Nuntă în familia Kennedy

4 august, 2014

Sâmbăta aceasta faimosul clan a celebrat nunta lui Robert F. Kennedy Jr. cu Cheryl Hines. Altfel spus, un eveniment cu 300 de invitaţi sau cum să încununezi la altar un nou scandal de infidelitate, marca Kennedy!

Sâmbăta aceasta faimosul clan a celebrat nunta lui Robert F. Kennedy Jr. cu Cheryl Hines. Altfel spus, un eveniment cu 300 de invitaţi sau cum să încununezi la altar un nou scandal de infidelitate, marca Kennedy!

Mulţi se aşteptau ca această nuntă să nu mai aibă loc, după scandalul izbucnit în iunie, care a scos la iveală că Robert are gena infidelităţii, specifică familiei de politicieni. Presa a scris atunci că acesta a înşelat-o pe viitoarea lui mireasă cu o doamnă de 42 de ani, proaspăt divorţată, pe care a cunoscut-o la sala de sport din New York pe care o frecventau amândoi.

Iar Cheryl, tot în buna tradiţie a acestei familii, a ignorat întregul scandal şi a mers înainte cu nunta. Astfel, actriţa de 48 de ani şia unit destinele cu Robert (60) pe proprietatea familiei din Hyannis Port, Massachusetts, în prezenţa a 300 de invitaţi. Entertainmentul a fost asigurat de Natasha Bedingfield şi Lyle Lovett, cântăreţul country care a fost căsătorit cu Julia Roberts. Mireasa a purtat o rochie Romona Keveza, cucerind publicul cu dansul alături de Robert pe melodia lui Adele "Make You Feel My Love". Ulterior, mirele a avut şi el numărul său special, dansând cu fiica lui, Kyra (18), pe cântecul lui Louis Armstrong, "Wonderful World" (Kyra este fiica lui Kennedy din prima căsnicie, care s-a încheiat tragic, atunci când soţia lui, Mary, s-a sinucis, în 2012).

EFoto: WENNRecente pe Ok! Magazine

FotoJet Demi (1) jpg
Clint Eastwood Christina Sandera GettyImages 464219426 jpg
FotoJet J LO jpg
The Crown Elizabeth Debicki Diana foto Charlotte Hadden jpg
FotoJet Lidl jpg
Joe Biden s a retras   Casa Albă  (1) jpg
Adelina Pestrițu și Virgil Șteblea la nunta de lemn la 5 ani de la casatorie (6) jpeg
Neveste disperate profimedia 0137124947 jpg
Emilia Popescu 1 jpg
Mihai Constantin, Liceenii vs Tatutu jpg
Kate Hudson, Matthew McConaughey, Profimedia (1) jpg
Melania și Donald Trump FotoJet (1) jpg
Jennifer Lopez în Hamptons, Profimedia (5) jpg
Laura Cosoi și familia sa jpg
Eva Longoria, Pprofimedia (4) jpg
Blake Lively GettyImages 2151190414 jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck la nuntă PNG
nunta Ianis Hagi si Elena Tanase cu flori de la Floraria Iris a lui Nicu Bocancea   Facenbook  (7) jpg