Nu mai arată deloc aşa! John Travolta s-a tuns „castron” şi este de nerecunoscut

27 februarie, 2018
74th Golden Globe Awards Press Room   LA jpeg

În vârstă de 64 de ani, John Travolta este mai schimbător ca niciodată, iar noul său look i-a lăsat fără cuvinte pe fani. Este adevărat că cea mai recentă apariţie a sa pe covorul roşu de la G'Day USA Black Tie Gala, de pe 27 ianuarie, a fost una fermecătoare, actorul apărând cu barbă şi cu părul încărunţit, însă acum este de nerecunoscut.

Cea mai recentă apariţie pe covorul roşu.

Actorul american venea îmbrăcat la patru ace, într-un costum preţios din catifea şi cu o cămaşă chic în carouri, iar imaginea sa era impecabilă. Cu toate acestea, la doar o lună distanţă, înfăţişarea lui Travolta s-a schimbat odată cu tunsoarea.

Noua tunsoare pentru un rol.

A apelat la o freză tip „castron”, tunsoarea tradiţională a copilăriei cu bretonul tăiat drept deasupra sprâncenelor, cu părul scurt în părţile laterale şi uşor mai lung în partea de sus. Întors pe platourile de filmare, John Travolta s-a lăsat pe mâna stiliştilor pentru un nou rol, iar asta a presupus o vestimentaţie specială, un look puţin mai neglijent şi, desigur, un altfel de hairstyle.

Aşa arăta acum un an.

Actorul hollywoodian abia dacă mai putea fi recunoscut în pielea noului personaj, fiind fotografiat pe platourile de filmare din Birmingham, Alabama, unde se află pentru a filma noua sa peliculă, "Moose". Actorul a fost văzut într-o pauză de la filmări, iar noua freză a surprins pe toată lumea. Indiferent dacă a acceptat să-şi tunsă podoaba capilară aşa, sau dacă a purtat o perucă cenuşie în acest gen, tunsoarea a stârnit amuzamentul fanilor care s-a gândit la trendul copilăriei, tunsoarea stil „castron”.

Foto: Hepta, Getty Images, Arhiva OK!Recente pe Ok! Magazine

Anne Heche, Getty jpg
brendan si partenera lui
Kim Cattrall si Darren Star la premiera Emily in Paris   profimedia 0742901557 jpg
Lily Collins si Ashley Park la premiera sezonului 3 Emily in Paris   Instagram (3) jpg
Amelia Spencer si Eliza Spencer, nepoatele gemene ale Printesei Diana, la British Fashion Awards 2002 02   Instagram jpg
octavia geamanu (5) JPG
liz -hudson
Eva Longoria și Victoria Beckham (2) jpg
theo
afis al bano romina power jpeg
Kirstie Alley, Getty (2) jpg
Monica Anghel FOTO Instagram
cristina spatar a fost ceruta in casatorie in dubai 1 jpg
oana roman jpg
Marc Anthony și Nadia, Getty (2) jpg
1 obama jpg jpeg
Amal Clooney si George Clooney la gala Kennedy Center de la Casa Alba   profimedia 0742223553 jpg
Bennifer în căutarea bradului perfect, Profimedia (5) jpg