O femeie a aflat în ziua nunţii fiului ei că mireasa este de fapt fiica ei de mult pierdută

6 aprilie, 2021
1 nunta jpg jpeg

O femeie care a participat la nunta fiului ei din China a descoperit că mireasa este fetiţa pe care a pierdut-o la marginea unui drum, în urmă cu 20 de ani. Ea a recunoscut un semn distinctiv pe care fiica ei sa îl avea din naştere.

La o nuntă în Suzhou, provincia Jiangsu, soacra a constatat un semn de naştere pe mâna noii sale nurori, care era similar cu cel al fiicei sale pierdute. Atunci, femeia s-a adresat părinţilor miresei. Aceasta i-a întrebat dacă şi-au adoptat fiica în urmă cu peste 20 de ani.

Familia a fost şocată de întrebare, deoarece era un secret bine păzit. Ei au mărturisit că au găsit o fetiţă pe marginea drumului cu mult timp în urmă şi de atunci au fost de nedespărţit.

La aflarea veştii, mireasa a izbucnit în lacrimi. Fusese atât de disperată să-şi cunoască familia biologică, încât a descris momentul ca fiind „mai fericit decât ziua nunţii în sine”.

Cu toate acestea, povestea a luat o altă întorsătură când s-a aflat că nu vor exista probleme în privinţa căsătorie, deoarece şi mirele a fost adoptat. Potrivit Oriental Daily, femeia adoptase un băiat după ce îşi pierduse speranţa că îşi va mai găsi vreodată fiica dispărută. O căutase ani de zile fără rezultat.

Invitaţii au trăit pe viu acest dublu eveniment şi i-au felicitat pe cei trei.