Nunţile anului! Ce cupluri celebre s-au căsătorit în 2014?

29 decembrie, 2014

În anul pe care-l încheiem cu veşti emoţionante, numărăm paharele de şampanie închinate perechilor celebre care şi-au unit destinele, controversate sau nu, şi de la care aşteptăm veşti mari despre întregirea familiei lor

În anul pe care-l încheiem cu veşti emoţionante, numărăm paharele de şampanie închinate perechilor celebre care şi-au unit destinele, controversate sau nu, şi de la care aşteptăm veşti mari despre întregirea familiei lor.

George Clooney & Amal Alamuddin

Nicicând urarea „Casă de piatră!“ n-a fost spusă cu atâta emoţie ca în cazul nunţii anului: cel mai faimos burlac şi o avocată inteligentă şi cuceritoare, de origine libaneză, care-a reuşit, astfel, imposibilul. Cuplul de aur s-a bucurat trei zile şi trei nopţi de o petrecere originală şi fastuoasă, la Aman Canal Grande din Veneţia, pe 27 septembrie. Amal (36) a purtat chiar ultima creaţie a regretatului Oscar de la Renta, dar şi multe alte ţinute. Şi-aşa a ajuns nevasta lui Clooney şi icon internaţional, şi una dintre cele mai influente britanice!

Brad Pitt & Angelina Jolie

Cel mai faimos cuplu de zece ani încoace câştigă detaşat titlul de cea mai aşteptată nuntă. Chiar prea aşteptată! Actorul de 51 de ani şi Angie (39) şi-au pus verighetele pe 23 august, la Castelul Miraval din Franţa, doar în faţa celor dragi şi a celor şase copii. „Ei au scris o parte din jurăminte. Am fost toţi de acord să fim toţi şi să ne devotăm vieţii împreună. Nu pentru că trebuia, nu pentru că lipsea ceva… ci pentru că eram absout siguri că suntem o familie“, spunea Angie, care a purtat o rochie de mireasă Atelier Versace, decorată cu desenele copiilor.

Adam Levine & Behati Prinsloo

S-au iubit, s-au logodit, s-au despărţit şi, cum s-au împăcat, s-au şi căsătorit! Rapid şi discret, în Los Cabos, Mexic, pe 19 iulie, având ca martori 275 de apropiaţi, printre care şi Robert Downey Jr. Modelul namibian de 25 de ani a spus „Da!“ unuia dintre cei mai doriţi burlaci celebri, într-o rochie Marchesa de nuanţă trandafirie, după un an de logodnă. De-atunci, sunt nedespărţiţi şi-au câştigat şi statutul de cei mai simpatici tineri însurăţei. Dar şi de cei mai sexy, căci ambii au profitat şi de Instagram, şi de videoclipurile Maroon 5 pentru a-şi arăta trupurile.

Eric Johnson & Jessica Simpson

După ce-au amânat ceremonia nupţială de două ori pentru că Jess a rămas însărcinată de două ori cu Eric, cuplul a reuşit s-ajungă şi la altar, la ferma San Ysidro din Montecito, California, pe 5 iulie. Şi s-au ales cu cea mai romantică nuntă: o petrecere cu tema filmului „Marile speranţe“, cu 275 de invitaţi, într-un cort luminat de sute de luminiţe, iar Jess, ajunsă a doua oară la altar, a avut o rochie aurie Carolina Herrera, ca de prinţesă, perfect încadrată într-un decor de basm cu flori de amaranth. „Toată lumea s-a distrat!“, a declarat ea despre nunta cu Eric, logodnicul ei din 2010. Poate a doua oară e cu noroc!

Kanye West & Kim Kardashian

Nicio zi fără Kimye! E lesne de înţeles că cei doi au avut cea mai extravagantă nuntă din an, pe 24 mai, la Forte di Belvedere, în romantica Florenţa. Nu înainte ca, în ajunul nunţii, mirii şi invitaţii lor de soi să participe la un brunch sofisticat, în castelul din Paris al lui Valentino. Deşi rochia starletei de 34 de ani trebuia să se asorteze cu decorul ales de Kanye, aceasta a purtat o rochie Givenchy din dantelă, cu decupaje riscante şi cu o trenă exagerat de lungă. Vorbim de panoul imens din sute de trandafiri, comandat de Kanye pentru poze, în faţa căruia s-au chinuit patru zile să facă prima poză oficială cu sărutul mirilor...

Jodie Foster & Alexandra Hedison

Surprize, surprize! Titlul de nunta intrigantă a anului revine celor două, care şi-au spus jurămintele de dragoste la mijloc de aprilie, într-o ceremonie secretă. Starul de 52 de ani ţine foarte mult la viaţa sa intimă, dat fiind că a renunţat la o relaţie de 20 de ani cu Cydney Bernard, cu care are doi copii, dar şi faptul că Alexandra (45), fotograf, a fost iubita celebrei gazde TV Ellen DeGeneres, din 2001 până în 2004. Jodie şi Alex s-au căsătorit după aproape un an de relaţie, cel mai probabil în California – unde mariajele între persoane de acelaşi sex sunt legale.Recente pe Ok! Magazine

Tudor Chirilă foto Pro TV jpg
bundy profi jpg
FotoJetScandal jpg
Alex Rodriguez și Jennifer Lopez, Foto GettyImages (4) jpg
Ilinca Vandici nasa de botez (10)   Instagram jpg
leo profi jpg
nicole kidman, tom cruise jpg
nadal profimedia jpg
Mădălina Ghenea la Săptămâna Modei de la Milano, Foto Instagram (13) jpg
Victoria si David jpg
Cher la Paris, Foto  Profimedia (15) jpg
Luciu Nicoleta2 jpg
FotoJetMoni jpg
cage jpg
Adrian Mutu si Alexandra Dinu (1) jpg
Pique si Shakira Getty jpg
Jennifer Lopez sexy (2) jpg
Coolio (2) jpg