Nuntă câmpenească pentru Diana Dumitrescu. Actriţa a ajuns din nou la altar FOTO&VIDEO

17 septembrie, 2018
Diana Dumitrescu nunta campeneasca (4) jpeg

Weekendul trecut, frumoasa blondă i-a spus "Da" alesului inimii ei, Alin Boroi, alături de care trăieşte o frumoasă poveste de dragoste, de trei ani încoace.

image

A fost o nuntă-surpriză, câmpenească, în straie simple, populare, la care s-a râs mult şi s-a dansat pe măsură. Deşi actriţa Diana Dumitrescu şi afaceristul Alin Boroi erau logodiţi încă de anul trecut, data căsătoriei lor n-a fost făcută publică, iar evenimentul a avut loc în cerc restrâns.

“Am fost cerută în căsătorie în iarnă. A căzut în genunchi şi mi-a zis: vrei să fii soţia mea? Am zis Da. Am fost foarte surprinsă. S-a întâmplat în ajun de Crăciun, când ne dădeam cadourile”, povestea anul trecut Diana Dumitrescu, care se află acum la al doilea mariaj, după cel cu Ducu Ion.

Aşa se face că, după trei ani de relaţie, cei doi au devenit soţ şi soţie în cadrul unei ceremonii discrete şi nepretenţioase, în aer liber, la Poiana Braşov.

Mireasa a ales o rochie ecru, cu inserţii de dantelă şi voal lung şi un buchet delicat de flori roz, iar mirele a purtat un o ie brodată cu negru, pantaloni negri şi mocasini.

Domnişoară de onoare a fost prietena bună a Dianei, actriţa Majda Aboulumosha, care a îmbrăcat o ţinută de inspiraţie etno şi a avut pe cap o coroniţă de flori. De altfel, tot ea a primit şi voalul miresei - semn că ea trebuie să fie următoarea fată de măritat.

"Cu lacrimi în ochi ţi-am fost alături în toate momentele importante din viaţa ta, dar azi a fost cu totul şi totul special #❤️ Te iubesc mai mult decât poţi duce şi îţi doresc ca dragostea să-ţi încălzească mereu sufletul", i-a transmis Majda Dianei şi într-un mesaj postat pe pagina ei de socializare.

image

De la ceremonie nu puteau lipsi nici Doiniţa Oancea şi Augustin Viziru, vechi prieteni şi colegi de platou, nici alte persoane dragi precum Giulia Anghelescu-Huidu, Mihaela Moise, Monica VladRamona şi Radu F. Constantinescu, Alice Cavaleru şi Vladimir Drăghia, care au respectat dress-code-ul şi au venit îmbrăcaţi în ţinute de inspiraţie populară.

Oaspeţii au fost primiţi cu un bufet de bucate tradiţionale, savurate la mese din lemn sau la cele amenajate pe iarbă, din baloţi de paie şi paleţi, alături de preşuri şi perne - pentru a da o notă de picnic shabby chic. Iar atmosfera a fost animată de cântecele lui Florin Vasilică, fiul regretatului artist de muzică populară Liviu Vasilică.

Foto: Facebook, InstagramRecente pe Ok! Magazine

Richard Dreyfuss   GettyImages 539134246 jpg
FotoJet J Lo jpg
Gheboasă, al doilea an la Untold Sursa Instagram
Rita Ora jpg
FotoJet Vera  jpg
Mazăre jpg
FotoJet Madonna jpg
Felicia Filip și Oana Pellea, premiate la gala Uniter   Andrei Gîndac, Uniter jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck jpg
FotoJet Lenny jpg
FotoJet (37) jpg
Loredana Groza ca Xena printesa rzaboinica la show ul de pe Arena Nationala de la meciul Generatiei de Aur   Instagram (1) jpg
FotoJet Cannes jpg
Elena Gheorghe, Mandinga, Adela Popescu   FOTO Instagram jpg
Andra 9W0A0025 mod (3) jpg
Brad Pitt  foto   Shutterstock jpg
Mirela Retegan este foarte încântată de faptul că face echipa bună cu fiica ei de 22 de ani, Maya
FotoJetamf jpg