O familie frumoasă, acum în varianta cu 6 membri. Iată-i pe Ronaldo, iubita sa şi pe copii!

15 noiembrie, 2017
cristiano ronaldo png png

Cel de-al patrulea copil al lui Cristiano Ronaldo, primul copil al cuplului Ronaldo - Georgina Rodriguez, a venit pe lume pe 12 noiembrie 2017, iar acum, la câteva zile de la venirea pe lume a micuţei Alana Martina, a devenit vedetă pe conturile de Instagram ale părinţilor săi. Fotografiile cu mezina familiei au strâns peste 1 milion de like-uri şi mii de comentarii, devenind virale.

Georgina, Cristiano, Eva, Matteo şi Cristiano junior, pe vremea când Georgina era însărcinată cu primul său copil.

Ronaldo a distribuit o fotografie cu cel mai mic dintre copiii săi, fetiţa Alana Martina, direct din sala de naşteri, alături de iubita cu care, conform presei străine, urmează să se căsătorească în 2018, dar şi cu fiul cel mare al portughezului, Cristiano Ronaldo jr. (7 ani).

Georgina şi micuţa Eva.

Iată că şi fotomodelul Georgina Rodríguez (22) a distribuit o fotografie cu micuţa ei, la doar câteva zile de la naştere. Ea arată extraordinar, singura shimbare pe parcursul sarcinii fiind burta care a crescut considerabil şi de care a scăpat imediat după ce a adus pe lume primul său copil.  Cât despre creşterea bebeluşului, Georgina are destul experienţă, căci a exersat îndelung pe gemenii Eva şi Mateo, copiii lui Ronaldo cu o mamă surogat, aum în vârstă de 5 luni. Iară cum este acum sentimentul de a fi cu adevărat mamă, împărtăşit de model cu prietenii virtuali, într-un mesaj emoţionant!

"Alana Martina s-a născut pe 12-11-17 ??? Fiind mamă şi dedicând tot acest timp celor mici din casa noastră m-a făcut să experimentez o fericire supremă, iar acum, cu venirea pe lume a micuţei Alana Martina, ne simţim cu toţii împliniţi, mai fericiţi de atât nici nu se poate. Vreau să mulţumesc personalului medical pentru îngrijirea impecabilă pe care mi-au oferit-o înainte, în timpul naşterii, dar şi după. De asemenea, vreau să mulţumesc rudelor noastre, prietenilor şi cunoştinţelor pentru apeluri, mesaje, vizite. Şi, nu în ultimul rând, tuturor fanilor care ne susţin şi ne trimit cele mai frumoase urări şi energii pozitive sub formă de mesaje. Suntem foarte fericiţi şi recunoscători lui Dumnezeu pentru faptul că micuţa nostră Alana Martina este sănătoasă şi, desigur, la fel şi ceilalţi trei copii de acasă, pe care abia aştept să îi îmbrăţişez şi să îi sărut.", este doar  un fragment din mesajul de mulţumire transmis de iubita lui Ronaldo.

Nici gemenii Eva şi Maria nu au fost uitaţi, căci mama lui Ronaldo a dsitribuit pe Instagram o fotografie adorabilă, ţinându-i în braţe pe nepoţii săi care au crescut considerabil.

Foto: InstagramRecente pe Ok! Magazine

Dana Savuica, pictorial impreuna cu sora ei, Gabriela Savuica   Sorin Stana, OK (4) jpg
Emma Raducanu decorata de Regele Charles   GettyImages 1245201010 jpg
Hailey Baldwin Bieberprofimedia 0679444425 jpg
brad pitt
paris si sotul
Oana si Mioara Roman jpg
Nicolae al Romaniei si sotia sa, Alina Maria, in port traditional bucovinean jpg
adela popescu
ben  jennifer 3 jpg
Fiica lui Kim Jong un, Ju Ae   Profimedia (1) jpg
andreea marin6 jpg
Catherine Zeta Jones
Hugh Jackman și soția sa, Deborra Lee Furness
Elizabeth Taylor 0  sursa   GettyImages jpg
denise si sotul
1 jennifer garner jpg jpeg
carmen bruma mircea badea jpeg
Anisia Gafton jpg