Nume mari pe scena Summer Well

14 ianuarie, 2022
2 artic3 jpg jpeg

Ediţia Summer Well din acest an se anunţă a fi una legendară! Festivalul va îmbina muzica, tehnologia, arta şi multe altele pentru a crea un univers de experienţe noi.

Summer Well 2022 va avea loc în al doilea weekend din august, 12-14 august, la Domeniul Ştirbey din Buftea.

Deşi nu vrem să stricăm surpriza, putem să dăm câteva indicii despre viitoarea ediţie de festival: multe scene, un line-up surprinzător, o scenă hip-hop mai mare şi after party-uri cu nume mari ale muzicii electronice. Ba mai mult, cea mai cerută trupă vine în sfârşit la Summer Well! Arctic Monkeys sunt prima surpriză din line-up. Una dintre cele mai mari trupe britanice, cu peste 9 miliarde de stream-uri, vine pentru prima dată în România în această vară. Muzica şi energia lor vor invada festivalul, iar show-ul lor va intra cu siguranţă în istoria noastră. 

"Facem în fiecare an eforturi să aducem în premieră artişti importanţi pe scenele festivalului. Faptul că Arctic Monkeys vor cânta la Summer Well reprezintă un eveniment muzical major şi răspunsul la cerinţele venite de-a lungul anilor din partea publicului nostru. În orice sondaj pe care l-am făcut în ultimii ani, Arctic Monkeys au fost mereu artiştii de pe primul loc în topul preferinţelor”, declară John Varbiu, unul dintre organizatorii Summer Well. 

Pentru că siguranţa participanţilor este o prioritate, organizatorii asigură că vor lua toate măsurile necesare în contextul pandemiei. Festivalul va respecta toate deciziile autorităţilor din perioada respectivă. Premisa deţinerii unui certificat verde pentru a putea participa trebuie luată în calcul.        

Abonamentele pot fi achiziţionate la preţul de 375 de lei.Recente pe Ok! Magazine

garko4 jpg
2 bennifer profimedia 0673023283 jpg jpeg
Rosie Huntington Whiteley și Jason Statham vacanță Spania jpg
site DSC 8843 fl jpg
maddox jpeg
Darius Campbell Danesh jpg
Mike Tyson (1) jpg
Mădălina Ghenea (16) jpg
vitali kliciko profimedia 0307495449 jpg
joe1 jpg
Andra si Catalin Maruta in vacanta declaratie de dragoste (4) jpg
angelina jolie brad pitt jpeg
Premieră Amazon jpg
Jennifer Aniston pentru Hollywood Reporter jpg
demi9 jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck jpg
laura cosoi
Madonna îl sărbătorește pe Rocco jpg