Nu le vede soarele. „Albinoasele“ sexy de la Hollywood

2 septembrie, 2015
1 elle fanning hepta 2128557 jpg jpeg

Când pielea bronzată rămâne încă un must în canoanele frumuseţii, mai ales în anotimpul cald, ele sfidează trendul cicolatiu şi se feresc cât de mult pot de razele soarelui. Probabil că nici nu este recomandat pentru nişte blonde cu pielea atât de albă şi pistrui să stea la soare, aşa că motivele pentru care aceste vedete spun NU bronzului pot fi foarte bine unele medicale.

Interesant este că printre vedetele cu pielea ca spuma laptelui se numără unele dintre cele mai sexy nume din showbiz. Să le cunoaştem!

image

Elle Fanning, 17 ani, este una dintre cele mai talentate tinere actriţe de la Hollywood, care mai are, pe deasupra, şi un stil vestimentar desăvârşit. Iar pielea ei albă ca brânza se potriveşte perfect cu personalitatea fetei.

image

Sora ei mai mare, Dakota Fanning (21 de ani), pare a fi geamăna lui Elle, la fel de blondă, albă şi frumoasă.

image

Nicole Kidman, australianca de 48 de ani, nu doar că are un ten de porţelan, dar îi este interzisă complet întâlnirea cu razele soarelui.

image

Kirsten Dunst, în vârstă de 33 de ani, este o altă mândră reprezentantă a frumuseţilor cu pielea albă, actriţa părând o suedeză pe lângă apariţiile exotice din Cetatea Filmului.

image

Roşcată, pistruiată şi sexy. Vorbim de senzaţia Emma Stone, 26 de ani, o tânără care este pe atât de frumoasă pe cât este de albă.

image

Scarlett Johansson (30) este o altă vedetă pe care nu ne-a fost dat s-o vedem vreodată bronzată. Un amănunt care nu-i alterează sex appealul.Recente pe Ok! Magazine

carla bruni profimedia 0712152924 jpg
ales8 jpg
Jennifer Lopez a revenit în SUA (2) jpg
ginghina11 jpg
Mădălina Ghenea 35 (2) jpg
kim kardashian si pete davidson
marin6 jpg
pen1 jpg
Ruby jpg
marin preda jpg
mario1 jpg
soacra Posh PNG
pie1 jpg
GettyImages 1200624867 jpg
dan124 jpg
selena gomez real stomachs tiktok jpg
eniko5 webp
5 jeniffer lopez si ben affleck la venetia jpg jpeg