O altă iubire secretă? Prinţesa Diana s-ar fi lăsat sedusă şi de un actor. Cine era el

23 aprilie, 2021
4 diana19 jpg jpeg

După ce căsătoria ei cu prinţul Charles s-a destrămat, prinţesa Diana s-a iubit cu cei mai eligibili burlaci. Lista cuceririlor ei continuă să-i surprindă chiar şi pe cei mai înflăcăraţi fani.

Multe dintre relaţiile ei au fost însă secrete. Prinţesa nu a confirmat niciodată legătura cu niciunul dintre ei, în ciuda fotografiilor care dovedesc contrariul.

Înainte să îşi găsească sfârşitul, prin viaţa ei au trecut câţiva bărbaţi de top, inclusiv un chirurg pakistanez, Hasnat Khan, iar mai târziu, miliardarul Dodi Al Fayed. Şi-a păstrat toate relaţiile departe de ochii lumii, dar se spune că Hasnat Khan a fost dragostea vieţii ei.

Cu toate acestea, datele susţin că Diana a avut o relaţie discretă cu actorul Terence Stamp la începutul anilor '90. Această poveste a fost negată de Stamp în memoriile sale, The Ocean Fell Into the Drop. El a mărturisit că relaţia dintre ei a fost una strict platonică.

“Nu a fost aşa. Am crezut că acesta este ultimul lucru de care are nevoie cu adevărat. Voia doar pe cineva cu care să vorbească, un bărbat care să aibă păreri obiective. Aşa am ajuns să ne deschidem unul către celălalt”, a mărturisit Terence.

Stamp spune că i-a cunoscut suferinţa şi ar putea spune că era tristă că mariajul ei s-a destrămat."Lady Diana credea în mariajul ei cu Charles, dar nu a fost aşa cum se aştepta".

Voia mai mulţi copii

În ciuda relaţiilor pe care a continuat să le aibă cu alţi bărbaţi, inclusiv cu Dodi cu care a fost în ziua în care şi-a pierdut viaţa, se spune că Diana îşi dorea al treilea copil. De preferat o fată.Recente pe Ok! Magazine

FotoJetReghe jpg
Alina Kabaeva jpg
FotoJetBrit jpg
anca turcasiu
Angela Merkel si Regele Charles la dineul de la Berlin   profimedia 0766087803 jpg
Rege Jean Page (3) jpg
Dinu Maxer despre divorţ jpg
Angelina Jolie si Brad Pitt FOTO Getty Images jpg
Ana Morodan arestata cu 3 dosare penale (6) jpg
Salma Hayek și Francois Henri Pinault, soțul său jpg
Jennifer Aniston, premiera americană Murder Mystery 2 (7) jpg
Nadia El Nakla si Humza Yousaf   profimedia 0765882072 jpg
Kim Kardashian pe plajă, Profimedia (6) jpg
1 jorge masked singer romania jpg jpeg
Gisele Bundchen jpg
Tania Budi jpg
Bennifer verde neon, premiera Air, Getty (7) jpg
FotoJetMonica jpg