uneori într-un vuiet sau într-o explozie”.



Recente pe Ok! Magazine

cum sa ti ingrijesti pielea in sezonul cald jpg
Massif2024 0314 233659 R5AN3006 AN jpg
Bononia (2) jpg
la Oscar, Messi, cainele din Anatomy of a Fall   jpg
Cillian Murphy și soția Yvonne McGuinness, Profimedia  (1) jpg
kitty spencer jpg
West Side Story foto Disney Plus
familie fericire bucatarie jpg
OKMagazine (2) (8) jpg
IMG 7838 PNG
massif jpg
xpertbeauty lac de unghii profesional jpg
cursuri functionari curs social media marketing jpg
Volodimir Zelenski FOTO Profimedia
Despagubiri zbor foto3 jpg
Ce hobby uri să trec în CV  1 png
okmagazine ro jpg
James Bond locații jpg