Nuntă câmpenească pentru Diana Dumitrescu. Actriţa a ajuns din nou la altar FOTO&VIDEO

17 septembrie, 2018
Diana Dumitrescu nunta campeneasca (4) jpeg

Weekendul trecut, frumoasa blondă i-a spus "Da" alesului inimii ei, Alin Boroi, alături de care trăieşte o frumoasă poveste de dragoste, de trei ani încoace.

image

A fost o nuntă-surpriză, câmpenească, în straie simple, populare, la care s-a râs mult şi s-a dansat pe măsură. Deşi actriţa Diana Dumitrescu şi afaceristul Alin Boroi erau logodiţi încă de anul trecut, data căsătoriei lor n-a fost făcută publică, iar evenimentul a avut loc în cerc restrâns.

“Am fost cerută în căsătorie în iarnă. A căzut în genunchi şi mi-a zis: vrei să fii soţia mea? Am zis Da. Am fost foarte surprinsă. S-a întâmplat în ajun de Crăciun, când ne dădeam cadourile”, povestea anul trecut Diana Dumitrescu, care se află acum la al doilea mariaj, după cel cu Ducu Ion.

Aşa se face că, după trei ani de relaţie, cei doi au devenit soţ şi soţie în cadrul unei ceremonii discrete şi nepretenţioase, în aer liber, la Poiana Braşov.

Mireasa a ales o rochie ecru, cu inserţii de dantelă şi voal lung şi un buchet delicat de flori roz, iar mirele a purtat un o ie brodată cu negru, pantaloni negri şi mocasini.

Domnişoară de onoare a fost prietena bună a Dianei, actriţa Majda Aboulumosha, care a îmbrăcat o ţinută de inspiraţie etno şi a avut pe cap o coroniţă de flori. De altfel, tot ea a primit şi voalul miresei - semn că ea trebuie să fie următoarea fată de măritat.

"Cu lacrimi în ochi ţi-am fost alături în toate momentele importante din viaţa ta, dar azi a fost cu totul şi totul special #❤️ Te iubesc mai mult decât poţi duce şi îţi doresc ca dragostea să-ţi încălzească mereu sufletul", i-a transmis Majda Dianei şi într-un mesaj postat pe pagina ei de socializare.

image

De la ceremonie nu puteau lipsi nici Doiniţa Oancea şi Augustin Viziru, vechi prieteni şi colegi de platou, nici alte persoane dragi precum Giulia Anghelescu-Huidu, Mihaela Moise, Monica VladRamona şi Radu F. Constantinescu, Alice Cavaleru şi Vladimir Drăghia, care au respectat dress-code-ul şi au venit îmbrăcaţi în ţinute de inspiraţie populară.

Oaspeţii au fost primiţi cu un bufet de bucate tradiţionale, savurate la mese din lemn sau la cele amenajate pe iarbă, din baloţi de paie şi paleţi, alături de preşuri şi perne - pentru a da o notă de picnic shabby chic. Iar atmosfera a fost animată de cântecele lui Florin Vasilică, fiul regretatului artist de muzică populară Liviu Vasilică.

Foto: Facebook, Instagram



Recente pe Ok! Magazine

Andie MacDowell la Cannes, 2023, Getty (5) jpg
Miss Universe Argentina PNG
Gest tandru între Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu la gala Nu există nu se poate   Insta (3) jpg
Oana Mosneagu si Vlad Gherman au stabilit data nuntii   Instagram (8) jpg
FotoJet Rafa și Nole jpg
Roxana Ciuhulescu la gala Nu există nu se poate     Foto Mihai Solovastru Photography (1) jpg
FotoJet Gala Andreea jpg
Sharon Osbourne, Profimedia (3) jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck la premiera This is me now, Profimedia (7) jpg
Carmen Iohannis in alb la Seul la intalnirea cu comunitatea romaneasca   Administratia Prezidentiala (1) jpg
Riley Keough jpg
FotoJetBeckhams (1) jpg
Rebel Wilson   Instagram (2) jpg
FotoJetAnca jpg
monica tatoiu ea png
Carmen Iohannis și Klaus Iohannis la Cimitirul Național din Seul din Coeea de Sud   Administrația Prezidențială (9) jpg
Împăratul aztec Moctezuma al II lea și urmașa lui, Blanca Barragan Moctezuma   Profimedia jpg
Michael Douglas și fiica sa Carys foto Instagram jpg