Nu mai e secret, s-a aflat! Ce așteaptă Theo Rose și Anghel Damian? E fetiță sau băiat? Mister deslușit

22 decembrie, 2022
theo rose vocea romaniei jpeg

Moș Crăciun a venit cu o veste mare pentru proaspătul cuplu Theo Rose – Anghel Damian. Tinerii artiști care se pregătesc să devină părinți anul viitor au aflat sexul bebelușului.

Vestea că Theo Rose este însărcinată a venit ca o mare surpriză în showbiz, având în vedere că noul cuplu s-a înfiripat abia în vara acestui an.

Atunci, Theo Rose a surprins pe toată lumea cu noua sa relație amoroasă. După o poveste de iubire serioasă, de peste 5 ani, cu Alex Leonte, nepotul lui ”nea Marin”, Theodora Maria Diaconu, alias Theo Rose a fost surprinsă în tandrețuri pe stradă cu Anghel Damian, actor în vârstă de 30 de ani, despre care se știa că era într-o relație de aproape 9 ani cu actrița Lia Bugnar, în vârstă de 53 de ani. Cei doi au recunoscut imediat relația ce s-a înfiripat între ei, specificând că pentru foștii lor parteneri vestea nu era o surpriză.

La mijlocul lui noiembrie, au apărut deja zvonurile legate de sarcina lui Theo Rose, iar tatăl juratei de la ”Vocea României” a deslușit misterul: „Theo, cea mai mică fată a noastră, e cea care ne-a făcut marea bucurie! Voi fi cel mai fericit bunic din lume. Noi, aici, la țară, suntem mai conservatori. Așa că nu ne-am fi dorit să aflăm de prin ziare marea veste. Theo, draga de ea, a știut asta, și a preferat să ne anunțe printre primii. Nici nu vă puteți închipui ce bucurie ne-a făcut! Pe noi ne-a anunțat Theo încă de la începutul lunii noiembrie despre marele eveniment. Am sărit în sus de bucurie, fiindcă am și eu o vârstă și deja așteptam de ceva vreme nepoți. Care se cam lăsau așteptați”, a declarat Ioan Diaconu pentru Playtech.ro.

De asemenea, tatăl artistei a oferit detalii despre relația pe care o are cu iubitul lui Theo Rose, Anghel Damian. Ioan Diaconu a spus că tânăra l-a prezentat familiei și toți au rămas impresionați de el. Ba mai mult, acesta a spus că este de părere că în curând vor auzi clopote de nuntă, însă nu știe detalii despre marele eveniment.

„A venit la noi împreună cu prietenul ei. Ne-a făcut o impresie foarte bună, de ce să nu recunosc! Însă, nu mă întrebați când vor face nunta, căci despre fericitul eveniment nu ne-au spus încă nimic. Cred că vor bate în curând și clopotele de nuntă! Îmi doresc asta!”, a mai spus Ioan Diaconu.

Aseară, Theo Rose și Anghel Damian au aflat ceea ce așteptau cu sufletul la gură: vor fi părinți de băiat! Cei doi au organizat petrecerea de gender reveal și și-au luat, alături, cei mai buni prieteni. Într-un cadrul restrâns, artista și Anghel Damian au admirat artificiile albastre care s-au ridicat spre cer. De asemenea, artista a precizat pe pagina sa de socializare: ”De data asta aflati de la noi♥️ Maine va aratam mai multe de aici😘 Multumim tuturor!🙏🏽”

Să fie într-un ceas bun, Theo și Anghel!

Foto: InstagramRecente pe Ok! Magazine

FotoJetReghe jpg
Alina Kabaeva jpg
FotoJetBrit jpg
anca turcasiu
Angela Merkel si Regele Charles la dineul de la Berlin   profimedia 0766087803 jpg
Rege Jean Page (3) jpg
Dinu Maxer despre divorţ jpg
Angelina Jolie si Brad Pitt FOTO Getty Images jpg
Ana Morodan arestata cu 3 dosare penale (6) jpg
Salma Hayek și Francois Henri Pinault, soțul său jpg
Jennifer Aniston, premiera americană Murder Mystery 2 (7) jpg
Nadia El Nakla si Humza Yousaf   profimedia 0765882072 jpg
Kim Kardashian pe plajă, Profimedia (6) jpg
1 jorge masked singer romania jpg jpeg
Gisele Bundchen jpg
Tania Budi jpg
Bennifer verde neon, premiera Air, Getty (7) jpg
FotoJetMonica jpg