O familie nonconformistă: cum s-au schimbat copiii Angelinei Jolie

21 iulie, 2014

A ajuns o femeie-model din toate punctele de vedere: este o actriţă celebră, o activistă înfocată şi are o familie perfectă cu Brad Pitt. Vorbim despre cei şase copii iubibili, despre care aflăm detalii savuroase chiar de la ea!

Shiloh (7 ani) - Matura

Odrasla über-îndrăgită de fanii cuplului Jolie-Pitt s-a ales recent cu un skatepark imens, numai pentru ea, în spatele casei din Los Feliz, cu rampe, gropi şi structuri metalice. Asta pentru că, de când era mică, drăgălăşenia de şapte ani s-a răzvrătit împotriva lucrurilor feminine şi a ales latura băieţoasă. De la tunsoarea tomboy la hainele culese din garderoba fraţilor ei, Shiloh se vrea rebela clanului. Desigur, Brad şi Angie îi susţin cu totul personalitatea atipică, chiar dacă aceasta alegea de mică monştrii şi camioanele de jucărie pe care le sustrăgea de la fraţii ei. Totuşi, mama ei admite că se regăseşte mult în ea. „În liceu, am semănat mult cu Shi – toţi prietenii mei erau băieţi“, spune ea despre tânăra care iubeşte să practice şi karate, pe lângă skateboarding. Căci blondina cu ochi albaştri n-are nicio tragere de inimă să devină vreo prinţesă moştenitoare a Hollywoodului. Când actriţa a întrebat-o dacă vrea să fie mica Prinţesă Aurora în noul film Disney, recent lansat, „Maleficent“, Shiloh nici nu a fost tentată şi i-a mărturisit că nu se simte o fetiţă în adevăratul sens al cuvântului. „Mi-a râs în faţă. În schimb, mi-a spus că vrea să fie o creatură cu coarne“, spune Angie. Aşa a fost dintotdeauna: un tomboy cu un stil vestimentar casual, care-a refuzat stereotipiille de gen şi s-a manifestat liber, cu zâmbetul permanent pe buze. Deşi unii privesc cu dezaprobare felul relaxat de-a fi şi protestul tacit împotriva rochiţelor în culori pastelate cu fundiţe, fiica cuplului e îndrăgită mult tocmai pentru această rebeliune contra sistemului, care o face deosebită. În schimb, surorile sale, Zahara şi Vivienne, sunt la polul opus. Ele adoră să-şi soarbă ceaiul împreună cu prietenii de pluş, în timp ce Shiloh preferă ieşirile cu băieţii. Recent, a fost fotografiată cu ceilalţi fraţi ai ei: Pax şi Knox, însoţiţi de bonele lor de sex masculin, în New York.

CLICK PE URMĂTOAREA, PENTRU A VEDEA CUM S-AU MATURIZAT ŞI CEILALŢI COPII

Zahara (9 ani) - Prinţesa

Se pare că este cea mai răsfăţată dintre cei şase fraţi, dar şi cea mai delicată. De origine etiopiană, Zahara se poate lăuda cu un puternic „instinct matern“, fiind cea care are grijă de ceilalţi. Şi, deşi adoră păpuşile, rozul şi sclipiciul, o adoră pe Shiloh, cu care are o relaţie specială, foarte apropiată, „chiar dacă sunt atât de diferite“.

Knox (5 ani) - Mini-Brad

Brad are norocul de-a avea un junior leit, care-l „venerează“. Knox, geamănul unu al familiei, e mai tot timpul după pantalonii starului, căruia îi copiază până şi stilul! Micuţul o iubeşte mult şi pe Angie, căreia i-a făcut cadou un inel cu design inspirat din „Maleficent“. Vorbim de un viitor designer de bijuterii?

Pax (10 ani) - "Tipul"

Despre Pax Thien (tradus „cer senin“), originar din Vietnam, ştim sigur că poartă o maimuţă mov de pluş cu el şi se sperie de paparazzi, adoră artele marţiale şi îl idolatrizează pe Maddox. Deşi e opusul lui, fiind o fire agitată şi pusă pe şotii, nu-i lipseşte naivitatea. Angie l-a fugărit, machiată şi costumată, până i-au dat lacrimile, la filmări. „Nici nu se apropia de mine!“, spune ea amuzată.

Vivienne (5 ani) - Delicata

Iat-o şi pe geamăna numărul doi, cea care nu se sperie aşa uşor de mama ei deghizată în regina rea. Dacă Knox e lipit de Brad, Viv e la gâtul mamei ei mereu. „Micuţa mea Vivienne, n-o pot schimba deloc. Pot fi obosită, nervoasă, într-o stare proastă, ei nu-i pasă. Spune doar «mami, mami»“, explică vedeta de 39 de ani. Viv este obsedată de roz şi de prinţese şi pare-a fi viitoarea actriţă a familiei: a jucat-o perfect şi natural pe frumoasa adormită, în filmul mamei sale!

Maddox (12 ani) - Maturul

Este cel mai mare dintre fraţi, iar diferenţa de vârstă se observă din ce în ce mai mult, atât fizic, cât şi mental. Mad, de origine cambodgiană, e deja îndrăgostit şi are o iubită britanică! Aşadar e de înţeles de ce preferă acum să iasă mai mult cu amicii lui, şi nu cu fraţii săi mici. Descris de părinţii lui ca fiind „matur“, „intelectual“ şi „protector cu cei mici“, se pare că adolescentul se descurcă binişor cu viaţa de odraslă celebră. Părinţii lui spun că s-a obişnuit cu prezenţa paparazzilor în viaţa lui şi deja tatonează terenul filmului, având deja un rol mic în filmul tatălui său, zombie în „World War Z“. Pe urmele lui Brad!

FOTO GULIVER/SPLASH NEWS, HEPTARecente pe Ok! Magazine

Blake Lively GettyImages 2151190414 jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck la nuntă PNG
nunta Ianis Hagi si Elena Tanase cu flori de la Floraria Iris a lui Nicu Bocancea   Facenbook  (7) jpg
nunta Denis Dragus si Vanessa Dragus cu flori de la Floraria Iris a lui Nicu Bocancea   Facenbook (6) jpg
Vocea României sezonul 12 png
Salma Hayek alături de mama sa Diana Jiménez Medina în 2015, Profimedia jpg
FotoJet J Lo biclă jpg
Kim Kardashian, Profimedia (6) jpg
Ianis nuntă PNG
Iulia Vantur nunta lui Anant Ambani cu Radhika Merchant   Instagram (8) jpg
FotoJet Păunescu jpg
Melania și Donald Trump în 2024, Profimedia (7) jpg
Donald Trump  sursa foto   Profimedia jpg
Irina Columbeanu foto OK Magazine DSC 5772 (3) jpg
Mirela Oprisor aka Aspirina din Las Fierbinti si Marius Manole la Intrebarea Mesei Rotunde de la Acasa T   Acasa TV (3) jpg
Eva Pavel, Apel la consilier de la Kanal D (1) jpg
Ben și Jen casă, Profimedia jpg
Lauren Sanchez și Jeff Bezos, Profimedia (1) jpg