Nuntă ca-n poveşti pentru Oana Ioniţă şi Florin Budnaru

22 iulie, 2013
oana4 jpeg

Oana Ioniţă, mai cunoscută ca Bebeluşa de la "Cronica Cârcotaşilor", s-a căsătorit, ieri, religios cu tenorul Florin Budnaru, la Biserica Podeanu din Bucureşti, cei doi având o relaţie de mai puţin de un an de zile. Şi cine i-ar fi fost mai potrivit ca naş, în ziua cea mare

Oana Ioniţă, mai cunoscută ca Bebeluşa de la "Cronica Cârcotaşilor", s-a căsătorit, ieri, religios cu tenorul Florin Budnaru, la Biserica Podeanu din Bucureşti, cei doi având o relaţie de mai puţin de un an de zile.

image

Şi cine i-ar fi fost mai potrivit ca naş, în ziua cea mare, decât şeful Cârcotaşilor, Mihai Găinuşă, alături de soţia acestuia, Ioana? Fiica Oanei, Isabel, şi cea a lui Mihai Găinuşă, Eva, au fost cele mai simpatice domnişoare de onoare, cărora li s-au alăturat şi alte fetiţe îmbrăcate în tutu-uri, eleve ale şcolii de dans a Oanei. Spre deosebire de alte mirese, Oana nu a avut un buchet de mireasă făcut din flori, ci din cristale, perle şi broşe. Mai mult, se pare că vedeta a schimbat de-a lungul zilei de ieri nu mai puţin de trei rochii de mireasă.

image

După ceremonia religioasă, în jur de 150 de invitaţi au petrecut alături de domnul şi doamna Budnaru la Palatul Ghika din Bucureşti.

image

„În momentul în care Florin m-a luat de mână, am fost atât de emoţionată, că mi-au dat lacrimile. Şi acum sunt foarte emoţionată, a fost o slujbă foarte frumoasă. Ne dorim mult de tot un copil, însă nu sunt însărcinată, dar aşteptăm noaptea nunţii, poate se întâmplă acum“, a declarat Oana, la ieşire din biserică. Oana şi Florin şi-au oficializat deja relaţia, vineri, în faţa ofiţerului stării civile.

Foto: ClickRecente pe Ok! Magazine

FotoJetReghe jpg
Alina Kabaeva jpg
FotoJetBrit jpg
anca turcasiu
Angela Merkel si Regele Charles la dineul de la Berlin   profimedia 0766087803 jpg
Rege Jean Page (3) jpg
Dinu Maxer despre divorţ jpg
Angelina Jolie si Brad Pitt FOTO Getty Images jpg
Ana Morodan arestata cu 3 dosare penale (6) jpg
Salma Hayek și Francois Henri Pinault, soțul său jpg
Jennifer Aniston, premiera americană Murder Mystery 2 (7) jpg
Nadia El Nakla si Humza Yousaf   profimedia 0765882072 jpg
Kim Kardashian pe plajă, Profimedia (6) jpg
1 jorge masked singer romania jpg jpeg
Gisele Bundchen jpg
Tania Budi jpg
Bennifer verde neon, premiera Air, Getty (7) jpg
FotoJetMonica jpg