O femeie a rămas paralizată după ce a contractat virusul Covid-19. Familia este în şoc. Ce spun medicii

5 aprilie, 2021
1 femeie 1 shutterstock 1009534396 jpg jpeg

"Covidul i-a distrus viaţa", spune unul dintre copiii femeii din Cambridge, care suferă urmări foarte grave după contractarea virusului

Ayesha Hussein, o femeie de 55 de ani din Cambridge, mama a patru copii, a contractat coronavirsul în urmă cu trei luni - iar lupta ei cu virusul s-a trasformat într-o tragedie. Ayesha a rămas paralizată de la ochi în jos - nu mai poate vorbi, nu se mai poate mişca, nu mai poate respira fără ajutorul aparatelor. Medicii de la Spitalul Addenbrooke din Cambridge au previziuni sumbre în privinţa evoluţiei stării femeii, astfel că familia s-a confruntat cu dureroasa dilemă de a o deconecta sau nu pe Ayesha de la aparate. Însă fiica ei în vârstă de 30 de ani, Mina, spune că nu vor lua niciodată decizia de a-şi lua adio de la ea, conform Mirror. "Ne vrem mama înapoi. Vrem să fie menţinută în viaţă, indiferent de starea în care este", a declarat Mina. 

femeie 2 shutterstock 520047958 jpg jpeg

Ayesha a experimentat primele simptome Covid de Crăciun, când a început să tuşească, şi-a pierdut gustul şi mirosul şi a început să aibă probleme de respiraţie. Pe 29 decembrie a fost dusă de urgenţă la spital - unde simptomele i s-au agravat, inclusiv creşterea temperaturii, iar o săptămână mai târziu a intrat în comă. În cele trei luni de când este în spital, a suferit un stop cardiac, dar doctorii au reuşit să o menţină în viaţă. Acum, Ayesha intră în a patra lună de spitalizare, fără speranţe legate de viitorul ei. "Doctorii ne-au întrebat dacă mai dorim să fie resuscitată în cazul în care mai face un stop cardiac, iar noi am spus că da", a povestit fiica ei îndurerată. 

Foto: ShutterstockRecente pe Ok! Magazine

Charlize Theron  foto   GettyImages jpg
Adele înainte și după dietă (1) jpg
Lady Gaga, Getty (2) jpg
Stephan Pelger1 (1) jpg
Joan Collins cu fiul Alexander Newley, Profimedia jpg
Angelina Jolie, Getty (2) jpg
Kim Kardashian  jpg
Gerard Pique si Clara Chia, Foto Profimedia jpg
baiat adoptat horia brenciu 8 jpg
Andreea antonescu jpg
Salma Hayek GQ Awards, Getty (4) jpg
shannen doherty foto profimedia 13 jpeg
FotoJetJLo jpg
ioana dichiseanu muzica fado jpeg
Shakira în public la Barcelona, vizionând Marele Premiu de Formula 1, Getty jpg
Pierce Brosnan și Keely Shaye Brosnan, Getty (1) jpg
MIhai Petre IMG 4218 (2) jpg
Charles Romania jpg