Nuntă în marea familie a teatrului românesc! Vlad Zamfirescu și-a invitat colegii la TNB

11 septembrie, 2023

Șirul nunților celebre a continuat cu una inedită, cea a fiului actorului Florin Zamfirescu cu actrița Diana Roman, a cărei recepție a avut loc chiar pe acoperișul Teatrului Național din București.

nunta lui Vlad Zamfirescu cu Diana Roman   Facebook (7) jpg

Diana Roman, actriță la Teatrul Nottara, și Florin Zamfirescu, actor, regizor și manager al Teatrului Bulandra, au fost la înălțime și în ziua nunții lor, nu doar în sala de spectacole, mai ales că au ales drept loc de petrecere pentru memorabila zi a uniunii lor tot un spațiu din zona teatrului, anume restaurantul Aria TNB, atât de familiar atât actorilor, cât și iubitorilor acestei arte.

Vizibil emoționați, fiul actorului Florin Zamfirescu și aleasa lui au îmbrăcat altfel de „costume” în weekend, cele nupțiale: ea, o rochie de mireasă boemă, cu decolteu pe umeri și mâneci bufante, iar el un costum ales cu grijă de mâna profesionistă a stilistei Adina Buzatu. Aceasta a vrut să îi dea lui Vlad Zamfirescu aerului unui Gatsby modern, alegând pentru el un dinner jacket gri-perlat, cu revere din mătase naturală ton sur ton, purtat cu pantaloni și vestă negre

Cununia religioasă s-a ținut la Parohia Oțetari, iar mirii i-au ales drept nași de cununie pe  actorii Valentin Teodosiu și soția sa, Luminița Erga

Printre invitați au fost foarte mulți colegi de breaslă, care s-au distrat și au dansat până spre dimineață pe terasa de pe acoperișul Teatrului Național din București. Printre ei i-am remarcat pe Elvira Deatcu, Dorina Chiriac, Medeea Marinescu, Andreea Vasile, Isabela Neamțu, Andreea Chirițescu, Mirela OprișorLia Bugnar, Marina ConstantinescuMarius Manole, Adina Buzatu, Sandra Izbașa și Răzvan Bănică, Șerban Pavlu, Marius Vizante.

Atmosfera a fost animată de recitalul surorilor Ana și Monica Odagiu, dar și de show-ul oferit de trupa Bere Gratis.

Povestea de dragoste dintre Vlad Zamfirescu și Diana Roman a devenit publică în decembrie 2021, la scurt timp după divorțul secret al actorului de fosta soție, Mihaela, alături de care a stat 26 de ani și cu care are și doi băieți.

FOTO: InstagramRecente pe Ok! Magazine

Anna Nicole Smith, Getty (2) jpg
britney spears
 nunta lui Conrad Mericoffer cu Ana Odagiu   Instagram (2) jpg
Bruce Willis și Emma Heming în 2019, GettyImages 1083172626 jpg
nunta lui Edy Kovacs cu Ana Baniciu   Grabazei Photography (2) jpg
Sophia Loren, deschidere restaurant jpg
banner cristina cioran png
Simona Urzica si Marius Urzica, impreuna cu fiica lor, Yasmin   arhiva personala (1) jpg
Miley în Vogue, Instagram PNG
Ioana Ginghină s a căsătorit jpg
Madalina Ghenea si Philipp Plein impreuna la Milano   Instagram (1) jpg
Catherine Zeta Jones si Michael jpg
FotoJetCuplunou jpg
Carmen Iohannis și Jill Biden în SUA, 2022, Profimedia (2) jpg
FotoJetWitches jpg
Jada Pinkett Smith are o noua podoaba capilara   Facebook jpg
emmanuel macron brigitte macron jpg
Majestatea Sa Margareta si Principele Radu la nunta lor din 199d   Alain Morvan jpg