Nu o mai ascund! Eva Mendes, surprinsă în public cu fiica cea mare. Seamănă perfect cu Gosling!

27 septembrie, 2017
eva mendes hepta 3122337 jpg jpeg

După ani şi ani în care ne-am întrebat cum arată primul născut al Evei Mendes şi-al partenerului ei de viaţă, actorul Ryan Gosling, iată că avem ocazia să ne lămurim! Esmeralda Amada, doamnelor şi domnilor!

foto: Hepta

Eva Mendes şi Esmeralda Amada Gosling, fiica sa

A venit pe lume în septembrie 2014, însă putem număra pe degete ocaziile în care am văzut-o pe micuţa Esmeralda Amada. Oricum, ”văzut” e mult spus, căci părinţii ei s-au asigurat, de fiecare dată, că o acoperă suficient de mult, încât paparazzi să nu surprindă vreun cadru clar cu chipul micuţei. O decizie care, desigur, a intensificat ”vânătoarea”!

Esmeralda a împlinit 3 ani acum câteva săptămâni

Acum, însă, avem ocazia s-o vedem pe micuşa Esmeralda Amada în toată splendoarea ei, alături de celebra ei mamă, pe celebrul Madison Avenue din New York. Şi trebuie să recunoaştem că e o adevărată frumuseţe, moştenind trăsăturile cele mai frumoase de la părinţii ei celebri.

image

În imaginile respective, Esmeralda purta o rochiţă albastră, cu bulinuţe albe, iar în picioare o pereche de pantofi albi, cu şiret. La fel de şic era şi mama ei, Eva purtând o cămaşă cu buline, o pereche de skinny jeans şi stilettos înalţi. Ce să mai, a fost o apariţie decupată din reviste...

image

Aşteptăm cu nerăbdare, aşadar, s-o vedem în public şi pe surioara mai mică a Esmeraldei, Amada Lee, care a venit pe lume pe 29 aprilie 2016. Şi – de ce nu – familia Mendes-Gosling în formulă completă!Recente pe Ok! Magazine

Michael Schumacher si Corinna Schumacher (Getty) jpg
11 dana savuica goala la 50 de ani 10 jpg jpeg
Cameron Diaz
carmen bruma dubai 3 JPG
mame si fiice jpg
Stormy Daniels, starleta porno care a avut o relatie cu Donald Trump   Profimedia jpg
Nick Cannon și Mariah Carey, Getty (5) jpg
Fuego a reușit să piardă în greutate
Jennifer Lopez profimedia 0763727806 jpg
Kim K (1) jpg
Angela Similea1 (1) jpg
Lenny Kravitz și Ana Paula Valle, Profimedia (2) jpg
Chris Norman Smokie jpg
Bruce Willis și familia png
Elvira Deatcu (3) jpg
FotoJetGarner jpg
Jennifer Aniston  (2) jpg
FotoJetJ Lo hot jpg