O apariție încântătoare la sărbătoarea Invictus de ieri a fost Akshata Murty, soția premierului britanic

9 mai, 2024

La Londra ieri a fost mare forfotă, cu ocazia vizitei Prințului Harry, scopul fiind aniversarea de 10 ani a Jocurilor Invictus, al căror patron este mezinul Regelui Charles.

Akshata Murty, Profimedia (1) jpg

Fratele mai mic al Prințesei Diana, Charles Spencer, și avocatul Prințului Harry s-au alăturat mulțimii strânse în centru la St Paul's pentru slujbă și discursul Prințului Harry de marcare a celor 10 de existență a Jocurilor Invictus.

Nu a lipsit soția premierului britanic Rishi Sunak, Akshata Murty, care și-a făcut apariția îmbrăcată într-o haină verde, croită în stil militar, cu nasturi aurii, alături de ministrul de stat pentru afacerile veteranilor, Johnny Mercer.

Akshata Murty, Profimedia (2) jpg

Harry s-a alăturat unei congregații de aproximativ o mie de persoane în interiorul punctului de reper din Londra, unde a ținut și o cuvântare din Biblie.

Vântul i-a dat bătăi de cap doamnei Akshata Murty, care vrând, nevrând, a făcut dovada unui fizic foarte fit, când picioarele i-au fost expuse de o rafală.

Akshata Murty, Profimedia (3) jpg

Soția premierului britanic are 44 de ani și este o doamnă încântătoare. Foarte rafinată, a purtat pantofi cu o toc și o cordeluță șic pe părul strâns în coc.

Ducele de Sussex a fost întâmpinat cu căldură de decanul catedralei St Paul's, Reverendul Andrew Tremlett, înainte de a fi condus la locul său în maiestuoasa catedrală.

Jocurile Invictus sunt ultima legătură a Prințului Harry cu fosta viață regală.

Akshata Murty și Rishi Sunak s-au căsătorit în India în 2009 și s-au mutat în SUA, unde Rishi a urmat o carieră de bancher de investiții la Goldman Sachs. Revenit în Marea Britanie, a fost ales deputat pentru Richmond, în comitatul Yorkshire, în 2015, înainte de a avea o ascensiune fulminantă în politică: a fost numit secretar-șef al Trezoreriei și apoi cancelar al Trezoreriei sub conducerea lui Boris Johnson, în februarie 2020. În cele din urmă a fost numit prim-ministru în octombrie 2022, în urma demisiei lui Liz Truss.

Rishi Sunak și soția sa Akshata Murty, Profimedia jpg

Născută în 1981, Akshata Murty provine dintr-o influentă familie indiană din Bangalore, din sudul Indiei. Tatăl ei, Narayna Murthy - este singurul din familia sa care folosește "h" în nume - este un inginer informatician care a fondat o companie de software, Infosys, care a devenit un veritabil fanion al tehnologiei indiene. Al cincilea cel mai bogat om din țară, Narayna Murthy este supranumit "Bill Gates indian".

Fiica sa deține acum 0,91% din acțiunile companiei, adică mai puţin de 1%, dar care reprezintă aproximativ 700 de milioane de lire sterline (795 de milioane de euro)! Însă, chiar dacă Akshata este acum una dintre cele mai bogate femei din lume, ea preferă să pună accentul pe copilăria sa obișnuită și pe educația sa.

Foto: Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

Kevin Costner și Hayes Costner, Profimedia (1) jpg
Carla Bruni la Cannes 2024   GettyImages 2153558078 jpg
Anca Lungu si sotul Harry Arampatzis la Cannes la premiera Trei kilometrin pana la capatul lumii   Alex Rosu (3) jpg
CRBL instagram jpg
Sarah Jessica Parker, Profimedia (2) jpg
Ben Affleck și Jennifer Lopez, Getty Images (4) jpg
Bridgerton, GettyImages (1) jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck, Bennifer, Getty (1) jpg
FotoJet Hailey jpg
Naomi Campbell la Cannes profimedia 0873394238 jpg
Brooke Shields în 2024, Profimedia (1) jpg
Maia Morgenstern, nou film (2) jpeg
Elizabeth Hurley, GettyImages (1) jpg
FotoJet Cannes 1 zi jpg
FotoJet Măruță jpg
Angelina Jolie, Brad Pitt  sursa   Shutterstock jpg
Deva Cassel și Monica Bellucci FotoJet (3) jpg
FotoJet Albu jpg