Nunta lui George Clooney, în somptuosul hotel preferat de prinţesa Diana. Cum arată?

15 septembrie, 2014
aman canal grande palazzo jpeg

Mai exact, starul de 53 de ani se va însura cu Amal Alamuddin pe 27 septembrie în Veneţia, iar petrecerea lor fastuoasă va avea loc nu în unul, ci două palate renascentiste superbe, în cadrul hotelurilor Palazzo Papadopoli şi Cipriani – favoritul regretatei Lady Di.

image

Cea mai aşteptată nuntă a anului va fi şi cea mai luxuriantă, de vreme ce petrecerea ar fi programată să aibă loc în sala cu 24 de camere Aman Canal Grande, de 7 stele, din Palazzo Papadopoli, preferatul cuplului. Construit în 1550, palatul cu vedere spre apele Veneţiei dispune de candelabre şi picturi renascentiste superbe, într-un decor de epocă.

image

Al doilea loc ales de Clooney şi iubita sa, avocata Amal, este Hotelul Cipriani de 5 stele, care dispune de 79 de camere. Aici sosesc vedete precum Al Pacino, Uma Thurman sau Jude Law, mai ales datorită unui decor mirific completat de murale, tavane cu fresce şi mobilier îmbrăcat de brocart.

image

Un purtător de cuvânt al consiliului oraşului a refuzat să dea detalii. “Nu vom divulga când sau dacă domnul Clooney se va căsători aici”. Însă ambele hoteluri sunt complet ocupate pentru perioada 25-29 septembrie, dând de înţeles cât de mulţi invitaţi vor sosi la nunta prestigioasă a starului şi regizorului.

image

“Invitaţiile nu spun unde e locul în care va avea loc nunta. Au spus doar că va exista un avion special care va conduce invitaţii la locul respectiv,”, spune o sursă apropiată cuplului. Purtătorul de cuvânt al lui Clooney nu a comentat informaţiile, însă Veneţia a fost confirmat drept oraşul ales de cei doi.

image

Surpriză din partea fostei iubite timp de 2 ani a lui Clooney, Elisabetta Canalis: frumoasa actriţă s-a căsătorit şi ea recent cu chirurgul Brian Perri, tot în Italia, în Sardinia, duminică.

FOTO FACEBOOK, GETTY, PALAZZO PAPADOPOLIRecente pe Ok! Magazine

Mike Tyson (1) jpg
Mădălina Ghenea (16) jpg
vitali kliciko profimedia 0307495449 jpg
joe1 jpg
Andra si Catalin Maruta in vacanta declaratie de dragoste (4) jpg
angelina jolie brad pitt jpeg
Premieră Amazon jpg
Jennifer Aniston pentru Hollywood Reporter jpg
demi9 jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck jpg
laura cosoi
Madonna îl sărbătorește pe Rocco jpg
Richard Gere și Alejandra Silva Gală Spania jpg
Bennifer Paris jpg
selm2 jpg
1 alec baldwin rust new mexico accident pe platouri 2 jpg jpeg
gettyimages 526984278 gina lollobrigida jpg jpeg
casa lui Mariah Carey din Atlanta pradata de hoti (1) jpg