O fostă Spice Girl s-a căsătorit. Vezi cum a fost la nunta ei!

18 mai, 2015
geri halliwell nunta 4 hepta 2029989 jpeg

Geri Halliwell, roşcata din trupa Spice Girls, s-a căsătorit cu iubitul ei, Christian Horner, directorul echipei de Formula 1 Red Bull,în cadrul unei ceremonii religioase care a avut loc vineri. Ceremonia a avut loc în Woburn, un oraş din comitatul britanic

Geri Halliwell, roşcata din trupa Spice Girls, în vârstă de 42 de ani, s-a căsătorit cu iubitul ei, Christian Horner, directorul echipei de Formula 1 Red Bull,în cadrul unei ceremonii religioase care a avut loc vineri.

Ceremonia a avut loc în Woburn, un oraş din comitatul britanic Bedfordshire, iar printre invitaţii la ceremonie s-au aflat fosta ei colegă din grupul Spice Girls, Emma Bunton, alături de partenerul ei de viaţă Jade Jones, dar şi câteva vedete de televiziune britanice, precum Myleene Klass şi Amanda Holden, şi actriţele Dawn French şi Jennifer Saunders.

image

Emma a fost, aşadar, singura membră a celebrei trupe Spice Girls care a ajuns la nunta colegei sale, Mel B, Mel C şi Victoria Beckham lipsind de la eveniment.

Soţia lui David Beckham este ocupată cu Săptămâna Modei de la Singapore, dar a ţinut să se revanşeze faţă de Geri, trimiţându-i o rochie din colecţia ei nouă, împreună cu un imens buchet de flori. În plus, Victoria a postat pe contul ei de Instagram o fotografie din vremurile Girl Power, în care ea şi Geri apar îmbrăţişate.

image

Geri Halliwell, care s-a logodit în noiembrie 2014 cu Christian Horner şi care are o fiică, Bluebell, în vârstă de nouă ani, din altă relaţie, a purtat o rochie de mireasă albă cu mâneci scurte, creaţie Phillipa Lepley, dar şi un buchet spectaculos, alcătuit din bujori şi trandafiri alb şi roz.

Emma Bunton was the ONLY Spice Girl guest at Geri Halliwell's wedding http://t.co/YdqC84UDso pic.twitter.com/4sB4diJ5uh — Daily Mail Celebrity (@DailyMailCeleb) May 16, 2015

Emma Bunton was the ONLY Spice Girl guest at Geri Halliwell's wedding http://t.co/YdqC84UDso pic.twitter.com/4sB4diJ5uh

— Daily Mail Celebrity (@DailyMailCeleb) May 16, 2015

Foto: HeptaRecente pe Ok! Magazine

FotoJetBasic roz jpg
Catherine Zeta Jones și Michael Douglas, Getty (4) jpg
Ivanka și Ivana Trump, Profimedia 0716593562 jpg
Actriţa Brooke Shields FOTO Profimedia
Jennifer Lopez la Premiile Grammy 2023, Profimedia (2) jpg
Nadia Comaneci GettyImages 1463279292 jpg
Madonna la Premiile Grammy 2023, Getty (1) jpg
FotoJetGrammy jpg
4 kylie minogue cancer 4 jpg jpeg
Paco Rabanne   GettyImages 675910 jpg
Ronaldo Georgina GettyImages 1245965829 jpg
Roxana Hulpe
Shiloh Jolie Pitt, Profimedia (2) jpg
J Lo își vinde vila din Bel Air, profimedia 0753757120 jpg
Jill Biden si Regina Rania   Instagram jpg
Corina, Adrian, Luminița jpg
roxana hulpe colaj jpg
Hilary Swank GG, Getty (2) jpg
{{#unless context.content.custom_fields.ads_disabled}} {{/unless}