Nunta lui Shia LaBeouf a costat 700$. Cum a fost posibil?

12 octombrie, 2016
Fury Premiere London jpeg

La bine şi la greu, în bogăţie şi în sărăcie, nu-i aşa? Ei bine, se pare că actorul şi aleasa lui, Mia Goth, au luat aceste cuvinte în serios, altfel cum să fi cheltuit aşa puţin pe ceremonia în care şi-au unit destinele?

image

Ne-am obişnuit cu nunţile de milioane de dolari ale celebrităţilor şi cu pretenţiile lor exagerate pentru ziua cea mare. Cine s-ar fi gândit că mai există actori la Hollywood care să se mulţumească cu o ceremonie ieftină şi nepersonalizată?! Shia LaBeouf (30) şi Mia Goth (23) nu şi-au dorit nimic mai mult în ziua nunţii lor decât să devină soţ şi soţie şi să-şi declare unul altuia dragoste pe veci.

Organizarea unei nunţi care să fie pe placul tuturor celor care prezenţi la ceremonie presupune timp, buget generos şi mulţi nervi. Cine are nevoie de aşa ceva? De ce să nu eviţi toată nebunia şi să te bucuri pur şi simplu de moment? Aşa trebuie să fi gândit şi Shia şi Mia, care au hotărât să-şi oficializeze relaţia pe 10 octombrie, în Las Vegas.

Pachetul Blue Hawaii, ales de cei doi, nu a costat mai mult de 700 de dolari şi a constat în “închirierea” unui coordinator şi a unui preot care să-l imite pe Elvis. Proaspeţii soţi au avut parte şi de muzică, decoraţiuni, lumini, un aparat de făcut fum, un buchet pentru mireasă, 10 fotografoi şi un tur cu limuzina. LaBeouf şi Goth au transmis întreaga ceremonie în direct pe TMZ. Casă de piatră!Recente pe Ok! Magazine

Charlize Theron  foto   GettyImages jpg
Adele înainte și după dietă (1) jpg
Lady Gaga, Getty (2) jpg
Stephan Pelger1 (1) jpg
Joan Collins cu fiul Alexander Newley, Profimedia jpg
Angelina Jolie, Getty (2) jpg
Kim Kardashian  jpg
Gerard Pique si Clara Chia, Foto Profimedia jpg
baiat adoptat horia brenciu 8 jpg
Andreea antonescu jpg
Salma Hayek GQ Awards, Getty (4) jpg
shannen doherty foto profimedia 13 jpeg
FotoJetJLo jpg
ioana dichiseanu muzica fado jpeg
Shakira în public la Barcelona, vizionând Marele Premiu de Formula 1, Getty jpg
Pierce Brosnan și Keely Shaye Brosnan, Getty (1) jpg
MIhai Petre IMG 4218 (2) jpg
Charles Romania jpg