Nu-l mai vrea pe tata și nici numele lui, dar e leită Brad Pitt. Cum a fost surprinsă Shiloh

1 august, 2024

Fiica biologică cea mare a lui Brad Pitt și Angelina Jolie a fost fotografiată după ce a mers într-o vizită în LA, la o prietenă. Cum a fost surprinsă Shiloh Jolie, după ce a făcut cerere de renunțare la numele de familie Pitt.

Shiloh Jolie, Profimedia (1) jpg

Shiloh Jolie pare a avea o schimbare de atitudine semnificativă, după ce a devenit majoră.

Este prima apariție publică la Los Angeles miercuri, după vestea că a depus oficial actele ca să își schimbe numele, să nu mai poarte numele de familie al tatălui, ci doar cel al mamei, Jolie.

Tânăra în vârstă de 18 ani, care este fiica Angelinei Jolie și a lui Brad Pitt, a fost reperată singură, îmbrăcată lejer cu un hanorac negru, blugi negri și pantofi sport galbeni.

Shiloh Jolie, Profimedia (2) jpg

Shiloh, cunoscută pentru stilul ei distinctiv, și-a păstrat aspectul simplu, accesorizându-se cu o bentiță maro care să nu permită bretonului să-i invadeze fruntea. Se pare că tânăra își lasă din nou părul să crească, după ce a cochetat cu frizuri care mai de care mai îndrăznețe.

Această apariție vine pe fondul unor proceduri juridice în desfășurare, deoarece Shiloh încearcă să renunțe legal la numele de familie „Pitt”.

Brad Pitt

La începutul acestei săptămâni, avocatul ei a confirmat că ședința de judecată a fost amânată din cauza unei erori a unui funcționar.

Audierea, programată inițial săptămâna aceasta, a fost reprogramată pentru 19 august. Shiloh și-a exprimat dorința de a-și schimba numele în „Shiloh Nouvel Jolie” în loc de „Shiloh Nouvel Jolie-Pitt”, o decizie care l-ar fi deranjat pe tatăl ei., Brad Pitt, scrie HELLO!. Este ușor de remarcat cât de mult seamănă fizic Shiloh cu celebrul său tată!

Brad Pitt, GettyImages 824136 jpg

Peter Levine, reprezentantul legal al lui Shiloh, a explicat situația, declarând: „Din păcate, instanța nu a putut finaliza verificarea tuturor probelor înainte de ședința de astăzi, așa că audierea a fost reprogramată pentru 19 august”.

El a mai explicat că toți cei care depun o cerere de schimbare a numelui trebuie să fie supuși unei verificări efectuate de grefierul instanței și, din cauza unei erori caligrafice, audierea lui Shiloh a fost întârziată.

Decizia lui Shiloh de a-și schimba numele vine la doar câteva luni după ce a împlinit 18 ani pe 27 mai. Conform legii statului, o petiție legală de schimbare a numelui trebuie publicată într-un ziar cu cel puțin o lună înainte ca un judecător să o poată aproba.

Foto: Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

 Jennifer Lopez la premiera filmului Unstoppable de la Toronto   FOTO Instagram (4) jpg
Tily Niculae, FOTO Sorin Stana, OK Romania (1) jpg
Oana Niculescu Mizil la 40 de intrebari cu Denise Rifai la Kanal D png
Andreea Vasile si Bogdan Albulescu 2 JPG
FotoJet Georgina jpg
Nicole Kidman, GettyImages (8) jpg
Chef Florin Dumitrescu   Pro TV (1) jpg
Alin Oprea la podcastul lui Adrian Artene (2) png
Jennifer Lopez, Ben Affleck, GettyImages jpg
Richard Gere și Julia Roberts în Pretty Woman, Profimedia (2) jpg
Keith Urban și Nicole Kidman, GettyImages (3) jpg
Lady Gaga cu logodnicul Michael Polansky la Festivalul de Film de la Venetia   GettyImages 2170224886 jpg
Alina Puscau la nunta Printesei Martha Louise cu Durek Verret   Instagram 2 jpg
Brad Pitt și a adus iubita pe red carpet, GettyImages (5) jpg
Elle Macpherson, GettyImages (6) jpg
Larisa Iordache si Cristian Chirita  FOTO Sorin Stana, OK Romania (5) jpg
Angie, GettyImages jpg
FotoJet (37) jpg