Nuanţe de roşcat pe care să le încerci primăvara asta

22 februarie, 2022
1 gradina jpg jpeg

Primăvara este anotimpul perfect pentru a-ţi realiza lookul la care visezi de mult timp: părul roşcat. Această culoare preţioasă de păr este un accesoriu deosebit, care atrage privirile în orice încăpere păşeşti. Revenirea la activităţile preferate în aer liber, care e posibilă începând cu venirea primăverii, oferă prilejul perfect pentru a încerca această schimbare atât de îndrăzneaţă.

Însă dilema rămâne: ce nuanţe de roşcat ar trebui să iei în considerare? Pentru că ştim cât de complexă e această decizie, ţi-am pregătit 5 propuneri măgulitoare pentru orice femeie.

Ce să alegi în funcţie de tonul pielii tale

Îţi doreşti o nuanţă cu care ştii sigur că te vei aventura într-o dragoste la prima vedere. Însă, în acelaşi timp, aceeaşi nuanţă trebuie să te completeze şi nu să facă notă discordantă cu aspectul tău. Aici intervine subtonul pielii tale.

Cu cât gradul de compatibilitate între noua culoare a părului tău şi pielea ta e mai mare, cu atât mai flatantă va fi schimbarea pentru tine. Şi sigur îţi doreşti să fii cea mai bună versiunea a ta, nu-i aşa?

De aceea e important să porneşti în următoarea ta etapă a frumuseţii cu un test. Observă cu atenţia nuanţele ce se întrevăd de sub piele în jurul venelor tale. 

Dacă acestea au tente de albastru sau violet, atunci cu siguranţă subtonul pielii tale este rece. Dacă distingi mai bine nuanţe de verde, atunci cu siguranţă ai un subton cald. Se poate să nu poţi numi exact nuanţele care predomină. În acest caz, poţi spune că eşti posesoarea unui subton neutru.

Revenind la ceea ce ne interesează, subtonurile reci şi neutre se potrivesc de minune cu nuanţele aprinse de şaten roşcat. Pe de altă parte, subtonurile calde se fac remarcate atunci când sunt completate de nuanţe de cupru, corai sau arămiu.

1. Şaten roşcat

3 satem roscat jpg jpeg

Această nuanţă joacă feste ochiului, creând miraje seducătoare. La o primă vedere, ai crede că e o alegere cuminte, diplomată, departe de extravaganţele vremii. Însă, cu cât petreci mai mult timp cu ea, cu atât îi găseşti mai multe dedesubturi şi reflexii jucăuşe de roşcat.

Şatenul deschis, care duce spre nuanţe roşiatice, este varianta mai îndrăzneaţă a şatenului clasic. Pentru a păstra reflexiile de roşu proaspete, este recomandat să îţi reîmprospătezi culoarea o dată la patru sau şase săptămâni. Foloseşte o vopsea de păr roşcat sau poţi programa o vizită la un salon de înfrumuseţare.

2. Cupru roşcat

4 cupru jpg jpeg

O alegere care te va scoate instant din anonimat, cuprul roşcat este o combinaţie foarte reuşită între roşu şi portocaliu închis. Fiind o culoare focoasă, oricine te va privi pentru prima dată îţi va forma o părere complexă despre atitudinea ta pozitivă şi plină de energie.

Această nuanţă de păr pune în valoare subtonurile calde de piersiciu sau auriu. Dacă ochii tăi mai sunt şi albaştri, verzi sau căprui, atunci te-ai născut pentru a străluci în această culoare.

Pentru a păstra reflexiile roşcate ale cuprului pentru cât mai mult timp, e necesar să schimbi produsele de îngrijire a părului cu formulele speciale pentru păr vopsit. Şamponul şi balsamul dedicate acestei culori de păr sunt deobicei fără sulfaţi sau parabeni, ceea ce îţi protejează pigmentul colorant pentru mai multe săptămâni de încântare cu noul tău look.

3. Blond căpşună

5 blond1 jpg jpeg

Delicioasă, ludică şi fermecătoare, această culoare parcă a fost special concepută pentru doamnele şi domnişoarele cu subtonul rozaliu şi cu tenul extrem de deschis la culoare. Nuanţa pleacă de la un blond natural care se topeşte în valurile dulci de căpşunică.

Această alegere întinereşte chipul şi îndeamnă la experienţe noi şi spontane. Chiar dacă pare o propunere pentru adolescente, blondul căpşună are suficiente reflexii sinuoase care să ceară respect într-o sală de şedinţe chiar şi la o vârstă mai înaintată.

 

4. Roşu Rubin

6 rosu rubin jpg jpeg

Cu o denumire decadentă în engleză de Ruby Red, această nuanţă de păr roşcat îţi taie răsuflarea. La fel cum îi spune şi numele, roşul rubin este o alegere preţioasă, care invocă o personalitate puternică.

Reflexiile acestei culori te vor energiza cu încredere în propriile puteri şi bună dispoziţie în fiecare zi. Nu ai cum să îi rezişti, iar cei din jurul tău te vor observa din prima clipă. De aceea, trebuie să începi să te obişnuieşti să fii în centrul atenţiei.

5. Roz anime

7 roz jpg jpeg

Adevărul e că am petrecut prea mult timp departe de lumina reflectoarelor. În 2022, femeile vor să recupereze toate cuvintele de admiraţie care nu au mai ajuns să fie rostite în ultimii doi ani. Aşa se face că trendurile au început să debordeze de culori exuberante, a căror fascinaţie e destul de profundă pentru a te îndemna să trăieşti viaţa mult mai intens. 

De aceea, nu mai e nimic surprinzător legat de nuanţa de Roz anime. Bombonicioasă, dar în acelaşi timp puternică şi impunătoare, această nuanţă de roşcat se va asigura că vei avea parte de multe momente memorabile cât timp va sta cu tine.Recente pe Ok! Magazine

scarla3 webp
maddox jpeg
Darius Campbell Danesh jpg
Mike Tyson (1) jpg
Mădălina Ghenea (16) jpg
vitali kliciko profimedia 0307495449 jpg
joe1 jpg
Andra si Catalin Maruta in vacanta declaratie de dragoste (4) jpg
angelina jolie brad pitt jpeg
Premieră Amazon jpg
Jennifer Aniston pentru Hollywood Reporter jpg
demi9 jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck jpg
laura cosoi
Madonna îl sărbătorește pe Rocco jpg
Richard Gere și Alejandra Silva Gală Spania jpg
Bennifer Paris jpg
selm2 jpg