"Nu mă mai satur de sex!"

22 aprilie, 2014

Este declaraţia sinceră a lui Dean McDermott, soţul lui Tori Spelling, care a recunoscut cu aceeaşi ocazie că tocmai din această cauză şi-a înşelat soţia. Ce a mai declarat Dean despre viaţa lor sexuală în reality show-ul lor de familie?

Este declaraţia sinceră a lui Dean McDermott, soţul lui Tori Spelling, care a recunoscut cu aceeaşi ocazie că tocmai din această cauză şi-a înşelat soţia. Ce a mai declarat Dean despre viaţa lor sexuală în reality show-ul lor de familie?

"Avem patru copii, aşa că la capitolul sex nu stăteam bine deloc. Pot să spun asta? Făceam sex o dată la două săptămâni. Nimic extraordinar... Iar eu sunt nesătul. Infidelitatea a fost o escapadă mentală, precum drogurile şi alcoolul pentru mine", îi spune Dean terapeutului său.

"Mi se pare că nu-l pot satisface niciodată sexual, că niciodată nu e de ajuns pentru el. Că niciodată nu se va mulţumi doar cu mine...", i se plânge, în replică, Tori, aceluiaşi terapeut.

"Nu înţeleg. De ce tocmai ea?", izbucneşteSpelling, referindu-se la faptul că Dean a călcat strâmb cu o anume Emily Goodhand, tânăra care a născut un scandal de presă anul trecut, dezvăluind că a avut o aventură cu McDermott pe când acesta se afla la filmări în Toronto.

"N-am fost deloc atras de ea. A fost doar ca un trup cald pentru mine... Cel mai urât coşmar al meu s-a adeverit. Mi-am înşelat soţia. Ăsta era cel mai urât coşmar al meu. Şi e exact ceea ce am făcut...", răspunde el. Cât oare din această poveste e reală? Şi cât e înscenare, de dragul audienţelor, atât de necesare unei familii aflate acum în mari probleme financiare?

Foto: WENN



Recente pe Ok! Magazine

FotoJet Enrique și sora sa jpg
Premiere la GOPO 2024 iubiri noi, sarcini la vedere și tablouri de familie pe red carpet jpg
Esca și mama sa PNG
banner laura cosoi png
Gopo 2024   Amalia Enache, Andreea Raicu, Olimpia Melinte, Manuela Harabor jpg
Andreea Antonescu foto Ok Magazine DSC 0103 (2) jpg
FotoJet David tatuat jpg
Nicole Kidman, premiu pentru întreaga carieră, GettyImages (14) jpg
florin piersic facebook jpg
Jennifer Garner, Profimedia jpg
FotoJet Gherman jpg
FotoJet Penelope jpg
Violeta Bănică, fiica Andreei Marin, pe podiumul de modă la gala Nu există nu se poate   Facebook (9) jpg
Andie MacDowell la Cannes, 2023, Getty (5) jpg
Miss Universe Argentina PNG
Gest tandru între Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu la gala Nu există nu se poate   Insta (3) jpg
Oana Mosneagu si Vlad Gherman au stabilit data nuntii   Instagram (8) jpg
FotoJet Rafa și Nole jpg