Nu o vezi niciodată în public. Soţia lui Snoop Dogg, apariţie oficială alături de cântăreţ. Cu ce ocazie?

20 noiembrie, 2018
1 snoop dog sotie jpg jpeg

Vorbeşte adesea în cântecele sale despre femei, alcool şi petreceri, însă, în spatele uşilor închise, Snoop Dogg este un familist convins. El şi soţia lui au împlinit, anul acesta, 21 de ani de mariaj.

image

Puţini sunt cei care ştiu că Snoop Dogg este un bărbat căsătorit şi că cea care îi este aproape de mai bine de 21 de ani este iubita lui din liceu, Shante Taylor. Cei doi au fost văzuţi împreună, în public, după foarte mult timp, cu ocazia dezvăluirii stelei de pe Walk of Fame a artistului.

Ieri, Snoop Dogg a fost onorat cu o stea pe celebrul bulevard, iar alături de el, pe lângă numele mari din industria muzicală, a fost soţia lui, Shante Taylor. În unele imagini, Snoop Dogg apare sărutându-şi pe obraz soţia, demonstrându-şi sentimetele vizavi de ea.

image
stanga
dreapta
2 snoop dogg gettyimages 1063574190 jpg jpeg
3 snoop dogg gettyimages 1063574192 jpg jpeg
4 snoop dogg gettyimages 1063574202 jpg jpeg
1 snoop dog sotie jpg jpeg

Amintim că cei doi sunt împreună din 1997, iar relaţia lor n-a fost ferită de suişuri şi coborâşuri. În 2004, artistul i-a intentat divorţ soţiei sale, vrăjit fiind de mirajul hollywoodian. Tot el a fost cel care a luat decizia de a anula tratativele de divorţ şi de a se întoarce la familia sa.

Ulterior, vorbind despre acea despărţire din 2004, Snoop Dogg avea să recunoască că a fost cea mai mare greşeală din viaţa lui. „Încercam să divorţez, dar m-am întors acasă şi m-am reîndrăgostit de soţia mea. Industria mi-a luat minţile. Dar Dumnezeu e bun şi m-a făcut să înţeleg că am nevoie de soţia şi copii mei în viaţa mea, aşa că am aruncat hârtiile de divorţ. Nu mai vreau să divorţez. Dacă auziţi de divorţ, e pentru că soţia mea divorţează de mine, eu nu mai intentez divorţ. Am făcut o greşeală, iar acum încerc să mi-o răscumpăr”, spunea Snoop Dogg.

image

Snoop Dogg şi soţia sa şi-au reînnoit jurămintele în ianuarie 2008, pe proprietatea lui Charlie Wilson. Petrecerea a fost o surpriză totală pentru Shante, soţia artistului, dar nu şi pentru cei 200 de invitaţi. Menţionând despre metodele de a-şi recupera soţia, Snoop Dogg declara în emisiunea lui Larry King: ”prin multe discuţii şi implorări... era de datoria mea să încerc să repar lucrurile”.Recente pe Ok! Magazine

Andy Fletcher, co fondatorul Depeche Mode jpg
Ronaldo și Georgina Rodriguez Ibiza jpg
lisa marie presley profimedia 0701669220 jpg
Regina Letizia și Jill Biden jpg
Carmen Iohannis balul de absolvire (1) jpg
Radu Valcan Insula iubirii (2) jpg
Maia Morgenstern
rafael nadal sora profimedia 0697387969 jpg
fiica lui Razvan Simion Ianca Simion (1) jpg
Pink mesaj pentru sustinatorii anti avort  (4) jpg
sharon stone profimedia 0481253175 jpg
Lelut Vasilescu a murit trupa Compact in doliu jpg
Femeile Presley jpg
Lopez în vizită (6) jpg
DeniseRichards PNG
Papa Francisc ingenuncheat de problemele de sanatate (1) jpg
Teo Show Kanal D Teo Trandafir, Mihai Mitoseru, Bella Santiago (8) jpg
Laura Cosoi a nascuta treia fetita (1) jpg