Nuntă în familia Akcent! Mihai Gruia s-a căsătorit cu știrista Ilinca Obădescu

23 iulie, 2023

După ce și-au făcut publică relația după Revelion, când vedeta Kanal D și-a etalat inelul de logodnă, cei doi au ajuns și la altar.

Mihai Gruia nunta cu Ilinca Obadescu de la Kanal D   Instagram jpg

Mihai Gruia, membru al formației Akcent, și Ilinca Obădescu, prezentatoarea de știri de la Kanal D, au fost extrem de discreți cu relația lor, care a evoluat spectaculos de la logodna anunțată în preajma Anului Nou la căsătoria din acest weekend.

„Este frumos să descoperi că e posibil ca doi oameni să se întâlnească exact când fiecare este pregătit să-l primească pe celălalt în viața lui. Mihai a venit în momentul potrivit. Amândoi știm ce vrem și suntem recunoscători pentru ceea ce trăim”, spunea Ilinca Obădescu la începutul anului pentru WOWbiz.ro.

„Ilinca este omul cel mai bun pe care îl cunosc. Râdem mult împreună, ne completăm reciproc, este minunată! A apărut într-un moment al vieții mele în care știu cum îmi doresc să arate viitorul meu. Consider că ea este omul lângă care vreau să îmbătrânesc”, spunea și Mihai Gruia.

Ilinca Obadescu s a casatorit cu Mihai Gruia de la Akcent   Instagram (1) jpg

Și iată că, după aproape 8 luni de logodnă, cei doi au devenit un cuplu cu acte. Vineri, cei doi au făcut cununia civilă, iar sâmbătă pe cea religioasă. Dacă la primărie Ilinca a îmbrăcat o rochie scurtă din dantelă, pe umeri, iar Mihai a purtat o cămașă bleu la o pereche de pantaloni albaștri și mocasini, pentru slujba de la biserică vedeta Kanal D a ales o rochie de mireasă pe corset, cu fustă din tulle cu fronseuri în jurul taliei și cu șliț adânc pe picior, în timp ce mirele a purtat un costum elegant cu cămașă albă, dar purtată lejer, în stil italian, fără cravată și descheiată la primii nasturi - de înțeles, dată fiind și canicula de peste zi.

Lejeritatea lor a fost în armonie cu evenimentul restrâns, organizat doar cu cei mai apropiați prieteni și rude, printre care s-au aflat Sorin Brotnei, fostul coleg de trupă al lui Mihai Gruia, Denise Rifai și Silvia Ioniță, colegele de trust ale Ilincăi Obădescu, dar și designerul vestimentar Aleha Toncea, cu care mireasa a colaborat ani buni și a prezentat ținute pe catwalk în show-urile fashion, dar și Dan Bittman, care a cântat ”la rece”, acompaniat la chitară, cele mai îndrăgite piese ale sale de dragoste.

”Cea mai emoționantă zi din viața mea. Mulțumesc, om bun, că ai apărut in viața mea!”, a scris emoționată mireasa alături de câteva instantanee de la slujba religioasă.

Marele absent de la acest eveniment a fost Adrian Sînă, care era plecat din țară și care a avea deja antamat un show la altă nuntă.

Dacă pentru Ilinca Obădescu acesta este primul drum la altar, alesul ei a mai fost căsătorit timp de 10 ani cu Laura, cea care i-a dăruit o fetiță, pe Natalia (9), și cu care a mai adoptat o alta, pe Ana (11). Cei doi au divorțat în 2018.

FOTO: Instagram



Recente pe Ok! Magazine

alexia eram mario fresh jpg
Millie si Jake PNG
FotoJet Presedinti jpg
Angelina Jolie și Akala, Profimedia (2) jpg
Nicole Kidman si fiica sa Sunday Rose, Profimedia (6) jpg
George Soare și Andreea Esca jpg
Chef Joseph Hadad 2024   instagram (4) jpg
Prezentare Catalin Botezatu la Paris Fashion Week la hotelul Ritz   PR (33) JPG
Fiica lui Michael Schumacher, Gina Schumacher, s a casatorit cu Iain Bethke   Instagram jpg
Pamela Anderson, Profimedia (5) jpg
FotoJet Nicole jpg
Roxana Ciuhulescu nasa de casatorie    FOTO Stefan Marin (28) jpeg
Rebel Wilson și Ramona Agruma, Profimedia (6) jpg
Angelina Jolie premiera Maria, GettyImages (4) jpg
Melania Trump   pagina oficiala jpg
Jennifer J Lo, Profimedia jpg
fiica prezentatoarei Raluca Moianu, Mara Ancuta, s a casatorit cu Virgil Boglea si e insarcinata cu baiat   Instagram jpg
Oana Paraschiv și Mihai Găinușă (2) jpg