Nu-l mai recunoşti! Starul din ”Familia Bundy” e total schimbat acum!

28 martie, 2017
ed al bundy jpeg

Dacă nu urmăriţi serialul „Modern Family”, atunci, cel mai probabil, nu l-aţi mai văzut pe actorul Ed O`Neill de pe vremea când apărea în ”Familia Bundy”. Ei bine, de atunci au trecut ceva ani, iar actorul principal a ajuns la 70 de ani.

Aşa arată Ed pe vremea serialului ”Familia Bundy”.

O vârstă care-l prinde pe micile ecrane, dar nu neapărat în cea mai bună formă a sa. Spunem asta pentru, recent, cei de la ”Globe” au semnalat faptul că actorul s-ar confrunta cu ceva probleme de sănătate, greutatea sa ajungând în jur de 130 de kilograme.

Actorul a trecut printr-o transformare fizică evidentă

De fapt, publicaţia amintită anterior l-a convocat pe un anume doctor Stuart Fisher care vrea să atragă atenţia asupra faptului că actorul a acumulat îngrijorător de multe kilograme în ultimii ani şi că viaţa sa ar fi pusă în pericol. ”Sigură cântăreşte minim 125 de kilograme, dacă e să judecăm după „colăceii” pe care îi afişează recent”, spune specialistul.

Ed O'Neill, 2017

De altfel, la această concluzie am ajuns şi noi, văzându-l schimbând costumele elegante pe care le purta cu unele „plus size”. E clar că  actorul nu mai are de mult forma fizică pe care o avea în serialul care l-a făcut celebru, însă nu ne închipuiam că la 70 de ani şi-ar pune viaţa în pericol cu un stil de viaţă nesănătos. ”Are obiceiuri alimentare nesănătoase. Trebuie să slăbească măcar 35 de kilograme – pe care ar putea să le dea jos într-un an. O astfel de greutate ar fi periculoasă pentru cineva la 40 de ani, d-apoi la vârsta lui”, mai spune respectivul doctor.

foto: Splash, HeptaRecente pe Ok! Magazine

FotoJetReghe jpg
Alina Kabaeva jpg
FotoJetBrit jpg
anca turcasiu
Angela Merkel si Regele Charles la dineul de la Berlin   profimedia 0766087803 jpg
Rege Jean Page (3) jpg
Dinu Maxer despre divorţ jpg
Angelina Jolie si Brad Pitt FOTO Getty Images jpg
Ana Morodan arestata cu 3 dosare penale (6) jpg
Salma Hayek și Francois Henri Pinault, soțul său jpg
Jennifer Aniston, premiera americană Murder Mystery 2 (7) jpg
Nadia El Nakla si Humza Yousaf   profimedia 0765882072 jpg
Kim Kardashian pe plajă, Profimedia (6) jpg
1 jorge masked singer romania jpg jpeg
Gisele Bundchen jpg
Tania Budi jpg
Bennifer verde neon, premiera Air, Getty (7) jpg
FotoJetMonica jpg