Nu s-au mai gândit la siluetă pentru câteva ore! Cu ce s-au delectat vedetele autohtone?
Vedete din showbiz precum Simona Pătruleasa, Diana Munteanu, Dana Săvuică, Sonia Argint Ionescu, Alexandra Ungureanu, Carmen Negoiţă, Andreea Runceanu şi Patricia Cimpoiaşu (Amadeus), DJ Wanda, Bianca Ioniţă, Ilinca Obădescu, Diana Bart, Rocsana Marcu, bloggeri şi jurnalişti au aniversat un an de existenţă în România a celebrei boulangerii Le Grenier à Pain.
Diana Munteanu
Într-o atmosferă feerică specifică sărbătorilor de iarnă, lângă un brad împodobit cu globuri multicolore, invitaţii s-au delectat cu preparate realizate în laborator propriu, din ingrediente 100% naturale, respectând reţetele franţuzeşti atât de apreciate şi de premiate la nivel internaţional.
Printre aceste preparate, şi cele mai bune franzele din Paris, conform trofeelor la Meilleure Baguette de Paris pe care Le Grenier à Pain le-a câştigat în anii 2010 şi 2015, devenind inclusiv furnizorul oficial de pâine al Palatului Elysée.
Bianca Ioniţă (Pena) şi Simona Pătruleasa
“Le Grenier à Pain excelează prin faptul că foloseşte doar ingrediente 100% naturale, făină produsă exclusiv în Franţa, toate preparatele fiind proaspete, pregătite în laboratorul din incinta locaţiei. La Grenier à Pain nu vor comercializa niciodată preparate congelate în prealabil”, declară Andrei Cătălin Pop, general manager Le Grenier à Pain România.
În cadrul evenimentului aniversar, invitaţii au putut degusta cele 10 tipuri de pâine şi specialităţi de pâine: integrală, cu maia, caise, alune, nuci, smochine, ficelles cu măsline sau bacon, precum şi faimoasa baghetă tradiţională, câştigătoarea locului 1 în anul 2010 şi 2015 în cadrul concursului La Meilleure Baguette de Paris.
Carmen Negoiţă
La Le Grenier à Pain se regăsesc unul din cele mai apreciate croissante cu unt din lume, produse de patiserie (pain au chocolat, fursecuri cu ciocolată sau vanilie, escargot cu nucă sau stafide, checuri cu portocale confiate, cozonaci), de cofetărie (ecleruri, tarte cu ciocolată neagră sau multifruct, prăjiturile Elysée şi Framboise, macarons, cupcakes, mousse-uri fine, cake pops, millefeuille vanille sau chocolat), sandvişuri, tartine, quich-uri, supe, o gamă variată de ceaiuri parfumate şi atent selecţionate, dulceţuri tradiţionale sau bonbons d’enfance au chocolat artisanal.
Dana Săvuică
Le Grenier à Pain este prezent în România în două locaţii: pe bulevardul Nicolae Caramfil nr.87, Bucureşti, şi recent inaugurat, în rondul Pieţii Alba Iulia, din Bucureşti.
Le Grenier à Pain este una din cele mai apreciate boulangerii franţuzeşti la nivel international, dezvoltându-se, în sistem de franciză, peste graniţele Franţei, în România, Emiratele Arabe Unite, China, Rusia, Liban şi Japonia.
Cel care a pus bazele Le Grenier à Pain, în 1998, este Michael Galloyer, acesta ridicând, în timp, brandul ca unul dintre cele mai dinamice şi mai recunoscute din sectorul său.