Nu îi mai plac fetele? Cara Delevigne s-a despărţit de iubita Ashley Benson în urmă cu un an, iar acum e în tandreţuri cu fiul unui celebru actor

22 februarie, 2021
13 cara delevigne relatii jpg jpeg

E lesbiana sau nu? Cara Delevigne surprinde la un an de la despărţirea de iubită şi se sărută pătimaş cu fiul unui celebru actor! Iată ce poveste de dragoste trăieşte acum vedeta!

După doi ani de iubire şi-au spus adio! În luna mai a anului trecut s-a aflat că celebra Cara Delevigne şi Ashley Benson nu mai formau un cuplu. Pe atunci, vedeta în vârstă de 28 ani spunea că se bucură nespus să nu mai fie într-o relaţie de iubire deoarece avea mai mult timp să petreacă alături de prietenii ei în carantină. 

În 2019, Cara Delevingne a recunoscut este într-o relaţie cu o femeie: " Să recunosc acum, că sărbătorim aniversarea unui an de relaţie", spunea ea la un eveniment. Cu toate acestea, despărţirea a venit rapid, în 2020. Un apropiat al celor două spunea despre ele că se comportau normal şi că trăiau un altfel tip de relaţie deoarece se susţineau enorm de mult una pe cealaltă, comunicau mult şi exista multă dragoste: "Fac lucruri normale, spre exemplu beau cafeaua dimineaţa împreună, ies la plimbare cu câinele sau merg la film. Sunt simpatice şi foarte iubitoare una cu alta.".

1 cara delevigne si iubita lesbiana 6 jpg jpeg

Cara Delevigne, în ipostaze romantice cu fiul lui Will Smith

Celebra vedetă nu a stat prea mult singură şi a făcut o nouă cucerire... Acum nu îi mai plac fetele? Cara Delevingne şi Jaden Smith au fost surprinşi în ipostaze tandre! E vorba despre fiul lui Will Smith.

Cei doi au fost surprinşi în West Hollywood extrem de apropiaţi. După ce i-a oferit un buchet de trandafiri imens, starul a sărutat-o pe vedetă, momentul fiind surprins de către paparazzi. Se ştie că Jaden Smith şi Cara Delevingne au lucrat recent împreună la un film numit "Life In A Year", în care este potretizat un adolescent în vârstă de 17 ani, pe nume Daryn, ce se îndrăgosteşte de Isabelle, bolnavă de cancer. Dragostea a trecut mai departe de micul ecran?

Cara Delevigne, declaraţii despre orientarea ei sexuală

„Voi rămâne mereu pansexuală. Mă îndrăgostesc de o persoană şi aşa rămâne. Sunt atrasă de persoane, nu de sexul lor. Eu m-am schimbat foarte mult. Mă simt mereu diferit. Uneori sunt mai feminină, alteori mă simt mai mult ca un bărbat.”, a zis declarat ea la un moment dat pentru Variety.

8 cara delevigne si jaden smith relatie 5 jpg jpeg

Foto: ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

Shania Twain, GettyImages (2) jpg
Richard Dreyfuss   GettyImages 539134246 jpg
FotoJet J Lo jpg
Gheboasă, al doilea an la Untold Sursa Instagram
Rita Ora jpg
FotoJet Vera  jpg
Mazăre jpg
FotoJet Madonna jpg
Felicia Filip și Oana Pellea, premiate la gala Uniter   Andrei Gîndac, Uniter jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck jpg
FotoJet Lenny jpg
FotoJet (37) jpg
Loredana Groza ca Xena printesa rzaboinica la show ul de pe Arena Nationala de la meciul Generatiei de Aur   Instagram (1) jpg
FotoJet Cannes jpg
Elena Gheorghe, Mandinga, Adela Popescu   FOTO Instagram jpg
Andra 9W0A0025 mod (3) jpg
Brad Pitt  foto   Shutterstock jpg
Mirela Retegan este foarte încântată de faptul că face echipa bună cu fiica ei de 22 de ani, Maya