Nuntă şi botez cu ştaif pentru fiul lui Nicu Gheară FOTO&VIDEO

9 octombrie, 2017
Ana Gabriela Cristi Gheara Walter si Raluca Zenga jpeg

Puzderie de vedete la cea mai mare nuntă de români de peste hotare. Iată cine i-a cununat şi cine le-a fost alături Anei Gabriela şi lui Cristi Gheară atât la căsătorie, cât şi la botezul de a doua zi.

image

Bucurie mare în familia afaceristului român stabilit peste hotare. Fiul său, Cristian, s-a căsătorit cu fiica altui mare afacerist din Constanţa, antreprenor în domeniul transportului rutier, o tânără cu care se iubeşte de ani buni şi care i-a dăruit şi un fiu.

Cristian şi Ana Gabriela locuiesc în frumoasa regiune austriacă Tirol, aşa că şi nunta a avut loc tot acolo, în Kitzbühel, o superbă staţiune de munte, recunoscută mai ales pentru excelente pârtii de schi.

După ce au făcut cununia civilă în februarie, chiar de Ziua Îndrăgostiţilor, la Bucureşti, tinerii şi-au invitat familia şi prietenii la ceremonia religioasă, unde naşi le-au fost Raluca şi Walter Zenga.

Mireasa ales o rochie tip prinţesă, cu pietre, de la Ersa Atelier, în timp ce mirele a fost foarte elegant în smoking.

În ceea ce-i priveşte pe naşi, Raluca Zenga a strălucit într-o creaţie a unei case de modă din Italia, o rochie lungă din voal nude cu aplicaţii strălucitoare, care a costat-o 4.000 de euro, iar Walter Zenga a purtat un sacou negru, elegant, care a costat aproximativ 2.700 de euro.

Şi soacra mare, Mihaela Gheară, a întors toate privirile cu rochia sa neagră cu auriu.

Dar, cu tot acest lux, mirii şi-au dorit o nuntă 100% românească, aşa că au respectat şi toate tradiţiile aferente în cadrul petrecerii care a avut loc la Grand Tirolia Kitzbühel, una dintre cele mai luxoase locaţii din zonă (vezi video mai jos).

Cheful s-a prelungit până în zori, mai ales că artişti precum Anda Adam, Pepe, NadirMarcel Pavel şi Adrian Minune i-au încântat pe nuntaşi cu melodiile lor - Pepe a venit însoţit de soţia lui, Raluca, iar Marcel Pavel a venit cu fiul său mai mic, Sasha Pavel, şi cu fratele său mai mare, George Pavel. Pe lângă aceştia, la nuntă au participat şi Claudia NeghinăRaluca Bădulescu împreună cu soţul ei, Florin Stamin, fostul fotbalist Ciprian Marica şi esteticianul Renert Gad.

Sfanta ceremonie religioasa a casatoriei Cristi si Ana Gheara ?❤️ #holyweddingday #mostwonderfulcouple ?? #haveanamazinglifetogether #lovelovelove @cristigheara @anagheara @nicu.gheara @mihaela_gheara @ralucazenga @walterzenga_official A post shared by Bravo,ai stil@KanalD Romania❤️ (@raluca.badulescu) on Oct 7, 2017 at 8:11am PDT

Sfanta ceremonie religioasa a casatoriei Cristi si Ana Gheara ?❤️ #holyweddingday #mostwonderfulcouple ?? #haveanamazinglifetogether #lovelovelove @cristigheara @anagheara @nicu.gheara @mihaela_gheara @ralucazenga @walterzenga_official

A post shared by Bravo,ai stil@KanalD Romania❤️ (@raluca.badulescu) on Oct 7, 2017 at 8:11am PDT

Ieri, Cristi şi Ana Gabriela şi-au botezat şi băieţelul de trei luni, în acelaşi loc.Recente pe Ok! Magazine

Madalina Ghenea si Philipp Plein impreuna la Milano   Instagram (1) jpg
Catherine Zeta Jones si Michael jpg
FotoJetCuplunou jpg
Carmen Iohannis și Jill Biden în SUA, 2022, Profimedia (2) jpg
FotoJetWitches jpg
Jada Pinkett Smith are o noua podoaba capilara   Facebook jpg
emmanuel macron brigitte macron jpg
Majestatea Sa Margareta si Principele Radu la nunta lor din 199d   Alain Morvan jpg
Mădă as Sophia PNG
Ioana Ginghina in vacanta   Instagram (2) jpg
Denis Motans PNG
Sophia Loren 88 jpg
banner cristina cioran png
Mariah Carey, Getty (4) jpg
Romanita Iovan, sexy la 59 de ani   Instagram (10) jpg
Rihanna si ASAP Rocky, pictorial in 4 cu copiii   Instagram (10) jpg
Ioana Ginghina, despre rochia de mireasa si a treia nunta   Instagram (2) jpg
Jennifer Garner ajută un nevoiaș, Profimedia (4) jpg