Nuntă în familia Kennedy

4 august, 2014

Sâmbăta aceasta faimosul clan a celebrat nunta lui Robert F. Kennedy Jr. cu Cheryl Hines. Altfel spus, un eveniment cu 300 de invitaţi sau cum să încununezi la altar un nou scandal de infidelitate, marca Kennedy!

Sâmbăta aceasta faimosul clan a celebrat nunta lui Robert F. Kennedy Jr. cu Cheryl Hines. Altfel spus, un eveniment cu 300 de invitaţi sau cum să încununezi la altar un nou scandal de infidelitate, marca Kennedy!

Mulţi se aşteptau ca această nuntă să nu mai aibă loc, după scandalul izbucnit în iunie, care a scos la iveală că Robert are gena infidelităţii, specifică familiei de politicieni. Presa a scris atunci că acesta a înşelat-o pe viitoarea lui mireasă cu o doamnă de 42 de ani, proaspăt divorţată, pe care a cunoscut-o la sala de sport din New York pe care o frecventau amândoi.

Iar Cheryl, tot în buna tradiţie a acestei familii, a ignorat întregul scandal şi a mers înainte cu nunta. Astfel, actriţa de 48 de ani şia unit destinele cu Robert (60) pe proprietatea familiei din Hyannis Port, Massachusetts, în prezenţa a 300 de invitaţi. Entertainmentul a fost asigurat de Natasha Bedingfield şi Lyle Lovett, cântăreţul country care a fost căsătorit cu Julia Roberts. Mireasa a purtat o rochie Romona Keveza, cucerind publicul cu dansul alături de Robert pe melodia lui Adele "Make You Feel My Love". Ulterior, mirele a avut şi el numărul său special, dansând cu fiica lui, Kyra (18), pe cântecul lui Louis Armstrong, "Wonderful World" (Kyra este fiica lui Kennedy din prima căsnicie, care s-a încheiat tragic, atunci când soţia lui, Mary, s-a sinucis, în 2012).

EFoto: WENN



Recente pe Ok! Magazine

Kaia Gerber, Zoe Saldana, Kim Kardashian si Nicole Kidman printre vedetele la Academy Museum Gala   Profimedia jpg
colaj lansare fashion berecleanu jpg
jennifer lawrence insarcinata jpeg
Stefan Banica Jr  in 2024   Instagram (6) jpg
delia budeanu colaj arhiva jpg
Andreea Mari, Andreea Antonescu, Anda Adam jpg
Magda Pălimariu (5) jpg
Marius Manole și Cătălin Neamțu la Întrebarea Mesei Rotunde   Acasă TV jpg
Bucharest Fashion Week vedete jpg
Emma Heming și Bruce Willis, GettyImages (4) jpg
Joan Collins din Dinastia  foto   GettyImages jpg
Victoria, David Beckham  jpg
Alexandre Eram jpg
FotoJet Victoria jpg
FotoJet Liam jpg
eliza spencer amelia spencer jpg
Kathy Bates, Profimedia (4) jpg
Radu Vâlcan la analize jpg