O actriţă de la Hollywood, mamă a doua oară!

10 mai, 2017
zooey jpeg

Familia simpaticei actriţe din serialul ”New Girl” s-a mărit din nou! Starul hollywoodian şi Jacob Pechenik, bărbatul cu care e căsătorită de doi ani, au devenit părinţii unui băieţel!

[caption id="attachment_392578" align="aligncenter" width="640"] Zooey a devenit mamă a doua oară[/caption]

image

Zooey Deschanel şi soţul ei, Jacob Pechenik, i-au urat bun venit pe lume celui de-al doilea copil. Cei doi sunt acum părinţii unui băieţel, pe care au decis să-l numească Charlie Wolf Pechenik. Fericita veste a fost confirmată de reprezentanţii actriţei pentru publicaţia ”Hello”. ”Zooey, Jacob şi fiica lor, Elsie, sunt extrem de încântaţi să primească în familia lor un nou membru”, a declarat purtătorul de cuvânt al actriţei din ”New Girl”.

O altă sursă a declarat pentru o altă publicaţie străină că băieţelul a venit pe lume săptămâna trecută, într-un spital din Los Angeles. Charlie mai are o surioară mai mare, pe nume Elsie Otter, care s-a născut în luan iulie a anului 2015.

Zooey Deschanel, surprinsă pe când era însărcinată cu Elsie

Curios este că cei doi copii ai actriţei poartă amândoi nume de animăluţe (n.r. vidre, n.r. lup). Vorbind despre numele fiicei sale, Zooey a declarat: ”Ne-am gândit că Elsie este un nume clasic, multă lume are câte o bunicuţă sau o mătuşă pe care o cheamă Elsie. Aşa că ne-am gândit că cel de-al doilea prenume poate fi puţin mai... altfel. Şi cum mie îmi plac animalele atât de mult... Îmi plac vidrele că sunt atât de simpatice, jucăuşe şi amuzante. Şi sunt şi foarte inteligente. Ne-a plăcut gândul că vidrele au calităţi speciale”.

[caption id="attachment_392582" align="aligncenter" width="640"] Sunt căsătoriţi din 2015[/caption]

image

Zooey şi Jacob s-au îndrăgostit pe platourile de filmare ale peliculei „Rock the Kashbah”, el fiind producătorul, iar ea actriţa. Şi-au făcut debutul pe covorul roşu, în calitate de cuplu, la Premiile Emmy, în 2014, confirmând, pe atunci, că sunt împreună de câteva săptămâni. Anterior, Zooey a fost căsătorită cu Ben Gibbons, frontman-ul de la ”Death Cab for Cutie”, divorţul lor având loc în 2012.

foto: arhivă / InstagramRecente pe Ok! Magazine

FotoJetReghe jpg
Alina Kabaeva jpg
FotoJetBrit jpg
anca turcasiu
Angela Merkel si Regele Charles la dineul de la Berlin   profimedia 0766087803 jpg
Rege Jean Page (3) jpg
Dinu Maxer despre divorţ jpg
Angelina Jolie si Brad Pitt FOTO Getty Images jpg
Ana Morodan arestata cu 3 dosare penale (6) jpg
Salma Hayek și Francois Henri Pinault, soțul său jpg
Jennifer Aniston, premiera americană Murder Mystery 2 (7) jpg
Nadia El Nakla si Humza Yousaf   profimedia 0765882072 jpg
Kim Kardashian pe plajă, Profimedia (6) jpg
1 jorge masked singer romania jpg jpeg
Gisele Bundchen jpg
Tania Budi jpg
Bennifer verde neon, premiera Air, Getty (7) jpg
FotoJetMonica jpg