Tiffany Trump s-a căsătorit în Palm Beach, Florida. Culisele nunții de lux a mezinei lui Donald Trump

14 noiembrie, 2022
Nunta lui Tiffany Trump (1) jpg

Iată că în ciuda zvonurilor că uraganul Nicole le va distruge planurile de nuntă, mezina fostului președinte SUA a reușit să se căsătorească sâmbătă cu logodnicul său Michael Boulos.

Nunta a avut loc sâmbătă la luxosul resort Mar-a-Lago, ce aparține familiei Trump. Fostul președinte american a fost foarte bucuros de eveniment și foarte elegant, în frac și cu un trandafir proaspăt în buzunarul hainei. Superba Tiffany a avut o spectaculoasă rochie albă cu inserții de pietre prețioase și a părut o prințesă din povești, cu părul blond desfăcut și coafat în bucle romantice.

Tânăra i-a avut aproape pe părinții săi, Marla Maples și Donald Trump. Mirele foarte emoționat a savurat la maxim ziua căsătoriei, îmbrăcat și el la papion și cu o orhidee în piept.

Mezina în vârstă de 29 de ani a avut parte de nunta vieții sale: s-a căsătorit cu miliardarul Michael Boulos, cu 4 ani mai mic decât ea într-o ceremonie super luxoasă la proprietatea lui Donald Trump din Florida.

Celebrul tată ajuns la 76 de ani și-a condus la altar fiica, îmbrăcată într-o senzațională rochie de mireasă Elie Saab.

Imaginile cu Donald Trump și Tiffany sunt spectaculoase, cei doi pășind printr-un spectaculos tunel de flori multicolore. Îl vedem pe fostul președinte SUA vizibil emoționat în timp ce fiica sa îl ține de braț, îmbrăcată ca o prințesă, într-o imagine ruptă parcă din filmele americane romantice.

Nunta lui Tiffany Trump (9) jpg

Marla Maples, mama lui Tiffany, care a divorțat de Donald în 1999 a purtat, de asemenea, tot o ținută Elie Saab, de culoarea lavandei, cu un umăr gol.

Nunta lui Tiffany Trump (16) jpg

Nu a lipsit nici actuala soție a lui Donald Trump, fosta Primă Doamnă SUA, Melania Trump. Și de data aceasta, a fost spectaculoasă, într-o rochie lungă, crem, cu talia marcată și fără mâneci.

Tot decorul localului a fost spectaculos, cu flori dintre cele mai frumoase.

Donald Trump a fost un socru mic vizibil emoționat, care și-a sărutat fiica pe obraz, după ce a condus-o la altar.

De la nuntă nu a lipsit nici celebra soră a lui Tiffany, spectaculoasa Ivanka Trump, care a avut o romantică rochie bleu, cu sandale argintii.

Ceremonia de căsătorie a avut loc în exterior, iar invitații au fost încântați de aranjamentele florale și superbul apus care i-a răsfățat din plin, la un pahar de șampanie.

Petrecerea s-a dezlănțuit în interior, după căderea nopții, la Mar-a-Lago. După cum s-a văzut în secțiunea de Stories a unor invitați la nuntă, Tiffany Trump și Michael Boulos și-au încântat oaspeții cu o formație de peste 10 membri și dansatori care au întreținut atmosfera.

Într-un final, mirii s-au bucurat de nunta visurilor lor, chiar dacă uraganul care a lovit SUA le-a dat emoții toată săptămâna.

Detaliile de lux au făcut diferența la nunta magnaților, un detaliu spectaculos furând atenția tuturor: meniul care era prezentat într-o oglindă.

Nunta lui Tiffany Trump (21) jpg

Toată săptămâna mirii au așteptat cu sufletul la gură deznodământul, în funcție de uragan, care a dus la anularea multor zboruri, inclusiv angajații localului de lux fuseseră trimiși acasă. Cu toate acestea, destinul a fost de partea mirilor și au reușit să se căsătorească exact cum își planificaseră, doar că la recepție nu au mai participat chiar 500 de persoane, câte erau pe listă.

Povestea de iubire dintre Tiffany Trump și Michael Boulos a început în 2018. S-au cunoscut în timp ce ea era într-o vacanță europeană, iar el studia la City University of London.

Michael Boulos provine dintr-o familie super bogată și a cerut-o pe Tiffany Trump în căsătorie în 2021, în grădina de la Casa Albă.

Foto: Instagram



Recente pe Ok! Magazine

Câine, Pexels (1) jpg
Emme, stânga, fiica lui J Lo și dreapta fiica lui Ben Affleck, Seraphina, Profimedia jpg
George Nicolescu (1) jpg
Rapid și SOS Satele 3 jpg
Penelope Cruz, Profimedia (3) jpg
okmagazine (2) jpg
cum sa ti ingrijesti pielea in sezonul cald jpg
Massif2024 0314 233659 R5AN3006 AN jpg
Bononia (2) jpg
la Oscar, Messi, cainele din Anatomy of a Fall   jpg
Cillian Murphy și soția Yvonne McGuinness, Profimedia  (1) jpg
kitty spencer jpg
West Side Story foto Disney Plus
familie fericire bucatarie jpg
OKMagazine (2) (8) jpg
IMG 7838 PNG
massif jpg
xpertbeauty lac de unghii profesional jpg